Искам да кажа ... (7)

• 32 395
  • 755
  •   1
Отговори
  • Ямбол
Искам да кажа, че утре е петък.
Още искам да кажа - Честит рожден ден на едно пораснало момче.
А вие какво искате да кажете?

# 1
Май са ни все петъчни искамдакажачни-те теми. И още веднъж весел и здрав рожденик!

# 2
Лиляна, честит рожден ден на момчето ти. Пожелавам му да е здрав и мъдър!

# 3
  • София
И в старата тема, и тук: честит рожденик  Hug

# 4
Не понасям студа и съответно разходки на открито в такова време. И макар да се изприщвам от пазаруване и никак да не си падам по тази част, обичам да ми е топло, светло, украсено, детето да се весели на музиката, да среща други дечица, а като мина покрай щандовете за домашни сапуни или свещи да се възнеса от кеф като мишока Рокфор Grinning

# 5
  • София
И аз искам да кажа на Лиляна - честит рожденик, да ви е жив и здрав!   bouquet

Мноу тъпо време.  Tired Очертава се един скучен уикенд за мен.

# 6
Аз също не мога на студено. Сега климатика е на 31 градуса и ми е добре, всмисъл още не съм по къс ръкав даже Mr. Green
В моловете не обичам да се разхождам - издържам по около 20-30 минути, след това ми се завива свят, като отмине и тази фаза, ме заболява главата. Не обичам големи затворени пространства на изкуствено осветление. За съжаление, почнахме и ние често да посещаваме най-близкия ни мол.
Имам си друга лудост аз - не давам на моите хора да ходят на кино в грипозно време, т.к. съм си втълпила, че ще се заразят с болести. Искам да си втълпя, че греша, но за момента не успявам.

Честит рожденик на Лиляна, да е жив и здрав и да постигне мечтите си newsm59

# 7
Лиляна, честит рожденик!   bouquet

# 8
Честит рожденик на Лиляна! Много да го слушаш Grinning

# 9
Лиляна, честит рожденик. Всичко най-...

# 10
Хич не ми се мърда, а трябва да водя щерката на рисуване...

В МОЛ не мога да се разхождам, дразни ме всичко....рядко и кафе пия.

# 11
Лиляна, честит празник на порасналото момче!  Simple Smile

Искам да кажа, че исках да спя, но ми е толкова лошо, че дори не мога да заспя.

# 12
Значи ноември месец ще се скъсаме от обучения - аз съм 3 дена тук в София, мъжът ми пък 3 дена в Сандански, ааааа  Crossing Arms

# 13
  • Ямбол
Благодаря ви за пожеланията и честитките. Давайте сега за моловете и времето, че се чувствам неудобно.
Иначе да докладвам - тук се появи силния вятър вече, но той пък издуха облаците и сега пече слънце и си е топло.
В Ямбол мол може да се каже, че нямаме, понеже има вътре само 2-3 магазина, една сладкарница, една банка и един ресторант.

# 14
  • София
Да вземем да ви прехвърлим един от нашите, и без това скоро ще са по един на всяко семейство  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт