Рано ни е още за училище, смеят ни се декемврийските деца!

• 26 842
  • 288
  •   1
Отговори
# 180
ми не знам кво стана, не са ми дали отговор
имам чуството, че децата ни са като близнаци, всички случки, които описвате ги прави и Виктор, гледам, че едни и същи постановки са
Айс бейби и моя син забравя у дома всичко, което може в детската, а на мен ми съска - Ще те накажа, няма да ти купя сладолед Twisted Evil

# 181
Ванилийкоооо, какъв е тоя грухтящ аватар! Да не си имала неблагоразумието да напълнееш!? Аз ей сега си претеглих живото тегло /бяхме на преглед, Дилка се води съвършено здрава, но това беше ясно, затова продължавам с другото/ - регистрирам напълнение с 1, а може би дори 2 кг. Краката ми са все така кльощави, в лице съм си същата, коремът ми просто се е поизравнил приятно, д.то си е все старото, разбирай пълничко. Така че подозирам, че кг-те са в бюста. Mr. Green

# 182
Добро утро, дами!  bouquet
Малко обещани снимки от Oktoberfest  Hug
Ванилке, айде бе, изпомислих те къде почезна!

# 183
Ехей, Шоши! супер сте, много ви отиват носиите, съвсем като от щастлива приказка на Братя Грим, дет се вика, сте!

а на мен и Чоча ми се губи напоследък?

Ванилийке, постресна ме малко, т.е. че не си знам, че е опасно да се говори с непознати, ама се усетих, че аз май засега по-често убеждавам Сав, че трябва да е любезен със съседи, които му се радват, но явно трябва да се прави винаги уточнението: "Щом ние поздравяваме този човек, значи е познат и е добре и ти да го поздравиш"...

хубав ви ден на всички!

# 184
Тук съм,споко!Няма да ви изоставя след толкова дълга връзка,я!  bouquet  bouquet
Люс,не съм надебеляла все още,но и това може да се случи,защото от една седмица не само че ми се ядат банички,но и унищожавам по една на ден и то от тези на ОМВ,дето никога не съм обичала много.Факт е,че от години не съм яла,а тук цяла седмица подред...Твоето дурпе пък винаги е било толкова дебело,че не съм го забелязала на публикуваните снимки!ЩЕ ОТНЕСЕШ ТИ НЯКОЙ И ДРУГ КОМПЛИМЕНТ  Mr. Green
Шош,ти все едно си родена в тази носия!Много са слънчеви снимките,Ди много е пораснала,отдавна не я бях гледала на снимки.
Днес пак крещях на Дани и ми е толкова виновно...Той пък пак ме имитира-"бързо в банята,бързо в банята,бързо в банята,сто пъти ти казвам,да не съм папагал?" Mr. Green

# 185
Много интересно ми стана какво можем да наречем "КОМПЛИМЕНТ". Mr. Green Но това е заради часа, редовно с него си оправдавам простащините. Ванилке, специално за теб следващия път ще се щракна профилно. Досега се крих, но мисля, че вече сме достатъчно близки, за да бъда по-интимно откровена /и обратното/. Тогава ще говорим пак. Може и за бюста. И той ще личи в профил. Laughing Нещо да имаш да съобщаваш? Примерно в линийка?
Децата защо все майките си копират? Няма ли някоя дама да влезе и да каже: това дете говори точно като баща си!
Шоши, много ви прилягат тия одежди. Неви и Ванилка са го казали чудесно - като от натурална приказка сте.

# 186
Ванилушка ЧРДДДДДДДДДДДДДД
пожелавам ти линийка в розовооооооооооооооооо Hug

# 187
  • 42.016399,23.101179
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И ОТ МЕН НА ВАНЛИЙКА!!
Юле, желая ти много здраве, любов и късмет. Хиляди незабравими моменти  с любимите ти хора!

# 188
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, МИЛИЧКА ВАНИЛИЙКА!

Жива и здрава!
Все така нежна, грацилна, изискана!
И все така обичана!

П.С. Редактирам си поста за н-ти път. Всичките неуспешни опити бяха, за да получиш точно тази украса. Wink

Последна редакция: пн, 13 окт 2008, 10:27 от Lyusil

# 189
Юле, честит ти рожден ден и от мен! Мнооого здраве, любов и всички други хубави неща, които се пожeлават по повода! Предполагам, че сега купонът, независимо дали в тесен или в по-широк кръг, се вихри!

Последна редакция: нд, 12 окт 2008, 08:33 от Маймунка

# 190
Ванилка, честит рожден ден и от мен! Аз не съм много по пожеланията, затова ти пожелавам каквото поискаш ти, това да се случва винаги!

# 191
  • на езерото
               Ванилийка, Честит Рожден Ден!!!
  Много любов, щастие и поне няколко сбъднати мечти!!!

# 192
Честит Рожден Ден Ванилкеее!!! 
Малко късно но от сърце ти пожелавам здраве, любов и късмет!!!

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 193
Мацки,благодаря ви от сърце!
Нали знаете,че навършвам 18 години и (3640 дни)   bouquet    Mr. Green
Не,няма никакви линийки,но пожеланието на Крис мноого ми допадна!
Марци,букетът е чудесен!   bouquet
Иначе получих много хубави подаръци!Някои се чувстваха виновни,че не присъстват на празника ми (по различни причини) и се реваншираха тройно,а аз съм алчна и меркантилна (тези термини не се припокриват,нали?) и мноооого се зарадвах както на предметните подарци,така и на финикийските знаци..... Mr. Green

# 194
  • София
Юле, ЧРД душа:)
Кратък бриф от Рома: Днес видях папата. Голям купон беше Simple Smile Присъствах на канонизирането на 4ма нови светци. Не знам това колко често се случва, но беше невероятно изживяване. С мацките се кискахме през цялото време.
Карабинерите са зле, както и повечето италианци.
Кварталът е мн красив, ще ви показвам после снимки.
Целувки Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт