Искам да кажа ... (68)

• 60 380
  • 782
  •   1
Отговори
# 30
Ски не карам, но харесвам много почти всички зимни спортове. Да ги гледам. Laughing
Спортувам главно вкъщи. Лицеви опори, коремни преси. Преди тичах, но скоро не съм го правила. Когато се сетя се качвам пеша по стълбите.

Рафаело и аз ги обичам. Както и Линдор. Спазвала съм диети, но точно на Дюкан не съм и нямам намерение.

П.П. Честито на имениците!

# 31
Благодаря за темата!
Диети пазя лесно. Сега си издирвам място за спорт, където обаче да водя и детето. Идеята ми е - той да си спортува нещо, аз нещо друго. Иначе време няма, ако не съм с него.

# 32
  • Бургас
Само с нокторезачка режа ноктите на малката. На голямата баща и ги реже от бебе,понеже мен ме беше страх.

# 33
С първото дете ме беше страх да режа нокти. Като я изписаха от родилното, снаха ми ѝ изряза ноктите с нокторезачка, уж да ми покаже как се прави. След десетина дни аз се наканих. Още на първия нокът я порязах зверски. Оттогава им ги режа само с ножичка.
С близнаци сигурно е  по-гадно, защото сега режа на двама, но малкият копира кака си във всичко. Кротува, само защото гледа как режа нейните. Представям си да трябва да се боря и с двамата  ooooh!

Не съм по зимните спортове, но не бих отказала да се пързалям с шейна. Само трябва да купим на децата някаква, която да става за двама. Сегашната ни шейна едвам побира тях, за възрастен не става. Но то пък няма зими и не си заслужава инвестицията.

# 34
Върнах се от фитнес,  е ме  Wink
 http://prikachi.com/images/864/8483864k.jpg
Изядох цяла печена скумрия с чери домати и три филии хляб. Сега ше лежа да се залепят дано.

# 35
  • югозапад, под "Марков камък"
Честито на празнуващите!
Три килограма са ми повече, но нищо не правя да ги моря. За съжаление и движението ми е малко.
Ски не карам изпитвам голям страх след като на 7 си счупих крака. Мъжът ми е завършил Спортно училище - ски алпийски дисциплини, но вече 15 години не може да ме накара дори да се кача.

# 36
Сега ме наречете хейтърка и злобарка ако щете но, аз не виждам нищо кльощаво във фигурата на Ша! И паласки малко има и корема на стегнатите и добре сложени жени не изглежда така!

# 37
  • някъде ... тук ...
Аз се надявах, че може и да съм свалила някое кило след 6 дневно интензивно учене и каране на ски (не съм се търкаляла, паднах само 3 пъти), лека закуска, без обяд и за вечеря - салата и алкохол (знам, че е калоричен), ама не би.
Моите на дърти години ме качиха на ски. Голямо дърпане беше, и голям страх.

Хич не съм по фитнеса, добре че колелото в нас ползвам от време на време Blush

# 38
И аз отрязах половин пръст на дребния с нокторезачка. После само ножичка.
Кристин, аз не се кефя на ексебионизмът на Ша много, но е слаба и няма паласки.

# 39
Паласки де да имах, аз обичам. Това най-малия ми размер долнище, ластика  е  от нещо като латекс и е супер стегнат, за това ти се виждат паласки . Иначе за корема ми мнението ти не оспорвам, щом така  мислиш . Peace

# 40
Ванини, когато бяха бебета им режех ноктите по време на рекламите.
Бяха като хипнотизирани за около 10 минути. Пробвай, може и при теб да се получи  Laughing

Момичета, рецептата е много лесна. Парченцата наистина да са малки, най-много половин показалец. Използвах пресни гъби. Картофено пюре не съм правила, защото имаше много салати. Според мен върви със всичко  Mr. Green
Ето я:

Скрит текст:
Продукти за 1 порция:
150 г червено пилешко от бутче (аз купих направо пилешко филе)
25 г олио
2 с.л. брашно
30-40 г гъби
1 с.л. соев сос
1/2 ч.ч. вода

за гарнитурата:
150 г картофено пюре
30 г кашкавал

Приготвяне:
1. Месото се нарязва на дребни късчета. Овалва се в брашно и се запържва на слаб огън. Разбъркват се месцата докато станат златисти. Добавят се нарязани на дребно гъби. Може да бъдат пресни, може и от буркан.
2. За да не загори се добавят 100 г вода. След това за вкус се добавят 10-15 г соев сос. Отново се задушават и запържват. Похлупват се с капак, за да се сгъсти соса.
3. Предварително се подготвили картофено пюре. Оформяме го като каре. Поставяме късчетата върху пюрето. Само върху тях настъргваме кашкавал

# 41
Ша, викаш кефиш се на любовните дръжки. Wink

Коремът при мен е най-проблемната зона. Не е плосък като дъска, но не е и увиснал. Там трупам най-много.

# 42
Ами трябва да има ханш жената,  фертилност да лъха, иначе като момченце някое недорасло ли  Rolling Eyes

# 43
За много години, момичета. Много щастлива да е 2016-та.

Честито и на имениците.

От бебешкия период на сина ми има няколко неща, които все още ползваме (а е на 8 г. е вече). До скоро – и бебешката ножичка. Сега му режа ноктите с моята ножичка, нокторезачка никога не съм имала.

Цял живот съм била 45 кила и съм от онези лигли, дето се тръшкат и за 2 качени кг. (рядко се случва, но понякога мърдам по кило-две нагоре-надолу). Не ми отива никак, качвам основно на корем и като кача, без да преувеличавам, коремът отпред ми стърчи точно толкова, колкото дупето отзад. Ми не е красиво. Точно като на недорасло момченце ми е структурата  Wink

# 44
И аз отрязах половин пръст на дребния с нокторезачка. После само ножичка.
Кристин, аз не се кефя на ексебионизмът на Ша много, но е слаба и няма паласки.

Даун, мен не ме дразни  ексибионизма на Ша Peace  Очевидно е, че тя се харесва и държи да се покаже и на другите които също трябва да я харесат Wink В първото няма лошо но следващото бие на диагноза Wink
 Естел също често се оплаква, че е твърде слаба но това я притеснява и си личи. Докато Ша си е ....Ша Joy
Ок, приемам, че само на снимката има паласки Crazy Не ти е лоша фигурата, въпреки, че аз харесвам по мускулести женски тела, но ти я гледаш през розови коледни очила май Wink

Общи условия

Активация на акаунт