Рано ни е още за училище, смеят ни се декемврийските деца!

• 26 839
  • 288
  •   1
Отговори
# 195
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
ВАНИЛКЕ ЧЕСТИТО НА ПАТЕРИЦА   bouquet

# 196
Юле, ЧРД и от мене. Аз вчера цял ден си повтавях да ти се обадя и накрая естествено забравих   Embarassed  . Сетих се едва в полунощ.  Еми да си жива и здрава и се присьединявам кьм Криси за розовата линийка  Mr. Green   Laughing

Янче, ти гока се прибираш . А по кава линия си в Рим-ско. Нещо сьм пропуснала , ако си казала   ...

Нели, ще ходим ли пак на концерта на Depeche...

Ние сме добре. Марти свикна вече на таекуондото и сега с нетьрпение чака дните , в които ходи.

Шоши, много сте готини на снимките.  Peace
Ели, пусни малко снимки на бебе Нина да я видим колко е пораснала.   Laughing
Деси, какво стана с твоите здравословни проблеми. Изясниха ли се нещата. Добре ли си вече.

# 197
  • София
Юлче, честито и от мен, макар и със закъснение. Ако знаеш в какви луди изчисления ме вкара с тия дни, докато загрея, че сме наборки  Mr. Green Както обичам да казвам, желая ти от всичко по много и на време! (а не след още 3640 дни).

# 198
  • на езерото
                                                        Честит Рожден Ден Marci  smile3525
                                                                 Много любов , здраве и щастие ти желая!!!

# 199
ЦВЕТЯ ЗА МАРЦИ!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, МИЛА!

ЖИВОТ И ЗДРАВЕ!
ЩАСТИЕ, ЛЮБОВ, КЪСМЕТ И ВСИЧКИ ЖИТЕЙСКИ БЛАГИНКИ!
ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!

# 200
  • София
Marci, и ти ли, гълъбо? Да си жива и здрава мила, и на теб с големия кош и без усилия да ти се сипят благинки! Чуден празник ти желая.

# 201
Marci ЧРД и от мен Hug
Присъединявам се към поздрава на другите Hug

# 202
Марсинко, Честит Рожден Ден и от мене ( на патерици...)  bouquet
Много любов , кьсмет и здраве ти пожелавам.   Heart Eyes

И ние тези дни сме през ден на рожденни дни и направо се разорих от подарьци... Mr. Green

Едно вьпросче кьм МОМЧЕШКИТЕ мами : Дечицата ви интересуват ли се от Пирати , черепи и разни други подобни.    newsm78  Мартин е полудял на тази тема. Иска да му купувам дрехи с черепи ( вече има три блузи и една кьрпа за глава)  , книги за пирати - вчера изкупихме пиратските книги и енциклопедии от една книжарница....Непрекьснато ми разправя за разни ськровища , кораби , черепи.. И всичко това при условие , че не е гледал филма за " Карибски пирати"  ooooh!  и аз не сьм му говорила за такива неща. Струваше ми се , че е мальк и няма да разбере за какво иде реч. Да , ама май сьм грешала , защото той е вече по-вещ и от мене по вьпроса.
Та ми беше интересно при вас как са  по темата нещата   newsm78

# 203
ЧЕСТИТО НА МАРСИ /макар и на патерици/   bouquet

Монка оказа се че всичко и на нервна почва при мен. Пия лекарства и си мажа косата и имам леко подобрение.

# 204
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,МАРЦИ!!!

Сигурна съм,че си го изкарала подобаващо!Бих ти  лепнала хубав букет,но не ги владея тия врътки още! Но ти пращам това   bouquet

Мони,Дани все още не се интересува от черепи,по-скоро от звездните рейнджъри и то не чак толкова,че да настоява да му купувам!
ЯНЧЕ,успя ли да снимаш Папата?  Mr. Green

# 205
  • 42.016399,23.101179
Благодаря ви много за хубавите пожелания момичета. Laughing
Рожденият ми ден мина с много приятни изненади. Първата беше от Вики, подари ми цвете, собствено ръчно написана картичка, и нейна рисунка. Вечерта ми изнесе и цял концерт в къщи и незнам колоко пъти духахме заедно свещичките на тортата. Учениците ми в училище също ми направиха страхотна изненада - разбрали децата от скайпа кога ми е рождения ден и ме посрещнаха с огромен букет, ваза и картина. А аз изобщо не очаквах и успяха да ми напълнят със сълзи очите. Grinning
Yanche радвам се че прекрваш добре. Нито един ли карабинер не ти хвана окото? newsm78 Laughing

# 206
Ако ви се гледат снимки съм качила нови в моята страничка в Мултиплея, има и клипче

# 207
Къде пак изчезнаха всички?  newsm78
Ей, да не видите хубаво време и италиански карабиниери...   Mr. Green

# 208
  • София
Аз се прибрах ама съм толкова уморена, че нямам сили да ви разкажа всичките си приключения Simple Smile
Тези дни ще е, защото съм сама с Бо и имам малко повече време. Мая замина на Гумощник с татко си.

# 209

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, МАРСИ  Hug!
Пак на патерица  Blush но по добре късно от колкото никога  Wink Hug
Всичко най-най хубаво ти желая  bouquet
ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!

Общи условия

Активация на акаунт