Рано ни е още за училище, смеят ни се декемврийските деца!

• 26 849
  • 288
  •   1
Отговори
# 135
  • София
и аз съм си харесала някои неща, ама кат се върна от Рим, тогава може би ще пускам поръчка...

# 136
Аз пуснах вчера две поръчки. Сега ще правя пауза едно известно време.

# 137
  • София
Нелка... да това си е голям +, защото разходите са си разходи... Ама бих го отложила за напролет. Сега първо кеша ще свърши и второ няма кой да гледа потомството... Мартин на 13ти почва филм... поне 1 месец... А и няма ли да е студено?

# 138
Честити ви годишнини, Люси и Асе!

Честити ви и пътувания, т.е. за Янчето най-вече се отнася! ти за колко време ще опознаваш карабинерите?

аз да докладвам - все пак се отказахме от държавната градина засега, уж стоим в системата в очакване на място в по-желани такива, но пък да не си мислите, че това ще ни гарантира безпроблемна зима - днес ходихме (т.е. Сава беше с баща си само) до педиатъра за едни пъпки, които, както и предполагахме, се оказаха ухапване, ама той му погледнал и ушите и те не били никак добре... а уж само покашляше сутрин, ще видим какви профилактики ще предприемаме...

Деска, снимките наистина са супер, и сниманите по тях госпожици, но и фотографското умение ти го бива!

Хайде, успех с преборване с шарки и отити, по каквито и методи да решите, успех и с намиране на загубени животни, и изобщо - поздрави на всички!

Пинке, ама разкажи и нещо повече за вас, не само за френските полицаи  Wink

# 139
Привет,
днес ни е почивен ден, затова пък не спря да вали. Поне чакаме гости уикенда, а утре превземам за пореден път Октоберфеста. Трябва някоя снимка да сваля да ме видите в китна баварска носия hahaha
Прегледът при УНГ лекаря уеко ме шашардиса. Оперативно отстраняване на третата сливица, едновременно с това разрез и макарички в ушите. По неговите, а и според педиатъра ми се израствало до 7-8г на детето, 3та сливица се свивала и тогава изчезвали проблемите с ушите като цяло. Според педи да се изчака, според УНГто да кълцаме, че имало цели 3 г и тн. Засега изчаквам. Ако бяха ежемесечни отитите може би щях да замисля....Сега давам предписано ми от педи хомеопатично, тя дори в момента няма възпаление, а само секрет, събрал се зад тъпанчето и затова не чува добре. Дано мине скоро, че е изнервящо и за нея, и за околните.
Весел уикенд! Hug

# 140
Шошка и Вики не чува, но аз съм се заинатила, макар че дори Чамурлето каза - ако не го оправим, ще трябва да го оперираш,
та сега ще видим, последне напън и ако не стане  - ще го режат ooooh!
ох току що се връщам от гората - 2 торби с гъби и страхотна горска умора - толкоша ми е добре, че Crazy

# 141
  • на езерото
  Маймунка, няма много за разказване  Confused Ники направи три гнойни ангини това лято плюс поредният отит, а сега ходим на изследвания заради съмнения за камъни в бъбреците.От юни само по лекари сме  го подкара ли и затова не ми се пишеше много EmbarassedИначе аз от началото на ноември ще започна на временен договор в институт по слънчева енергия(INES ) .
Смайли, ако имаш желание когато дойдеш може да спретнем една среща  Hug
Кристинке , успех с операцията щом твърдо си решила и дано е за добро Heart EyesКакво стана с теб успя ли да смениш работата, имам спомени че за Софарма нещо беше писала ThinkingКато студентка съм ходила на практика там и беше страхотно помня че в барчето продаваха , кафе и безалкохолно на някакви много смешни пари.

# 142
pinka не си ме разбрала, аз не искам да го оперирам Peace и не смятам, поне за сега
а иначе да, във Софарма трейдинг работя, за сега - доволна Peace

# 143
Шошка, точно като при нас - само дето в нашия случай, както съм казвала сигурно, УНГ категорично НЕ иска да реже, докато педиатърът настоява... ама да, то това излиза до 2-и клас чакане да се израсте...

Крис, какви гъби събираш?

Пинке, жалко, че и лятото ви е било с лекари заето, дано изследванията са добри! Но това с работата звучи много интересно и смислено! успех!

# 144
сърнелки, челадинки и риженки, Виктор върви и ги вика из гората да се покажат Crazy
но после много мразя да ги мия, вчера 2 часа си отвисях на мивката
днес времето направо убива всичко в мен ooooh!

# 145
  • София
Добре как може вчера такова хубаво време, а за днес просто нямам думи...

Багажът ми е готов Simple Smile Остават ми по-малко то 20 часа Wink)))

# 146
Пинка, изпатили сте доста, горките. Друг път да наминаваш оттук и да споделяш, чу ли? Hug
К`во става с тия уши, вече ще си помисля, че е заразно от нета. Цялата ни тема с болни уши! ooooh!
Янче, броим с теб, душа! Пък ти куфей и заради нас! Party
Тук сутринта времето беше добро. Сега е на разваля/ва/не.
Хайде още една закачка от мен. Къпахте ли децата с Варицелата? Две доФторки, с две противоположни мнения, и двете от Добрич. Mr. Green

# 147
Къпеш без притеснение. Ясен даже и в басейни плува преди да му паднат коричките. Не се разпространява обрива и не е заразно.

Гнусно време. Затворени с децата. Ужас!!! Не можем да мръднем.

# 148
ПощурваМ, мразя да ми е топло
Янчеееееее наслука дет се вика Wink
кой ще гледа каките Rolling Eyes

# 149
  • София
Татко им. И детските градини...

Люска, къпех разбира се. Но внимаваш да не пукаш пъпките.

Общи условия

Активация на акаунт