Искам да кажа ... (68)

• 60 345
  • 782
  •   1
Отговори
  • Ямбол
За диети заговорихме в предходната тема. Предвидимо.
А спорт, движение, ски?

И от кал да е, Иван да е. Честит Имен ден!

Когато готвите нещо,
не забравяйте да пратите
линк към рецептата на Лале в дъжда за тук:
Готварската книга на "Искам да кажа..."  chef

Предишните теми:

# 1
  • Euskal Herria
Засега - движение, но не спорт. Достатъчно ми е изкачването на стълбите и ходенето пеш - няколко километра поне дневно. Плюс разходките с кучето  Laughing.
Диети - твърдо не.

# 2
Да се прекопирам и тук, наново

Украсата и аз знам , че се маха на Ивановден. Прибрахме я снощи с дребното, че днес е именичка и беше голямо тичане , торти чудесии, а аз съм с болни бъбреци , такава криза направих миналата вечер, че си се представях на диализа до края на живота си, реших че до тук беше с тях  ooooh! ooooh! Има някакъв вирус ми казаха, удрял много бъбреците и корема, явно не ме пропусна  Tired

За кг, сега след раждането имам едни плаващи 2, които ту се качват, ту падам под моите 54-5, които са ми ок, ама установявам че явно са от хормоните, задържане на вода и фазите на цикъла. Не ги драматизирам, докато не стане време за бански, а тогава пък има много плодове и зеленчуци и става топло и не се усещам как сама ги свалям.  Crazy Crazy Проблем с кг имах само през бременността и то последните месеци. Бухнах от системите глюкоза, които ми наливаха за задържането и от обездвижването.Забременях 54, влезнах да раждам 84, от тези около 25кг последните два месеца  ooooh! Но си ги върнах  Peace Peace На 30тият ден бях във фитнеса, аз не обичам да се обездвижвам, обездвижа ли се , това ми съсипва и формата и тонуса и настроението, не какво ям е от голямо значение. Така или иначе не ям много, основно ръфам плодове, защото обичам. Месо не ям.

За провисналата кожа от бременността мога да препоръчам да мажете с крем алое/тея билковите/ и на Дева крема за стягане. Гарантирам ви стягане и прибиране, а не са изооообщо скъпи.  Peace Peace

# 3
Благодаря за темата  bouquet

Когато се заговори за диети и аз огладнявам  hahaha
За новогодишната трапеза си бяхме направили пилешки късчета на "Хепи" - няма такава вкусотия  eat
Ще се готвят пак скоро време  Laughing

# 4
Пренасям си отговора към Даун от старата тема. Когато бях на ВМ-НВД, тренирах доста активно и пак не се получиха нещата.
Украсата ще я махаме тези дни. Малкият бяс постоянно обикаля и дърпа елхата.

# 5
rummi_pl , дай рецептата, че за довечера точно пилешко съм предвидила Simple Smile
Откъм спорт съм пас, с тия проблеми с кръста които ми се появиха, всяко движение ми е усилие, а трябва, защото без спорт е още по-зле Blush

# 6
Аз озаптявам глада за сладко с протеинови барове Peace Засищат и са вкусни.

# 7
Колко време беше режима? Има го тоя ефект при усилена тренировка и белтъчинен режим, буквално бухваш, но това е от мускулите и ако не правиш достатъчно кардио, то не сваляш веднага и мазнини и изглеждаш все едно качваш. И действително е така. Минават месеци преди да почне мускула сам да изяжда мазнините и излишното, а този процес може да се ускори, ако се намали прихода на калории или се увеличи разхода им и се изчислява калорийният БАЛАНС.

# 8
  • Бургас
Ние от началото на декември бяхме в Пловдив, та тук в Бургас, сме без украса. Тъкмо да си спестя прибирането и Simple Smile

За кремовете -поръчах си едни от ОЛХ, билкови. Майките,които са ги ползвали казаха чер са супер доволни, но аз все забравям да се мажа с тях и не знам дали имат ефект. Освен да пробвам този на Дева  newsm78

# 9
Заразих се с тези приказки за диети и реших, че ще обядвам с една огромна шопска салата. Всичко добре, но беше пълна с лук. Тъкмо я хапнах и ММ се обади, че след един час ще излизаме. Ще съм като огнедишащ дракон  Wink

Аз свалих украсата на 1 януари. Не съм толкова пъргава, но на 2ри пътувахме и реших, че ми е тъжно, когато се приберем в коледно украсена къща.

# 10
  • София
Аз не закусвам. Обядвам супа главно, без хляб. Обаче вечерята - мамата си джаса.  ooooh!
Днес имаме двама именници в офиса и не обядвах за наказание, защото хапнах бонбони, донътки и разни други забранени, но вкусни неща.

# 11
Бях на режима около половин година. Кардио правех и то доста. Това ми беше периодът с най-интензивни и разнообразни тренировки, и силови, и кардио.

# 12
  • София
Благодаря за темата  bouquet

Когато се заговори за диети и аз огладнявам  hahaha
За новогодишната трапеза си бяхме направили пилешки късчета на "Хепи" - няма такава вкусотия  eat
Ще се готвят пак скоро време  Laughing

И аз така!  Laughing По повод разговорите в предната тема си направих гъби в масло.
Дай рецептата за тези Хепи късчета, моля.

# 13
Пренасям си отговора към Даун от старата тема. Когато бях на ВМ-НВД, тренирах доста активно и пак не се получиха нещата.
Украсата ще я махаме тези дни. Малкият бяс постоянно обикаля и дърпа елхата.

Идвай тук и аз ще ти я спретна Simple Smile. То не е лесно да се тича по сърфисти Simple Smile.

Хиля си се сама на постовете. Като пубер съм, а поне наистина да се забавлявах  Joy
Украсата ми още седи, но тя е малка и ще я махна утре.

# 14
Не спортувам изобщо. Мързи ме. Ама после се оплаквам, че съм провиснала.  Sunglasses

Надявам се стези малките, да се стегна малко. Така, ако може, от само себе си да стане.
Тука имаме една майка на близнаци - ако знаете с какви бицепси и крака е... Та, вижда ме тя наскоро и ми вика - "ей, сега ще видиш, от къде ги имам тези ръце".

Ски ми се карат, много. Карат ми се от '98г.

Светълчо, "свирни", като си тук. Ако се засечем, ще ти ги покажа. Наистина са пораснали много. Вчера гледах снимки от раждането - забравила съм, колко са били малки.

Общи условия

Активация на акаунт