Искам да кажа ... (7)

• 33 492
  • 755
  •   1
Отговори
# 30
  • София
В мол не мога да релаксирам, нито просто да се разхождам. Винаги влизам с конкретна цел: пазар, ядене, или и двете. Икеа е друго, атмосферата, и дори осветлението, са съвсем различни. За мен.

Дайте идея за детски център, където човек може почасово да си остави детето. Майка ми не може да идва да гледа детето всеки път, когато имам работя някъде следобед . Трябва ми читаво място, да не треперя какво се случва с дребната за тези час-два докато ме няма.

Става дума за центъра, най-добре кв Оборище, но и по-далечко става  Peace

# 31
  • София
И аз точно тази сутрин размишлявах съботно да метна детето в Икеа, че по тези студове няма къде другаде наблизо да дивее. Аз последно много се намъчих там, защото се направих на герой и си извлякох сама диван, маса със столове и други щуротии, само с майка ми за подкрепа, та оттогава много не ми се стъпа, ама ще гледам да се абстрахирам от лошите спомени...И това всичко, защото съм габровка и ми досвидя да платя допълнително 20 лв, че да ми ги съберат те  Rolling Eyes Ма то човек от акъла си пати.

# 32
Хм, Таис, там близо до Оборище има един център, обаче ще се опитам да го потърся.
Аз не понасям ИКЕА, мебелите им не са мой стил, определено. Обаче имат хубави идеи за събиране на багаж.

# 33
Искам жега. Обичам лятото и то, когато на вън не се диша от жега. И аз да съм в планината до някоя рекичка...Мечти, мечтиии

Тарикатка. Искала жега, но тя да е в планината. Mr. Green

Много съм хепи като знам, че не ме чака зима.  Laughing

# 34
Лиляна,да ти е жив и здрав младежа   bouquet
Искам да кажа,че ми е студено и тъжно.За първи път от както се е родила малката,ММ замина командировка за 2 седмици,а тя е болна и ще си поседим вкъщи и другата седмица  Cry

# 35
Лиляна, честит рожден ден на детето ти! Живо и здраво да е!

Голямата се пооправи, кашлица има остатъчна. Малкото се раздриска и имаше температура, ама не спря да яде. Леле, това дете колко е ящно  Confused Сега като му удари и един сън и се надявам да е като ново. Май вирусите им са различни, малкото прихвана от братчеда Лари.
Голямата е дълга и кльощава, ще изчезне това дете, оня ден я мерих при лекарката - ми 25 кила със се ботите и дрехите. Че то малкото ще я настигне скоро.

# 36
Ехеее, човек да не полегне малко и вие сте изписали 3 стр. от новата тема.

Да ти е живо и здраво момчето, Лиляна   bouquet

# 37
  • Бургас
На каква статия попаднах. Да се смееш ли, да плачеш ли  Crazy
http://lifebg.net/%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%B2%D1%80%D0%B0%D1%82%D0% … /?xjt=1&fbp=1

# 38
  • София
Честито и от мен, Лиляна!   bouquet

Много обичаме Икеа, и аз, и щерката, но не мисля, че въздухът там е подходящ за дълго стоене вътре. Та гледаме да се ограничаваме в ходенето там само като последен вариант, когато изобщо не става за навън. Слънцето и свежия въздух нищо не може да ги замени.

# 39
  • Ямбол
http://lifebg.net/%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%B2%D1%80%D0%B0%D1%82%D0% … /?xjt=1&fbp=1
Олелеееее. И знаеш ли защо са две? Май там влизат по двама. единият е главния, другият му помага. Мечтая си и при нас да стане така.
Тази тема ме уби:  „Кой би искал да умре първи майка ти или баща ти?”.  Mr. Green

П.П. Много благодаря за поздравите ви.

# 40
  • София
Аз се посмях. Това бунга-бунга е нещо като меренге-меренге.  Joy
Колкото до темата на съчинението... признавам си, че дъщеря ми вече е умувала по този въпрос и има категоричен отговор.

# 41
25 градуса е, но така напича слънцето, че все едно е 30 Simple Smile. Идва лято.
Дощя ми се да ви подразня, защото иначе е пълна скука при мен. Нямам много работа, а не мога да влизам в работно време във форума  Crossing Arms. трябва да свикна през телефона.

# 42
Цял ден не съм си показала носа навън...
По това време вече започва да ме боли глава, сигурен признак, че настъпва зимата....
Валя като из ведро цял ден. Едва сега понамаля....

Не знам какво да правя за вечеря, вече направо ми е втръснало това готвене...

# 43
Голям студ, един термометър на спирката показваше 5 градуса.
Лиляна, да ти е жив и здрав младежът!
Белинда, скъпо е, да. Всеки път, като взема малко дрипи, се изненадвам колко много пари съм оставила за нищо и никакви дрешки, при това детски.
Избрах си подарък за годишнината от сватбата, която е през декември Simple Smile

# 44
Нямам какво да кажа.
Но пък се записвам, за да ви слушам (чета)
Тъй де, нале не може всички да говорим, някой трябва и да слуша  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт