Рано ни е още за училище, смеят ни се декемврийските деца!

• 26 855
  • 288
  •   1
Отговори
# 90
Шошка моля те пиши на тази майка, веднага да пусне жалба
не са и казали, защото са подсъдни мила моя и сега ще кажат - а не е било тук
когато Виктор си счупи у дома ръката ме караха да нося бележка от личната, че детето е било болно и не е било на детска и не е станало там.
Това е сериозно Peace
Плюс топва децата би трябвало задължително да са застраховани ooooh!
дано не е поредната майка, на която няма да и се занимава, защото тези неща са сериозни и днес може да е ръка, утре нещо по- сериозно
хайде малко от нас - диагнозата - или оставете детето у дома, или ще го режем, вие решете.
Довечера у дома ще свиквам племенен съвет да видим какво ще правим
нещо и на мен не ми се нрави напоследък адски много неща в детската и ще помисли сериозно.

# 91
До кого да е тази жалба? Rolling Eyes Иначе тя е решена да се разправя и да не остави нещата така Peace
Ох, горкият Викич! Sad Аман от тия уши, Диана пак беше на АБ заради тях, пак не чува, утре пак сме на лекар....Изтръпвам като чуя болни уши, а знам, че игра не бива,, може да има изключителни последствия Cry

# 92
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
В петък на 12.09. учителката много бързо ми изпрати Габи. След стотина метра и погледнах устата и беше мръсна, избърсах я. След известно време пак я поглеждам пак такава, но не е яла или пила нищо. Питам я дали е паднала и тя казва да. Ударила си е зъбите и е текло кръв. Учителката е заместничка и групите още бяха сборни. Не ми севръщаше, защото вече бяхме доста далече от градината, но днес ще ходя да я взема и ще си поговоря с тях.

# 93
  • София
Шоши, аз нямам оплакване за яслата ... все още Wink Тя е в групата, в която беше Мая,лелите много я обичат и постоянно я гушкат. Когато я водя аз - реве. Когато я води баща й само леко мрънка и влиза сама... Все още е на половин ден. Взимам я към 12:30. Яде безпроблемно. Даже тука тананика "Мама, мама, маааама", което подозирам да е "Мила, моя мамо", но просто речника й не е чак толкова богат.
Забравих да кажа, че подкара 3та седмица.

Случката, която разказваш е наистина потресаваща и ужасна! Възмутителна и ... другото което ми идва наум е нецензурно... За коя ясла става дума? Определено трябва да има оплакване до директорката и до може би някаква инспекция... И то преоблемът според мен не е толкова, че на детето му е счупена ръчичката - да случва се, не е приятно, но все пак тама са много деца и е възможно да има инциденти. Проблемът е в това, че не са предупредили майката... Това е абсолютна идиотщина! Да си търси правата! Как може да не я предуредят акъла ми не го побира просто...

Момичетаааа и накрая да се похваля - идва съвсем скоро дългочаканият 6ти октомви, когато ОТЛИТААААМ за Рим с още 2 мои приятелки. Толкова да нямам търпение... просто не мога да ви опишааа Simple Smile

# 94
Люси, лека варицела. LED Sedax е крема: http://www.framar.bg/product_review.php?id=30061083&page_special_title=%CB%C5%C4+SEDAX-%EA%F0%E5%EC+%EF%2F%E2+%F1%FA%F0%E1%E5%E6+30%EC%EB

Не ти трябва да мажеш със спирт и пудри разни. Струва 25 лв. Аз и двамата ги мазах с това и вече няма никакви белези. Пъпките ще стават още повече до 3-4 ден. Като си спомня на какви невероятни места бяха избили  Crazy

Деси, къде в Сандански почивахте?

Шоши, Ясен много лесно си забрави циците. Сега вечер драпа за шишето, пие си го сам. Голям смях.

Марси, дай снимка на това коте де. Ще го намерим, не вярвам да е съвсем неоткриваемо.

Днес имаме родителска среща в детската. Ще видим какво ще плямпат този път и колко пари ще искат Simple Smile Настръхвам като ви чета. Дара помрънква сутрин, не й се става от леглото, но не е нищо сериозно. Не сме имали и инциденти сериозни в групата да чукна на дърво.
Крис, пожелавам ви да вземете най-доброто решение. Но дали неходенето на детска ще реши проблема? Вируси могат да се довлекат от всеки и от всякъде. Не можеш да го държиш абсолютно изолиран.
Време е да се организирам да заведа Дара на контрола.

# 95
Нелка бяхме в санаториума по програма на НОИ

# 96
Шоши моля те да споделяш тук как се оправят в немско с проблемите с ушите, важно ми е
Нелка, няма да го изолирам, но няма да е с 25 постоянно сополиви деца ooooh!
нещо нищо не правихме с тоз Рангел, с нищо ooooh!
ще видя, ще помисля.......
Янче завидох ти, и аз на твое място щях да съм във супер еуфория Hug
иначе шошка ще разпитам и е ти кажа
но в общината трябва да подаде жалба, детските са им на подчинение Peace

# 97
  • София
Деска, ти наясно ли си с тези програми на НОИ? Защото чувам, че имало някаква, при която всички, които са на трудов договор могат да почиват почти без пари. Само дето не мога да я намеря. И хотелите са 4-5 звездни. А и никой не казва, явно си пращат свои хора.

# 98
Деска, ти наясно ли си с тези програми на НОИ? Защото чувам, че имало някаква, при която всички, които са на трудов договор могат да почиват почти без пари. Само дето не мога да я намеря. И хотелите са 4-5 звездни. А и никой не казва, явно си пращат свои хора.

Аз така ходих. Платих 700 лв. за 10 дни в апартамент за мен, майка и Габи - нощувки, храна и процедури.

# 99
  • у дома
ШошикShocked  Sick шашардисана съм.
Как може тези хора да са толкова безотговорни?

Верно ли и Ди с отит? Ох! Дано леко се размине. Очакваме включване и от вас.

От утре и ние смятаме да пускаме Катето. Най-сетне ни бил свършил ремонта в градината. За свикването нямам идея как ще сме, но много се надявам да се държим по-зряло тази година.  newsm78

Люси, бързо да й минава на Дилката! Ще купите ли кремчето препоръчано от Нели?

Асе чакаме добри новини и от Вики - ревът да се превърне в бодра песен Simple Smile

Крис, не може ли да смените градината?  newsm78

Деси, какви процедури?

Като че ли пак идва болестният сезон  Sad

# 100
Ходихме заради боледуването на децата - правиха им инхалации, гимнастики, нагревки и на нас покрай тях

# 101
  • у дома
Хвърлихте ме в размисъл с тоз Сандански, че взех да разпитвам колежката, която е от там родом.  Thinking

И ние всички сме май за процедури начело с астмата на майка ми. И още не съм я водила на санаториум жената.

# 102
Хвърлихте ме в размисъл с тоз Сандански, че взех да разпитвам колежката, която е от там родом.  Thinking

И ние всички сме май за процедури начело с астмата на майка ми. И още не съм я водила на санаториум жената.

Майка ми взе телефон на една от готвачките в санаториума, която дава апартамент под наем в центъра ако ви интересува

# 103
Деси както винаги е супер лаконична.
Деси, драсни два реда повече де. Кажи каква тази програма, ние как може да се вредим?

# 104
Теди ми счупи клавиатурата и ми у трудно писането.
Първо ви трябва зелено направлениеот линия лекар за възрастните. Правите си резервация за съответния санаториум на бул. Васил Левски. Плащате си резервацията и ви дават един документ, правите му едно копие. Заедно с направлението, резервацията и копието се носят в НОИ както и всичките ви изследвания, картони и документи за болестта. Заедно с тях сепредставя иедна служебна бележка, че се водите на трудов договор и последните 6 месеца са ви плащани осигуровки /формуляр на НОИ/. На мен мипомогнаха с подаването на документите, защото като отидох една сутрин в 9,30 бях 48 номер, при положение, че обработват за един ден 20-25 номера. Документите се носят в НОИ десетина дни преди датата на резервацията.
Нашия апартамент беше в ремонтираната част и беше лукс в сравнение состаналите. За апартамент се доплаща по 10 лв. на ден на възрастен извън останалата сума. Децата плащат 18 лв. на ден храна и процедури. Ако НОИ ви приеме по програмата се доплащат по 15 лв. на ден за възрастен.

Общи условия

Активация на акаунт