Рано ни е още за училище, смеят ни се декемврийските деца!

• 26 845
  • 288
  •   1
Отговори
# 75
Ще се събирате ли днес последно?
Поздрави!

Да. А ти защо не вземеш за се метнеш набързичко до София?

# 76
Юлка, Мартин е много доволен от тренировките по таекуондо. Водим го три пьти в седмицата в залата на стадион " Хр. Ботев". След градината - от 18,10 до 19,20 часа. 

# 77
  • 42.016399,23.101179
Здравейте,
Честит рожден ден и имен ден на всички празнували, които съм пропуснала тези дни!!!
Момичета желая ви много щастие и любов!  bouquet  bouquet  bouquet
Вики тръгна отново на детска, но сега за разлика от миналата година реве всеки ден. Явно не трябваше да правим толкова голяма почивка.Sad Дано по бързо отмина този период.
Аз си ходя вече всеки ден с колата на работа, ама още ми е търсене и не смея да кача Виктория. Embarassed
Приятно изкарване на тези които ще купонясват!!!

# 78
  • София
Марцииии, то беше снощи Wink
Добре си прекарахме. Аз съм много доволна.

Юле, добре си си дошла.

# 79
Дааа, и последният гларус се завърна! Ванилка, радвам се да те видя! Hug
Миленска, да знаеш, че това дете все трябва да прилича на някой от родителите си. Хич няма да питам на кого.  Whistling
Честит Рожден Ден на Виктория! Здраве и любов ти желая!  bouquet
Марци, ще се адаптира Викито, дано да е бързичко, че иначе си е направо сърдечен зор оставянето. На нашите пък им четат тая приказка... "Майчина сълза" /или нещо такова/. Диляна на втория път се разплакала. И ми го съобщава по следния начин: "Мамо, аз днес се изложих." Не помня да съм й казвала, че да плачеш е излагация. Явно говорят така на дечицата, които сутрин поплакват.
Смайли, да, аз споменах за варицела. Тогава беше все още в бъдеще време. Току-що я установихме в сегашно. Mr. Green Айде, ще притичвам за съвети. Засега намазах пъпчиците с ментолов спирт /само 7,8 са все още/. Дано се размине леко. Praynig

# 80
а па мкп ме отеба тотално Crossing Arms щеш да ми звънне Crossing Arms
като тя не ще, някой тук да ми каже къде във външно министерство трябва да ида, за да ми преведат един акт за раждане и некъв печат да мис ложат трябвало

# 81
Крис, това не става ли и в агенция за преводи и легализация? Аз мисля, че така процедирах преди време с еднои документи, вкл. и акт за раждане.

Люси, има едно френско кремче, което помогна много на Дара и Ясен. И двамата бяха мнооого опъпчени. Ако се налага, ще ти го препоръчам.

# 82
  • София
Виктор тръгна на градина. Драмите от миналата година се повтарят. Хич не му е драго, че го водя. Дано бързо свикне след голямата ваканция.

# 83
  • 42.016399,23.101179
Тея адашите да не са се наговори нещо, а Криска? Ние днес бяхме малко по добре, ама догодина ще се замисля дали да почива толкова дълго лятото. Sad
Lyusil то и на мен ми иде да ревна на тази приказка, до голяма помня че все си ревех на нея. Дано Дилята изкара по леко варицелата, нас за сега пак ни пропусна, ама има време нищо не се знае. Wink
Ние имаме проблем в къщи, пуснах тема:http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=334059.new#new, ако някой срещне нещо подобно в магазините, нека да свирка.

# 84
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Здравейте, ако ви се гледат снимки от нашата почивка на Сандански - http://dezygg.multiply.com/photos/album/48/48

# 85
  • у дома
Люси, ти ме шашна с тази приказка. Не разбирам защо им я четат в тази възраст? Толкова е тъжна....ужасяващо Shocked
И аз все още плача като я чета, дори само като се сетя за нея.

# 86
  • у дома
Деси, разкошни снимки на двете сестрички  Hug  Heart Eyes
А Сандански е - простор и и идилия!
Да ти е живо и здраво майчето, пу-пу, страхотен помагач - такава баба ми трябва!  Wink

# 87
  • София
Марси, аз ли съм пропуснала или подписа ти трябва нещо да ни каже  Wink?

# 88
Мдаааа, и аз това се чудя. Явно наследствена обремененост има дъщеря ми - на татко й също е била четена тази приказка, не знам с кой акъл и на каква възраст. Знам, че и той като дете е ронил сълзи на нея. Аз не помня да са ми я чели. Плюс това не съм чувствителна. Mr. Green
Отчитам официално първи ден - днес личната потвърди диагнозата. Засега всичко протича нормално, дори по-леко /пу, пу/. Не съм сигурна дали съм го казвала скоро - много сте мили! Hug
Асеее, така ме шашнА, тичах оттук обратно в темата да видя за какво говориш. Закачка! Wink Това не пречи старателно да се ослушваме... Whistling

# 89
Здравейте!
Смайли, да, кърмя. Сутрин за събуждане и вечер за приспиване, макар тогава да предпочита да стане и да отиде да си вземе бибата от леглото  Grinning
Крис, за бг акт на раждане ли? За чужбина ли ще го изнасяш? Ако да- то трябва превод от фирма и после заверка във Външно.
Асе, надявам се Вик да свикне вече с градината. След дълга ваканция е нормално, но дано мине.
Янче, как е Бо с яслата?
Чакайте да ви пусна един цитат, останах потресена ShockedМайката пише в юнската отчетна тема.
Цитат
Така ето равносметката на яслата.Четвърти ден сме на ясла и днес ми я върнаха със счупена ръчичка.А най-лошото като я вземах  е че не ми казаха ,че е паднала или се е ударила.Видя ми се омърлушена,но си мислех че и се спи .Нито ми се смееше както обикновено нито ми говореше и си мислех ,че ми е сърдита ,дето я оставям сама.Прибрахме се и веднага заспа.Събуди се и въобще не се надигна от леглото .Викам си какво му стана на това дете.Все едно не е мойто дете.Сти не мърда.Взех я .Мерих и темп.,мъчих се да я разсмея давам и играчки не помръдва.Взе да се тресе и си викам мале разболя се.Взех да я обличам да я стопля.Пак се тресе.Половин час мина докато се свържа с лекарката и ,да ми каже какво да правя.Хептен се шашнах.По едно време гледам,че въобще не мърда лявата си ръка.Съблякох я да и видя ръчичката дали е подута.Освен ,че беше подута имах чувството ,че е извадена.Шашнах се.хайде в бърза помощ.Снимаха я и се останови,че е счупена.Представяте ли си какъв шок беше за мен.Мислех,че само е извадена или натъртена.На кой да му мине през ъкъла ,че може да е счупена Shocked CryСринах се тотално.Мъка докато и сложат гипса,мъка е и сега. В яслата твърдят ,че не е падала не е ревала че нищо и нямало.А къде мамка му си счупи ръката докато я нося по пътя за в къщи ли!! #Cussing outПросто съм ядосана ,бясна и разстроена и притеснена...................Нямам думи вече.

Общи условия

Активация на акаунт