Пиле, риба и обезмаслно мляко си хапвам и отслабвам цяло лято - Дюкан 124

• 48 314
  • 939
  •   1
Отговори
# 555
  • New Zealand
здравейте и от мен! тук пак цари страхотна веселба, супер, зареждам се за деня Grinning тази сутрин нямах изненади на кантара, нагоре- надолу 1 кг от 10 дни насам...това е положението! обаче днес след обяд ще ходя на проби на костюми, мерките ми ги взеха преди 2 седмици. интересно ми е дали ще има някаква промяна, защото вкъщи си нямам сантиметър и не съм мерила обиколки. по- късно ще докладвам Mr. Green

# 556
  • Sofia, BG
Здравейте, сладки  Hug

Гледам и днес цари ведрост и веселие, направо ми става ей тъй smile3531 като чета. Нека и занапред да го запазим това прекрасно настроение в темичката, зарежда много положителни и гледам килцата на доста по-бързо падат  Grinning

Честитя на всички именници този хубав празник, аз също имам повод днес - 3 месеца с Дюкан и вас  Hug Резултати ще докладвам след 2 дни, когато ми е денят за мерене

Относно закуската сутрин - аз вече така свикнах, че съм като малко дете - не излизам никъде, преди да папкам  Joy Сутрин освен времето за грим, сега смятам и време за закуска, защото си е цял ритуал  Laughing

# 557
Влизам късничко, но и аз да поздравя!
Честит празник (според православието е този, но според фолк-културата... Да пази господ  Praynig )
Честит имен ден на Цоци и Фенси!
Честит рожден ден и на HoneyHug
Слабе - хем се хилих, хем ми стана тъжно някак си... Егасиму и празничната европейска столица! За теб -   bouquet
2в1 - и аз благодаря, че ме тресе лека паника от тая 3-та!  Wink
ЗвездопадJoy

# 558
  • София
Хайде и аз в кюпа да честитя на всички настоящи и бъдещи софиянци празника и да се похваля с още едно килце в минус. Вече съм по-близо до 7мичките отколкото до 90 ехееее...доживях  bowuu Проблемът с 00 си остава ... някой да каже може ли да се ползва ХУСК  newsm78

# 559
Така приятно ми е да се запознаем. Казвам се Венелина и съм от Велико Търново. В началото на април бях ударила 96 кг, но с много глад и лишения смъкнах до 77. Прочетох първата страничка и книгата поне десет пъти докато се навия да започна този режим. Надявам се да успея. Днес ми е пети ден от ударният етап и ще се пробвам да ги направя десет дни-дано успея. До момента съм свалила около килограм и половина, ама това не е много точно щото се тегля на работа като съм с дрехите.
Дано проработи режима и върху мен. smile3521

# 560
Благодаря на всички за отговорите и поздравите! newsm51
Аз ще лягам! smile3524Приятна и спокойна нощ на всички и правете бебета че се свършихме ейййй. luvbed

# 561
ИваВТ  bouquet след петия ударен ден , почти не се сваля, не стресирай излишно организма ти, почвай 5 дни протеини и зеленчуци и редуваш.
Разбира се, че ще проработи и при теб, трябва постоянство и успех !

Хвал още половин кило изчезна.... newsm44

Отслабвайте докато спите!  love001

п.п. Филюдке, много се радвам за теб и разбира се безброй newsm51

Последна редакция: чт, 18 сеп 2008, 00:05 от Dari68

# 562
            Eхоооооооооо  и от мен, довлякох се да кажа ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ЦОЦИ И НА ФЕНСИ  и ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ХОНЕЙ с пожелание за много обич, много здраве, много смях и ВСИЧКО НАЙ, НАЙ И ПО!!  newsm51  love001 newsm51  love001 newsm51  love001
            Днес също за мен е ден за равносметка и отчет: Днес навърших 4 месеца с Дюкан и със вас мили момичета. Всичко което съм постигнала   дължа най-вече на вашата помощ и подкрепа през всичките тези четири месеца. Ако ви кажа, че не усетих как минаха - няма да Ви излъжа. Още много месеци имам да съм тук, апък и завинаги - нали така, но мисля, че това което постигнах за четири месеца, не бих го постигнала с НИКОЯ ДИЕТА И НИКОЙ РЕЖИМ,  ала сигурно щях да съм си вечно ГЛАДНА И ДЕБЕЛА.
            И така :
            - от 121.00  - на 98.00 кг-  - 23 кг. разлика
            И мерки:
            -  гр. обиколка       - от 139см.  - на 115 см.    - 24 см.разлика
            - талия                   - от 130см.  - на 111 см.     - 19 см. разлика
            - ханш                    - от 146см. -  на 126 см.     - 20 см. разлика
            - бедро                   - от  83см.  -  на   67 см.     - 67 см. разлика
            - коляно                 - от   53см.  -  на   48 см.     -  5 см.  разлика
            - ръка                    -  от   43см. -  на    37 см.     - 6  см. разлика
            - врат                    -  от    45см. - на    38 см.     - 7 см. разлика
            Това е. За мен това са килограми и мерки, които не можах да постигна с хиляди други диети, щастлива съм, че Ви намерих и че съм една от ВАС. Обичам ви и ви БЛАГОДАРЯ.        

Последна редакция: ср, 17 сеп 2008, 23:33 от ФИЛЮДКА

# 563
Аз влзам да се похваля с малко минусче вече кантара показва 70 - още съм далече от желаните кг. но се радвам че напредвам. Вече не се чувствам отпаднала и мисля да включа поне 2 дни фитнес -  какво ще ме посъветвате. Мога ли да правя различни комбинации от дните  с П и ПЗ- например единия път 5/5 после 4/3 има ли значение за свалянето- питам защото сега ми предстоят ходене на сватба и рожден ден и така си нагласих нещата че да мога да съм в ПЗ за да ям поне салата та малко ми се пообърка графика.
  Лека и отслабваща и сладки сънища или нещо друго luvbed

# 564
Цитат
Честит празник (според православието е този, но според фолк-културата... Да пази господ  Praynig )
  bouquet  bouquet  bouquet
iva.vt не се притеснявай, ще успееш. Аз също съм нова и съм в удърната фаза ве4е 7 ден и резултата е -4,5 кг и се чувствам прекрасно. Не знам дали ще издържа до 10 дни, а и моми4етата не препоръчват пове4е от 6-7, но мисля да пробвам да продължа докъто се чувствам добре. ( толкова мн ми харесва да виждам промяната на тялото си, 4е имам чувството че сте се пристрастя Laughing)

rien благодаря ти  smile3525
Благодаря ви моми4ета за съветите и подкрепата!  newsm51

# 565
ФИЛЮДКА, много ти се радвам.Прегръщам те и те целувам Hug

# 566
До "nelsun" - Ако си чак толкова сериозна - направо да идвам Simple Smile

До "_KIARA_" - Мерси Wink

До "geri1977" - Като му дойде времето ще я дам..

До "sanny3" - Ще се смаля - добре Simple Smile Щом ТИ казваш. Иначе мерси Wink

# 567
            Eхоооооооооо  и от мен, довлякох се да кажа ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ЦОЦИ И НА ФЕНСИ  и ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ХОНЕЙ с пожелание за много обич, много здраве, много смях и ВСИЧКО НАЙ, НАЙ И ПО!!  newsm51  love001 newsm51  love001 newsm51  love001
            Днес също за мен е ден за равносметка и отчет: Днес навърших 4 месеца с Дюкан и със вас мили момичета. Всичко което съм постигнала   дължа най-вече на вашата помощ и подкрепа през всичките тези четири месеца. Ако ви кажа, че не усетих как минаха - няма да Ви излъжа. Още много месеци имам да съм тук, апък и завинаги - нали така, но мисля, че това което постигнах за четири месеца, не бих го постигнала с НИКОЯ ДИЕТА И НИКОЙ РЕЖИМ,  ала сигурно щях да съм си вечно ГЛАДНА И ДЕБЕЛА.
            И така :
            - от 121.00  - на 98.00 кг-  - 23 кг. разлика
            И мерки:
            -  гр. обиколка       - от 139см.  - на 115 см.    - 24 см.разлика
            - талия                   - от 130см.  - на 111 см.     - 19 см. разлика
            - ханш                    - от 146см. -  на 126 см.     - 20 см. разлика
            - бедро                   - от  83см.  -  на   67 см.     - 67 см. разлика
            - коляно                 - от   53см.  -  на   48 см.     -  5 см.  разлика
            - ръка                    -  от   43см. -  на    37 см.     - 6  см. разлика
            - врат                    -  от    45см. - на    38 см.     - 7 см. разлика
            Това е. За мен това са килограми и мерки, които не можах да постигна с хиляди други диети, щастлива съм, че Ви намерих и че съм една от ВАС. Обичам ви и ви БЛАГОДАРЯ.       
ФИЛЮДКА Hug smile3501 smile3501 smile3501 smile3501  bouquet страхотни резултати!!!! (и страхотни идеи - нямаше да се сетя да си премеря коляното... къде се дяна пустия сантиметър...)

Моя отчет за деня..
1 кисело мляко, тричаво кексче, към 200 грама филе, 2 яйца и за вечеря.... Embarassed 500гр филе от риба във фурната с подправки и 2 капчици бяло вино...

Последна редакция: чт, 18 сеп 2008, 00:00 от Zellena

# 568
До "Zellena" - Какво е това филе, от което си хапнала 200 грама? И какво е това 2 капки вино?
Недей така. Днес 2 капки, утре капачка и накрая ще се тръшкаш, че не сваляш. Щом пък е толкова малко, значи и без него може!

До "ВСИЧКИ" - Лека ВИ Нощ smile3524

# 569
  • New Zealand
лека нощ на всички вас, а на себе си пожелавам успешен ден! Grinning

Общи условия

Активация на акаунт