Рано ни е още за училище, смеят ни се декемврийските деца!

• 26 846
  • 288
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Сега съвсем ме вкара в чуденка. Каква е тая случка с Емката? Аз пак нещо не съм в час, та не разбирам въобще и изобщо....Както и да е, жалко, че не видях снимката, ама гледане на снимки по предварително определен, но необявен график трудно ми се получава.

Нев, Савко обра точките...Той е малък, но вече знае  Laughing Ванеса пък снощи ми вкара изречение на крясъците ми веднага да си ляга - "Толкова ли е трудно да кажеш "моля"  #Crazy. Аз си глътнах граматиката и се поправих с "Моля, лягай си веднага", на което тя ми отвърна "Ето, видя ли как лесно те научих на ОСНОСКИ (разбирай обноски)  Rolling Eyes Направо се чудех да се смея ли или да я опухам едно хубаво....

Нев, туй село хич не ми се понрави, особено в частта "запуснато". Природата си е природа - белите чаршафи, топлата вода и мартинито са си нещо друго  Wink

# 166
аха що си мислите, че само вие сте потърпевши
Викторе лягай си - Няма ( сто пъти повторен разговор)
Добре тогава, не ми пука какво ще правиш - И на мен за теб не ми пука - Наказан си, не говори с мен......след 5 минути - мамо, пука ми за теб и то много, защото те обичам,но ме боли като ми кажеш, че на теб не ти пука Rolling Eyes
Бацко ви учи английски бееееееееееее
Посреща ме с Hello изпраща ме с Дубай ( разбирайте Гуудбай)
и твърди, че няма нищо по хубаво от коремчето ми Rolling Eyes

# 167
Снимка на Емката бяха сложили без разрешението на Ели в някакъв сайт с меко казано кофти репутация. Тогава ликът й красеше отчетна линийка в подписа на Ели. Очевидно от там я бяха копнали. Затова не задържам линкове повече от няколко часа. Ще го пусна пак по някое време, с предварително обявяване. Wink Не разбрах Ванеска наби ли я, или само й се смя? И за косата не разбрах - тъмнокоска ли си още?
Маймунка, мъдър талант си отглеждаш ти. Hug Диляната днес я мъчих. Забелязвам, че концентрацията й клони към нула след 5-та минута от обучението. Сигурно е нормално, но аз не съм нормална майка. Mr. Green Затова рисува картина с плодове около половин час без прекъсване, а малко след това трябваше да научи и песен. Сега спи, забодена на колчета. Laughing Айде, пак изтрещях.
Крис, детето ти е сърцато като теб. Heart Eyes

# 168
смяташ ме за сърцата Rolling Eyes
я питай мъжа ми дали съм Mr. Green
по - скоро ще ти каже, че само за него не съм Laughing
много мисли ми вкарва напоследък Виктор и се усещам, че клоня към вманиачаване във общуването си с него. Постоянно го разпитвам, постоянно го карам нещо да правим, да ми говори, сигурно съм мръднала на ренгена,м?
просто ми е адски интересен, искам всичко да попия, да запомня, да усетя накъде ще тръгне като цяло, абе ненормална работа.
утре ми стискайте палци, може да се сбъдне нещо, което искам от много време да мога да правя Praynig

# 169
  • София
аааа, сега разбрах, кога се е случило това с Емката и аз къде съм бляла  newsm78 За Ванеса - аз си я поступвам профилактично (не че помага, щото нито е го правя на място, нито заради правилната причина, ама няма мен кой да ми тегли един бой), но в този случай се въздържах. Нещо хич не се оправям с това дете, щото на принципа на Кристина от време на време ме връхлитат нЕкакви мераци да се занимавам по-обстойно с нея, но за разлика от Крис при мен са спорадични и ни в клин, ни в ръкав....Нещо от рода на "ела сега мама да ти обръща внимание...", ако си спомняте вица (там беше с татко). Та затова и то горкото си се развива (или ако не се развива, то поне си расте) самостоятелно и май не й преча особено с мойте напъни да се правя на отговорен родител.  Ама кво да правим, не случило детето на семейна среда. Напоследък вкарва някакви ужасни лафове и се е вманиачила в "яко" и "готино", явно резултат от неконтролирано общуване. Да видим кога ще й ковна и аз колчетата....или поне ще я пратя при Люската, да види хубаво ли е да я приспиват с Достоевски с цел духовно израстване  Mr. Green

Люси, все още съм изкуствен интелект, тоест брюнетка. То лятото мина, и с него и мераците ми за руси букли. Крис, стискам палци, ама внимавай какво си си пожелала, че вярно може да се сбъдне, а нали знаеш за сбъднатите желания.....

# 170
ай стига ма Милено, аз и отговорен родител
е сега щеше да падне в деретопри нас, щото аз си говоря с другите деца, а той кара перфектно колело, ама не спира грам с него Laughing
не можем да ги предпазим от "готино" "суперско" и "мноо яко" обаче си мисля, не смятам и да опитвам де Crazy

# 171
аз пък не разбрах Крис какво си е пожелала, ама може да си е между вас  Wink

но, Крис, аз си спомням едно страшничко дере при вас, хубаво, че Виктор (дето има страхотни лафове, признавам!) го е избегнал някак!

Нелка, да, може, мерси. особено щом са специално за мен! Heart Eyes

за "осноските" - понякога за нЕкви дреболии мазно разправя "благодаря ти", сякаш просто за да се покаже възпитан, но почти абсолютно никога не е благодарил на по-външен човек (нямам предвид непознатите лелки по трамваите), ако му се дава нещо/ пожелава нещо. И ако реши, може да се убеждаваме 20 минути да каже едно "моля", като понякога се навива само на ухо да го каже. Трябва Ванеса да го превъзпита!

# 172
Крис каза да и стискате палци, не съм казала за какво, ако стане, ще ви кажа Heart Eyes

# 173
Миленке, муцка си ти! Приличаш на Гошко, който има "псолютно" същия приливо-отливен характер на интереса си към детето. Това е объркващо за малката, нали знаеш? Сега идеята ми е да се изтъкна и аз като отговорен родител - и това го разбра, нали? Да, ама не. Аз за сметка на постоянния си интерес имам непостоянни емоции. Обаче съм сигурна, че тя знае колко я обичам и по времето, през което свистя над главата й. Детето ти да не си посмяла да го пращаш. Защото Дилка не заспива с Достоевски, с мен заспива /което, повярвай, не го пожелавам на никого Mr. Green/.
Диляна ползва единствено лафовете на майка си, не мога даже да й се скарам. Виж, снощи употреби следното:"Сетила се Мара да се побара". Shocked Заклевам се, не го е научила от мен!
Крис, стискам палци да стане работата. За да може да кажеш после, не за друго. Laughing Успех, успех, успех!... Що така реагира за "сърцата"-та?
Хайде, прострях за днес. Отивам да бачкам, че ще ме уволнят. Вече дори не съм в болничен. Mr. Green

# 174
  • София
Мноого пишетеееееее ей Simple Smile
Saulti от Roma. Нямам много време, затова само ще ви кажа че е чудесно Simple Smile
Разкази в картинки, катос е прибера. Целувки Simple Smile

# 175
Ако може за мен карабиниер да донесеш...  Mr. Green

# 176
на мене пицаааааааааааааа Mr. Green

# 177
 Laughing Страшни лафове пускат Ванеса, Савко и Вик  Hug
Диана направи някакъв тласък в развитието си сега, откакто е при по-големи деца. Сядаме да вечеряме преди няколко дни и тя ми завява, че ще чака всички да имаме ядене преди да започне.  Naughty Веднъж в бързината ръфах нещо, въпросът беше защо ям без чиния и не съм седнала  Wink Дано поне научи и баща си докато яде да не става все за нещо си.

# 178
Криска,стискам палци да се осъществи твоето желание,но се надявам да си го обмислила добре,преди да го пожелаеш!  bouquet
Бисерите на дечковците са страхотни!И мамите доста бързо се учат на осноски! hahaha
Аз онзи ден като бях на фризьор прочетох една статия  за педофили.И че три-четири годишните деца вече трябва да бъдат подготвяни за евентуални случки,как да реагират,ако някой непознат им предложи почерпка с бонбони в тях или срещу нещо,да казваме на децата,че никой няма право да ги опипва или съблича,освен мама и тате и най-близките-баба,дядо,абе такива неща.И аз доста се впечатлих от това и същата вечер   (нали съм руса) ,преди лягане,проведох малък разговор за това,как повечето хора са добри,но някои са лоши и как някой може да иска да нарани едно детенце,а то е малко и не може да се справи самО и как трябва да действа....Например ако някой го сграбчи да вика "Пожар" и "Аз не Ви познавам"...Ако нещо н поведението на човека го притеснява и го е страх да не се притеснява да го покаже,или просто да избяга и да потърси помощта на мама или някой възрастен.И го питам,ако някой непознат ти предложи бонбон ти какво ще направиш?Дани "Ще избягам" Викам си ,брей,че разумно момченце си имам.На следващия ден исках да се похваля пред тати и викам "Дани,ако те извика непознат човек и ти каже,че си е счупил крака и иска ти да му помогнеш-какво ще направиш? ( Правилният отговор е "Ей сега ще повикам някой да Ви помогне") Дани "Ще му дам ръка,за да стане и ще го заведа в болница"
Ще продължа да му говоря.
Крис,ако не прекаляваш и не обсебваш детето за мен това е един добър начин да станеш приятел с детето-ако то общува с теб на всякакви теми опасността от чуждите инвазии намалява,защото то ще споделя с теб и ти ще можеш да реагираш.
Не знам,кой кого потупва и превантивно или не,но аз вчера бая си покрещях,направо станах лоша.Почва да ми писва по 1000 пъти да повтарям и да угаждам на малкия тиранин,а той грам да не зачита моите желания...Глупаво е,знам,даже звучи тъпо,но когато вкъщи е кочина и имам да свърша 100 неща,и това,което Дани успешно прави сам в градината да не го може вкъщи.И да не се опитва даже,а да се офлянква,докато аз ,като папагал, го моля 5 пъти.После милото ми вика"Не искам да си лоша,искам да си добра и да ме обичаш" Embarassed А днес ми изсъска ( а аз разпознах себе си  Blush) "Ах,как ме дразззнишшшшш"  ooooh!

Янче,чакаме подробности в снимков матриял!Да видим кой е познам относно визията на карабинерите!

СЕТИЛА СИ МАРА ДА СЕ ПОБАРА?????? Ще Умра от смях!Къде ли го е чула? hahaha

# 179
Не знам къде го е чула. Обаче въпреки красотния си личен речник, буквално онемях като го изръси. Сподели, че баба й /майка ми!!!!!!/ го била употребила веднъж. А това за моята благоверна, благовъзпитана и ужасТно консервативна майка не го вЕрвам! ИзобщЕ! В скоби - аз съм се метнала на баща си. Mr. Green Та въпросът си отвися.
Крис, к`во стана, бре? Докога да чакаме! Crazy

Общи условия

Активация на акаунт