Рано ни е още за училище, смеят ни се декемврийските деца!

• 26 851
  • 288
  •   1
Отговори
# 105
# 106
Крис, и аз не знам как третират отити тук. Според педи до 10броя на година са нормални, слава богу чак до толкова не стигаме. Просто някои деца боледували повече от това, други имали други слаби места....Много искам като оздравее да повторим теста за слух, дано това не е чак напролет  ooooh!
Не знам аз още не мога проумея как може човек да си счупи нещо и да не го боли, съответно възпитателките да не разберат?! Shocked Естествено,ч е може да се случи, това не е въпроса, то и пред нас стават хиляди бели, а кво остава при възпитателки с по 20 деца... Янче, става  дума за Велико Търновска ясла....Надявам се майката да ръчка здраво и да има някакви последствия...
За кърменето-и аз не мисля, че Емма ще има проблеми с отбиването, но аз засега не бързам.
Абе за Сандански чух последно, че славата му спада яко. Най-добър за дихателни заболявания бил климата на Трявна. Това лято бяхме там, има санаториум световно признат и тн. Та проверете и за там Peace
Пинка, как сте у Френско? Намери ли работа?

# 107
Шошка повярвай ми може, докато не снимаха Виктор, не разбрах че ръката е счупена, мислех, че е натъртена Peace
И все пак - да, навсякъде може да се случи, както казах - Вики у нас си я счупи при баба му, която е от най фанатичните гадни баби, които са винаги плътно до децата и не ги изпускат за секундичка от поглед - е при нея стана. било писано ( мале, тогава свеки беше за пирогов повече от Виктор, вервайте ми ooooh!, беше бяла и не говореше, не смее да ме погледне Mr. Green)
както и да е отклоних се
въпроса е, че са се направили на алави, е това е. Защото на Вики за застраховката като ходих ме питаха първо с мен или в детската си е счупил ръката.
По закон може да ги съди........принципно Rolling Eyes

# 108
  • 42.016399,23.101179
Асе това в подписа нищо не означава. Училището за бременни е на моя приятелка, помагам и предимно със сайта затова стои в подписа ми. Wink
Нелка не се ли вижда котето в темата дето съм я пуснала.
Ето го пак и тук:
http://www.bgphoto.net/photos/15464/o633558867808208750.jpg
http://www.bgphoto.net/photos/15464/o633583161703873750.JPG
http://www.bgphoto.net/photos/15464/o633583161553561250.JPG

# 109
Така, така, Марци, знаех си аз, че е фалшива тревога! Crossing Arms
Шошка, първо на теб и Ди - успех на прегледа днес, да пишеш веднага.
Крис, какво реши семейният съвет?
Фъстъчка, онова красивото, светлоокото, ангелското дете да не преживява надълго и нашироко почването, да мине леко и безпроблемно! Викича на Асето и той да привиква и да ходи доволен на детска!
Деска, аз по твои думи и по твои снимки вече просто премълчавам, защото се повтарям като грамофонна плоча. Вашето и Смайлиното семейство будят в мен едни по-такива чувства... приисква ми се второ като ви гледам. Здрави и щастливи да сте!
Нелка, благодарско за кремчето. Днес вече сме опъпчени с пълен капацитет. И верно, че пъпките са на невероятни места! По лицето, около устичката избиха доста, та сигурно ще прибегнем до твоята препоръка.
Янче, радвам се много. Полага ти се, тъй че си изкарай незабравимо!
Случката в детската не е нещо необичайно. Но грозно, възмутително и /надявам се/ подсъдимо е поведението на персонала. Дано съфорумката успее да овъзмезди виновните /ако това я успокоява/. Детето да се възстанови бързичко. Praynig

# 110
  • у дома
Деси, това с подаване на документите ми звучи като Голямо Чакане по гишета. А на номера с номерата в списъците по опашките вече не се връзвам.  Naughty
Пускай насам телефона на готвачката плийз Wink

Marci, ще проверя в Марсел дали имат такъв, на път ми е.
В сайта на приятелката ти - да си оправят калкулатора. Полезно нещо, но изчислява невярно месеца на зачеване.  Wink

Шош, дано Ди се възстанови бързо от тоз отит и да не я повтаря!!!
А как изследват слуха у немско? Тимпанограма като тук? Много ми е любопитно.

Люси, благодаря,   bouquet  Днес едва я откопчих от мен, а в групата имаше само 5 деца и беше мноооого студено.  А Дилето чеше ли се много? newsm78 Катето се дръгне до кръв като я ухапе комар. 

# 111
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Гуна Стоева 0888/203794 дом. 0746/37923

# 112
Фъстъчка, и в нашата детска беше доста хладно. Утре имаме родителска - да видим кога, какво и най-вече колко. Laughing Дилката се почесва, но не толкова ожесточено, колкото очаквах. Лошото е, че пъпки избиват непрекъснато и навсякъде и не можеш да уловиш кога атакува пъпка и кога нещо просто я е погъделичкало. Ще мине, аз съм с добра настройка.

# 113
  • у дома
Деси, благодаря за тел.   bouquet

Марци, в Марсел има Гарфийлд. Прилича на вашия котарак, но не съвсем. Има едни бели райета и сивосини очи.  Wink
Размерите са долу-горе като на този на снимката.

Ако го искаш веднага го вземам, ако някой не ме изпревари.

# 114
Черпя. Днес броячът навърта 14 години, откак се разпознахме с Герги.

Тортата не е за ядене, само за гледане е. Да ви е сладко!

# 115
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Черпя. Днес броячът навърта 14 години, откак се разпознахме с Герги.

Тортата не е за ядене, само за гледане е. Да ви е сладко!

ЧЕСТИТО ЛЮСИ   bouquet

# 116
  • София
Люси, честито  bouquet Дълъг семеен живот с много любов, разбирателство и компромиси понякога Simple Smile

Ние пък днес правим 14 години брачен живот.

Деси, мерси за инфото, но май трябва да сме болни за да можем да отидем някъде. Или пък не е болен този, който не е отишъл на лекар newsm78

Марси, извинявай, обещавам повече да не разпространявам слухове Laughing

Виктор днес се врътна и си влезе безпроблемно в групата без драми. Уф, отдъхнах си. Голям традиционалист е, и докато привикне с нещо различно му трябва време. Не може просто така да му се разваля комфорта.

# 117
Марси, Деси, утре идваме в Благоевград. Ще сме там цялата седмица. Обадете ни се, когато имате време.

Честито на Люси и онзи готиния й мъж  Grinning

# 118
  • у дома
Люси, Честита Годишнина!

Асе, Честита и на вас! Лелее , кога сте ги навъртели 14? Скрихте ми шапката.  ooooh!

Честито на Люси и онзи готиния й мъж  Grinning
Нелка, не се стърпя ..  Mr. Green

# 119
  • 42.016399,23.101179
Люска честита ти годишнина и от мен!!!
Още много години все така да се обичате и слушате!!!  bouquet  bouquet  bouquet
fastuche мерси за предложението за котето. Но има голяма вероятност в неделя да сме в София, така че първо ще проверя сама, ако не свърша работа може и да те помоля да го вземеш. Heart Eyes
Смайли в петък и събота със сигурност сме си тук така че ще ви се обадим за по кафе или разходка до зоопарка. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт