Рано ни е още за училище, смеят ни се декемврийските деца!

• 26 850
  • 288
  •   1
Отговори
# 120
  • у дома
Марци, успех в търсенето!  Чакам добри котешки новини  Wink

# 121
Марси, а детски клуб отвориха ли някакъв? Нещо се говореше по едно време като че ли  Thinking
Други забавления? Театър? Кино? Танци? Концерти?
Дано поне да е хубаво времето.

# 122
Мерси, мерси! Много ми се иска някой път да се съберем накуп и да ви почерпя лично. Heart Eyes
Нелка, моят че е готин, готин е, ама и твоят си е пич отвсякъде! Да са ни живи и здрави и все тъй да ни къткат и обичат, нали тъй! Знаеш ли какво казала личната за кремчето. Супер било, обаче за шарката не ставало, защото съдържало нещо като пудра, а пъпките не трябвало да се затварят в никакъв случай.  newsm78 Ай сега де. Ти от самото начало ли ги мажеше с него?
Та като заговорих пак по темата - Диля е украсена като коледна елха. Струва ми се обаче, че първите започват да завяхват. Нещо друго да очаквам ли?
Марци, ха дано да намерите точно същото!
Хубав и слънчев ден на всички мацки! Hug

# 123
  • София
Е глупости сега! Нали уж ако не ползваш кремче ползваш ментолов спирт + ПУДРА (прахче), което се приготвя по рецепта... Странни неща говори вашата докторица...

Днес бях на козметик, утре съм на фризура... Рим ме зовее Simple Smile Казаха ми че карабинерите били мноооого симпатични и да съм се постараела да не слушам много та да ме арестуват Wink

Нелка весело изкарване в Б-град.

# 124
Мерси, Янче, ще ми липсваш Simple Smile Мнооого даже!

Люси, грънци на опинци. Те французите са си го написали черно на бяло, че е за варицела на листовката на крема. Не съм я мазала с нищо друго, пъпките завяхнаха много бързо, определено облекчаваше сърбежа. Вместо да купуваш фенистил, пудра и ментолов спирт и да мажеш едно след друго като гламав, мажеш със Седакс и ти е мирна главата. Ама вие в Добрич кво ли разбирате  ooooh!

# 125
Нищо не разбираме. Оказва се, че и какво си говорим не разбираме. То не е от града обаче. Альооо! Crossing Arms Да не ме закачаш на град, че другата ми половинка е дълбоко шопска. Казах ли "мерси"? Мерси. Помагате ми.

# 126
  • на езерото
  Lyusil , asa  честити годишнини ( на патерици Embarassed), пожелавам Ви щастие и много любов   bouquet
  Янче, приятно изкарване в Рим, но за карабинерите съм на особено мнение Thinking, ако си падаш по ниски и мургави мъже може и да ти харесат Flutter, като цяло мъжете в Италия са хубави, но виж френските полицаи са като от картичка високи и стегнати направо ти се приисква да си в нарушение Flutter Heart Eyes
 Марци успех в търсенето на котето, представям си каква драма е , ние миналата година губихме магаре и имаше много сълзи Cry
 Деси снимките Ви са много хубави Heart Eyes

# 127
  • София
  ... като от картичка високи и стегнати направо ти се приисква да си в нарушение Flutter Heart Eyes
Това беше описанието на карабинерите, което получих...
Така... значи остава да ви кажа личното си мнение катос е завърна... Ако нямам възможност да се включа с репортаж от мястото на събитието разбира се Simple Smile

# 128
Аз пък мисля някъде ноември да погостувам на брат ми в Ница. Идеята ми е в зародиш, но съм се решила Simple Smile Янче, ела с мен  Laughing

# 129
  • София
ти ли плащаш?Simple Smile

# 130
Люска, честита годишнина, Асе и на теб Hug
Сега се върнахме от Чамурле Crazy
Нелка, препоръча още едно дърпане на ушите, пусни Румен и Дара пак с мен, м?
Янче, ще си замълча колко ти завиждам Crazy
Нели що само Яна каниш,м? Crossing Arms

# 131
  • София
Криси, щото все аз й се връзвам на акъла... Simple Smile Ти ако не е да ходиш някъде с Румен , нема да си мръднеш дупиту Wink

# 132
Янче много ме разконспирираш Outta Joint

# 133
Янче, ще спим у брат ми Simple Smile Поне тва е без пари Simple Smile И кола ще ни дадат да си джиткаме насам натам Simple Smile
Не знам кой на чий акъл се връзва - аз на яниния или тя на моя Simple Smile

Крис, Румен заминава за седмица в Мадрид. И трябва да заведа Дара при Френгов преди да реша дали трябва още веднъж да се дърпат ушите или не. Но ако ви е зор за екскурзия - воала - пускам ви  Wink  Ама и Ясен ще вземете тоя път  Mr. Green И с преспиване може да останете  Laughing Laughing Laughing

Друго какво каза Чами?

Аз се отказах да кисна в Благоевград цяла седмица. Много мразя да разнасям багаж и деца.
Ае.

# 134
Чами не е от най разговорливите - дори не ми каза кво му даде, ама аз и не питах.
Румен и още 3 да му родиш, пак няма да ти го откажа Wink
имам адски много работа и съм се разлигавила
някой щ епоръчв али от Ла редту, на Вики съм харесала 3 неща, да ми ги поръча - Янче, Деска, Алекс? Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт