Искам да кажа ... (68)

• 60 360
  • 782
  •   1
Отговори
# 60
Много благодаря  Hug  Ще се яде някак, ръж , не ръж Simple Smile

# 61
  • Пловдив
Може да го смесиш в някаква пропорция с бяло брашно, примерно наполовина бяло, наполовина ръжено. Пак става леко по-различно от чисто бялото, но е приятно.

# 62
  • София
Можеш да си го използваш и ръженото брашно, но трябва да го смесваш с бяло. В съотношение 1:2, още по-добре 1:3

# 63
Много сте изписали.
Връщам се да чета.

# 64
На очен лекар бях за една година съм вдигнала половин диоптър и то само на дясното око, как става тая работа не знам. С астигматизъм съм, бях 0,75. Лявото пак така, дясното 1.25. За какво си направих миналата година три чифта очила, сега пак нови, ама само едното стъкло де. На мъжът ми взехме очила за четене, лекарката каза, че било нормално след 45 години да се появява старческо далекогледство, ще го спукам от подигравки за това "старческо" Simple Smile)) Сто часа избирахме рамки за него, завалията хич не му отиват очила, със слънчевите е същия зор:)
Пред цикъл съм и аз, сега ми е най- тежко без въглехидрати. Опитах да хапна вчера едно редче шоколад и да пия хапче, но си докарвам проблеми със стомаха, затова няма да се изкушавам.
В темата за БВХ ВМ, момичетата казаха да се залъгвам с масло и кокосови стърготини, понякога минава.

# 65
А какво бихте купили на момиче на 8,  което не харесва играчки и кукли вече, дрехите и обувки техните и купуват от по 200 лева , като наш Сандоканчев  (сори ама няма да дам толко за подаък ) и съм в дилема относно това също. newsm78
Ау Жалкин, ти ще си супер секси с очила Heart Eyes

# 66
Козметика, съобразена с годините, книга, мп3 плейър, слушалки, кейс за телефон. Това ми идея на ума на прима виста.

# 67
  • Ямбол
Моят съпруг отдавна е с очила за четене. Аз още не се давам, макар да тормозя очите си ден и нощ - с компютър и с книги.
Децата и двете са от малки с очила. Големият почти ги е изчистил диоптрите, но малката е с висок диоптър на едното око. На кого приличат такива и двамата...

Ша, моето предложение за подарък е интересен детско-тийн часовник за ръка.

# 68
А, за часовниче не се бях сетила, ще го имам предвид.

# 69
Да не изпусна новата тема.

При нас обявиха неучебен ден за утре. Поради усложнената обстановка.
Тя беше усложнена вторник и сряда. Днес всичко се нормализира и беше напълно излишно това.

Аз нужда от диета си имам още след раждането. Така и не успях да сваля всички килограми, или по-скоро ги свалих, но бях на доста силни медикаменти и качих 10кг. Сега те ме мъчат.

# 70
  • София
Жаки, може и да говоря глупости, но до колкото съм чувала, астигматизмът не се променя - или го имаш или го нямаш и е един и същи диоптър.

Ша, настолна игра? У нас много се запалихме напоследък по тях. Съучениците на сина ми - и момчета и момичета също много ги харесват.

Голямото момче е много разсеян както съм ви казвала и друг път. Вечно губи шапки, шалове, ръкавици... моливи, химикалки и други пособия за училище  купувам в количества каквито, сигурна съм, малка квартална книжарничка не може и да си представи да продаде за година, забравя си учебниците, домашните и най-странното - губи си поканите за рождени дни. Последният пореден път, когато трябваше да се обадя на майката на съученичка да питам кога, къде и как ще бъде рождения ден, защото моя заплес пак е изгубил поканата го заплаших, че това е за последен път и от тук натам вече няма да ходи на рожден ден, за който не ми е донесъл покана. Днес ми донесе лист А4, на който е преписал текста на поканата от свой съученик. Поканата е получил още в понеделник, изгубил е в рамките на следващите няколко часа и днес му светнало че утре няма да може да отиде на рожден ден. Много притеснен ми поднесе листа  Laughing Ще ходи на рожден ден, видяло се е. Имам покана все пак - с място, час, телефон за връзка  Sunglasses

Последна редакция: чт, 07 яну 2016, 19:00 от Onna-bugeisha

# 71
Питам rummi_pl за хапките в много мазнина ли се пържат или може малко на тефлонов тиган, защото после чета, че се добавят гъбите, ако е много значи ще плуват в олио, ако пък е малко, май няма да се получи този златист загар. Ако някой може да се включи, слушам и изпълнявам  Simple Smile

Онна, ама е страхотен, толкоз му се е ходило, че виж как се е сетил  Simple Smile

# 72
С малко мазнина. Запържват се идеално. Само трябва хубаво да ги изтръскаш от брашното  Peace
С повече мазнина ще станат твърди и се губи вкуса.

# 73
Много ти благодаря rummi_pl bouquet

# 74
Ша, купи и момчешки подарък. Билет за картинг или паинт бол. На тази възраст още се съревновават с младежите по честен начин.

Общи условия

Активация на акаунт