Рано ни е още за училище, смеят ни се декемврийските деца!

• 26 848
  • 288
  •   1
Отговори
# 150
Мацки, ще ми докарате развод значи... Laughing Аз слушам вас, Герги слуша докторицата. Никой в двойката не слуша другия. Mr. Green Изкъпах я, те пъпките почти всички са с корички вече. С едно чаршафче я попих. И туй то.  Crossing Arms

# 151
Дай го Гошо да се разправяме ние с него  Laughing

# 152
Много пишете, ей!
Люси, къпе се, колкото може по-често при това. Облекчава сърбежа! А Гошко да си трае! Много се дразним на мъжове, дет знаят повече от жените си, ама деца не гледат!  Mr. Green
Янче, ако карабиниерите стават - свиркай!  Whistling

# 153
Малееей, каква съпричастност, какво съчувствие, каква саможертва направо! Знам си аз колко сте чудесни! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 154
  • София
Гледам, пак мъжове делите. А къде без кака ви? Здрасти и от мен. Първо на Янчето -  Рим е страхотен, пожелавам ти незабравими моменти, на всяка цена си направи нощна разходка из не толкова туристически места, за да усетиш духа на града.
Ние снощи се върнахме, отложиш си пътуването, че не съм се задържала в София. То другото мани, ама на бюрото ми вече няма място за мен от преписки и бумаги, дето не мога да придвижа поради физическо отсъствие. Та си сядам малко на трибуквието, до 20-ти съм си тук. Ще се радвам да се видим.

# 155
МКП, хубаво би било да се видим! Липсваше на последната среща.  Mr. Green
Вчера Виктория поиска да й направя плитки. Днес като ги махнахме, косата й се накъдри и тя е много доволна. Сега настоя да я снимам и да я "покажа на какичките У форума". Изпълнявам: Laughing 
http://www.aleks1.snimka.bg/album.php?album_id=212649&pid=8112827

# 156
а стига бе
мислех, че само на Иренка ( Алекс знаеш я) щерка и има такава уникална коса ooooh!. Ама нейната Алекс е по - голяма от Вики. ВИктория направо ме заби в земята
красавица Heart Eyes

# 157
  • София
Алекс, не знам за бащата, но на туй дете майка му коя е, спор няма. Отрязала ти е главата (с известни подобрения  Mr. Green) Невероятна е! Да я запишеш за модел, виж и как позира. Страхотна ти е щерката, ако и да я укриваш толкова старателно...

# 158
Алекс, косицата е наистина невероятна! Поздравления за търпението - и на мамето, и на малката красавица!  bouquet Дилка е много доволна от новата си прическа /аз така и не ви я показах/, но за съжаление къдрите засега изчезнаха безследно. Става ми малко мъчно като гледам старите снимки, обаче като знам какъв взаимен зор беше поддържането... Браво на вас!
Апропо сега не мога да я снимам Mr. Green, обаче ще взема да избарам снимките от последната й вечер с дългите, мокри масурки. И смятам да припявам като фон: Спомени, споооомени...  Laughing

П.П. Сори, линкът е зачеркнат.
П.П.П. Янчеее, замина ли?

Последна редакция: вт, 07 окт 2008, 16:14 от Lyusil

# 159
Цял ден никой не пише. Знаех си аз, че ще ви оставим без думи. Хайде добре, трия линка, пишете си спокойно. newsm45  Laughing

# 160
  • София
Нищо не разбрах .... newsm78 Какъв линк, кой го е сложил, къде е водил, защо е изтрит?  Thinking Мистерия някаква добруджанска  Wink

Крисо, чак сега прочетох назад, много извинявай, ама ми звъня у Френчко и после забравих да ти звънна обратно. Както и да е, правилно са те упътили за докИментите. А за кво са ти, ще го пратиш ли най-после полиция да прави боза у чужбинско?

А какви са ви плановете за Нова година, бе хора? Всяка година почвам от август да мисля, и обикновено на 1 декември идея нямам какво да правя. Я споделете, че и аз нещо да се присетя. За Коледа обещах на баща ми да сме при него, но на Нова Година хабер си нямам какво да правя.  Rolling Eyes

# 161
МКП, добруджанката турИ един линк към снимки на отрочката й, който остай аудиторията без мисъл цял ден и за да спаси темата, онъз изтри съответния адрес. Сега казано на български - сложих снимки на Дилката от последната й вечер с дълга коса /правих ги за спомен/, но махнах линка, защото имам фобия още от онзи случай с Емката на Ели. Другото са щуротии. Ти к`во направи с косата, снощи те мислех?
Плановете за Нова година ги съставям около 20:30 часа на 31-ви декември. Смятам да плагиатствам. 

# 162
е, и аз не успях да видя снимките на Дилката с къдрите, ама се надявам Люска да е изтрила само линка, не тях самите и все някога все някак да ги видим  Wink

и за мен плановете за НГ обикновено се правят най-рано по Коледа, но тази година вече имам твърда идея къде типологично ми се ходи, ама не съм особено убедена, че ще се получи (хижа / запуснато село, подпланинско, може и крайморско де, нещо такова, но ще кажете, че се правя на интересна сигурно  Wink все пак: Миленке, идваш ли?) Впрочем, имам позната, работеща във фирмата, дето се рекламира отгоре във форума напоследък, ако искате, ще разпитам кое колко.

А ето к'во е мнението на Сав за хората на изкуството - драска нещо с тебешир и аз питам: "Савко, какво рисуваш?" Отговор: "Ами аз съм художник и още не зная."
 Laughing

Последна редакция: вт, 07 окт 2008, 21:45 от Маймунка

# 163
планове....иска ми се и на мен като Маймунка - забутано село ( такова си имам), камина ( и такава си имам там), тишина и много сняг ( може и това да го има тогава)
кофтито е, че не см еходили 2 години на село, няма баня и не става
демек ще е някъде, срещу кинти
дали да не скалъпим нещо заедно
например това
http://www.house-djambazki.com/bg/owners.shtml

# 164
Нев, събрала съм ти закачалки. Всъщност трябват ли ти още?

Общи условия

Активация на акаунт