Пиле, риба и обезмаслно мляко си хапвам и отслабвам цяло лято - Дюкан 124

• 48 225
  • 939
  •   1
Отговори
# 915
  • Пловдив
Ми разкрита съм, приятелката ми стана баба на 39 години на прекрасно момиченце. И е редно да почерпя - дюкански естествено.

# 916

къде е купона

Вещиии честито на приятелката newsm74 newsm18

# 917
              Отивам да взема иглата, че да видя работата на зеленото балонче! ХАХА

# 918
Купона е където си изберете

Лека и отслабваща smile3521

Последна редакция: пт, 19 сеп 2008, 22:55 от Dari68

# 919
  • Варна
Ухааа, хубава вечер е.  Heart Eyes

Вещи, днес се затъжих за теб, усеща се, когато те няма.

Четох сега в клюкарника и пре-предавам инфо:

без думи...

# 920
Тия вечери са май много ползотворни Mr. Green
И какви протеини сте напускали самооооо Mr. Green ам-ам Joy
Ривелка тоя третия си заплЮФ аз ммммм,много як Laughing
Тунинг колата еееееееее просто жестока искам да мога само 30 минути да покарам и аз такава кола Peace
Честито на висчки празнуващи и на приятелката на Вещи за бебока и на всичко минусчета Hug
Аз тия последните 3 дена нямам много развитие ама нямам право да се оплаквам 12 кила са месец са си предостатъчно Wink
Когато тогава време бол,нямам търпение да вляза във форма и да развихря снагата по дискотеките и баровете Mr. Green
Що ми е такова купонджииско днеска newsm44
Ох,Бербо е голям бон-бон  newsm03

# 921
Чатърките днес се забавляват  етооооо такаааа  Flutter
Мерито Hugдобър вкус Whistling
Тунинг а честита придобивка.Защо не я фотнеш да и се порадваме? Grinning
Такива снимки и аз мога да пускам да припадък. Mr. Green

Последна редакция: пт, 19 сеп 2008, 23:23 от rivela

# 922
До "merito" - По-добре да не караш, че после всички по-малки коли ще ТИ се виждат като лагерници..

# 923
  • Велико Търново
ivon4e, стискам  fingerscrossed палци на ръцете и краката Joy hahaha , за да не се откажеш. Както и днес ти казах, това с теста , ще те  fight bambam  341uu  newsm77 . Милото ми каза, че това е само, за да ти вземат парите и такава програма може и той да ти направи.
Радвам се, че нещата вървят добре и не се отказваш  bouquet .
Byrne  wavey ти ме разби мила, като тухла в стената ме хвърли newsm09 . Какво е това нещо  newsm81 , искам и аз  Praynig . Каква е таз магия? Ама и моя ми купи разни подаръци.....телефонче, хладилник, пасатор с блендер.....дали не ги хваща нещо тези мъже от Дюкан?!!
Честито на всички с минуси, с месечинки, с поводи и без поводи  smile3525 smile3521 newsm10 newsm03

Брей, момичета и Тунинг, днес е било ден за пазаруване на доста от нас......и аз в това число пръснах малко пари за доста работи......само за 48 лв си взех дънки (с тенденция да ми станат големи), 1 поло, 2 блузки с дълъг ръкав и кожено ВТАЛЕНО манто като за тоз сезон. Ама в Търново си имаме и евтини магазини Joy
Чао лека и отслабваща вечер на всички!
Целувам Ви   love001

# 924
Тунинг аз само малкичко обещавам  Joy
Ривелка моляте бе душа прати на лични от де си сваляш тия мъжаги да оплакна очото ,ама сериозно не се шегувам Praynigмоляяяяяяяяяя
Хора днес изядох света направо ей ся докато пиша ометох поне 200грама пуешко филе,яде и се на устата и това е ooooh!мразя си лакомията

# 925
  • Пловдив
Добър вечер:)зайо байо
Привет на всички от мен.За пръв път пиша,но пък за сметка на това цяла седмица Ви чета и наваксвам с пропуснатото. Вие не ме познавате, ама аз вече съм Ви позапомнила и съм  Shocked от резултатите Ви. Имате моите големи адмирации и  newsm20 . Надявам се да подкрепяте и мен по време на дъъългия ми път към самочувствието:)...малко съм пълна боза в писането и сигурно ще Ви задавам доста тъпи въпросчета, но искам първо да кажа че съм прочела книгата ...за въпросите имах предвид като например...как мога да си сложа аватар..щото трябва да я кача първо някъде и да сложа адреса, ако някой може да ми даде инфо ще съм много доволна:)...Иначе съм на режима от понеделник... ще карам 7 дни ударен режим и така Simple Smile...много леко ми минават дните с Вас докато Ви чета....еее все да е така :П...[/color]
Поздрави,Monroe[/b]

# 926
До "merito" - Малко ли? С тази колица няма такова понятие. Снощи в 18 часа се качих.. и сутринта е 5 още не ми се слизаше. Ако минавам през Стара Загора ще се обадя да ТЕ повозя Sunglasses

До "Monroe" - Аватар може да си сложиш лесно. Просто Натисни точно тук и в графата "Имам собствена картинка:" задай директен "URL"-адрес към снимката. После долу не забравяй да натиснеш бутона "Промени Профила" Wink Кажи нещо повече за ТЕБ! Колко килограма си сега, колко искаш да станеш, колко си висока, какво ТИ е дневното меню..

# 927
  • Варна
Здрасти, Monroe! Как уцели точно този момент за представянето си! Петък е, тук е вечер за протеинови мръвки от плът и кръв.  Joy Пиши по-често и вече ще те познаваме.  Peace Тунинг ме е изпреварил с другите неща.

Все се замислям в петъците, когато идват нови хора... дали усещат, че нещо в темата и с посрещането им не е съвсем таман?  newsm78  hahaha Да не си помислят, че е нещо лично...

Хора, Зеленкото я няма от 15-ти септември, но не само тук; в блога също няма нови неща от нея. Хайде някой ако има връзка извън форума, нека каже какво става.

Последна редакция: пт, 19 сеп 2008, 23:46 от dorchester

# 928
До "ВСИЧКИ" - Лека ВИ Нощ smile3524

# 929
  Дореее, какво пак слабееш бе душко?Ти съвсем ще изчезнеш бре....

Лелееее, как се развихрили мадамите тук.... ooooh! ooooh! Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт