Искам да кажа ... (68)

  • 60 347
  • 782
  •   1
Отговори
# 45
  • Телиш/Плевен
  • Мнения: 14 100
Благодаря за темата! bouquet

Нокти режа само с ножичка, много ми е лесно и удобно, с нокторезачка дори не съм пробвала.

Руми, благодаря за рецептата, след малко ще бъде вписана в книгата. Hug

# 46
  • Мнения: 12 720
Лаленце, сега е моментът да ти благодаря за труда, който полагаш  Hug

Дано да ви харесат късчетата  Peace

# 47
  • Мнения: 9 645
Помисля ли си за диета и моментално огладнявам. Laughing Аз по-скоро имам нужда от  стягане,но мразя фитнеса.Накупила съм няколко уреда и това са най-скъпите ми закачалки за дрехи . Mr. Green Обичам да вървя и да се разхождам и сега както има от няколко дни сняг и лед и не мога, направо ми се е стегнала душичката вече.

# 48
  • Мнения: 2 457
И аз ще се пробвам да правя някаква баница, но имам  само ръжено брашно, не знам защо мъжа ми е купил такова, ще стане ли нещо с него?

# 49
  • Пловдив
  • Мнения: 26 968
Диети и рецепти - много сте разнопосочни Simple Smile

# 50
  • Мнения: 13 099
rummi_pl , благодаря за рецептата  bouquet, по случайност дори и гъби имам, ще се изпълнява тая вечер Simple Smile

# 51
  • Телиш/Плевен
  • Мнения: 14 100
Лаленце, сега е моментът да ти благодаря за труда, който полагаш  Hug
Hug
За мен е удоволствие, а и си имам страхотни помощници. Heart Eyes

# 52
  • Варна
  • Мнения: 3 953
Кога навъртяхте 4 страници?!

Честити да са имениците, черпя за първородния ми.

Ша е хубава. Даже доста.

И аз съм с минус 2 след празниците. Ама предциклено,
ще гръмна гаче ли. Не се понасям... нещо. Отделно
тази седмица съм я писала дъждовна от към тренировки.

Аз едно чисто НВД  мисля да извъртя, като се отцикля.
Много ме мъчи липсата на млечни, в този режим.

# 53
  • Мнения: 762
Честито именниците,

# 54
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
  • Мнения: 10 149
Ша, какво имаш предвид под "да направя баница с ръжено брашно"? Смяташ да точиш кори с ръжено брашно ли? Ако не си го правила друг път, по-добре не пробвай точно с ръжено.

Ванини, тук съм!

# 55
  • Мнения: 2 457
О, не, не да точа, баница -кекс нещо имах предвид, тоест тестено нещо да забъркам, от ръжено брашно не става ли Blush
Евил, сладурче  Simple Smile

# 56
  • Mediterraneo
  • Мнения: 42 501
Ша, какво имаш предвид под "да направя баница с ръжено брашно"? Смяташ да точиш кори с ръжено брашно ли? Ако не си го правила друг път, по-добре не пробвай точно с ръжено.


Това щях да казвам. Аз отскоро съм се наточила много да пробвам да си направя дърпана баница, както я правеше баба ми! Дори още този уикенд ще пробвам, понеже направо си представям вкуса й! Дано успея!

# 57
  • Пловдив
  • Мнения: 26 968
Чистото ръжено брашно не бухва като бялото пшенично заради липсата на глутен. Истинския ръжен хляб е твърд и плътен. Тоест ще си го забъркаш кекса и ще стане кекс, ама с консистенция на тухла.

# 58
  • Мнения: 2 457
Лелее, не знаех, мерси, Янтричка. Ми каво да го правя, защо ми е тогава?

# 59
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
  • Мнения: 10 149
Ша, ето ти една рецепта:

http://recepty.bg/kul_rec_66-5333-Razhen-keks

Жената от последното мнение казва, че го е направила от ръжено брашно.

Общи условия

Активация на акаунт