Искам да кажа ... (68)

• 60 346
  • 782
  •   1
Отговори
# 15
Пренасям си отговора към Даун от старата тема. Когато бях на ВМ-НВД, тренирах доста активно и пак не се получиха нещата.
Украсата ще я махаме тези дни. Малкият бяс постоянно обикаля и дърпа елхата.

Идвай тук и аз ще ти я спретна Simple Smile. То не е лесно да се тича по сърфисти Simple Smile.

Хиля си се сама на постовете. Като пубер съм, а поне наистина да се забавлявах  Joy
Украсата ми още седи, но тя е малка и ще я махна утре.

Това се казва приказка Peace Започвам да събирам багажа.

# 16
Аз ще почвам да ползвам пътеката по предназначение. Ако не ме мързи много имам много хубави клипчета с пилатес за определени мускулни групи...

Изядох си обяда, ама съм още гладна. На друго бюро има 2 кутии Рафаело и една Мерси... Гадове, присмиват ми се и ми викат "Ела, изяж ме"  Twisted Evil

А, забравих да пиша, че и аз като ходех на фитнес бухнах...

# 17
Нещо не е било наред значи  Thinking Thinking Хубаво е така, като забиеш с някой режим и се чудиш какъв е проблема с него или като цяло да потърсиш помощ от диетолог, ама доказал се. Няма такова като не работи, има някъде нещо в повече в БАЛАНС-а . Най добре е като не работи даден, доказал се режим да почне да се пише колко се яде и какво и колко се тренира, като се понатрупа един месец и ако нещата не се получават с все листчето на диетолог или инструктор   Peace Peace Peace Аз лично съм много доволна от Руми, помага на много хора и мен ме вкара бързо в релси след раждането , без да усетя и си кърмих в този период  Peace Peace

Крема на Девата, ако някой го взима, задължително Цикламеният- firming. Всички други съм ги пробвала, нямат същият стягащ кожата ефект. Най-добре след къпане да се намаже и втрие добре, видимо дава резултати на първата опаковка, много доволна, помогна много след раждането  Peace

# 18
  • В Космоса
Честит имен ден на всички празнуващи!

# 19
Не спортувам изобщо. Мързи ме. Ама после се оплаквам, че съм провиснала.  Sunglasses

Надявам се стези малките, да се стегна малко. Така, ако може, от само себе си да стане.
Тука имаме една майка на близнаци - ако знаете с какви бицепси и крака е... Та, вижда ме тя наскоро и ми вика - "ей, сега ще видиш, от къде ги имам тези ръце".

Ски ми се карат, много. Карат ми се от '98г.

От рязане на 40 нокти  Joy. Стана ми смешно, защото една позната с бебе се жалвала на приятелката си, че много трудно реже ноктите на бебето. Не съобразила обаче, че приятелката и е с тризнаци. И Приятелката, почти я хлопнала по главата и и казала, ела да видиш как лесно режа по 60  Mr. Green.

# 20
Ох, Алечка, има ли Рафаело, нищо не може да ме спре да хапна.

Яна, сега видях, че и ти имаш имен ден днес. Пожелавам ти да си много здрава и щастлива.

# 21
Не спортувам изобщо. Мързи ме. Ама после се оплаквам, че съм провиснала.  Sunglasses

Надявам се стези малките, да се стегна малко. Така, ако може, от само себе си да стане.
Тука имаме една майка на близнаци - ако знаете с какви бицепси и крака е... Та, вижда ме тя наскоро и ми вика - "ей, сега ще видиш, от къде ги имам тези ръце".

Ски ми се карат, много. Карат ми се от '98г.

От рязане на 40 нокти  Joy. Стана ми смешно, защото една позната с бебе се жалвала на приятелката си, че много трудно реже ноктите на бебето. Не съобразила обаче, че приятелката и е с тризнаци. И Приятелката, почти я хлопнала по главата и и казала, ела да видиш как лесно режа по 60  Mr. Green.

Ох, Даун, бая пот се излива, докато ги изрежа. Много ме е страх, да не ги захапе нокторизачката. Вече имахме такъв случай с Алина и от тогава... Ужас.

# 22
Някои казват, че след фитнес огладняват много. Ако се натъпчат, няма как да се получат нещата.
След второто ми раждане разглеждах какво предлагат Руми и Инес Субашка. Накрая действах както аз си знам и резултатите бяха на лице. Кърменето също много ми помогна.

# 23
  • София
Ванини, защо с нокторезачка? Аз нямам усет да изрязвам чужди нокти с нокторезачка. За децата ползвам ножички, от тези на чико със заоблените връхчета.

# 24
  • Ямбол
Аз своите нокти и тези на децата, когато бяха малки режа с ножичка. Не мога с нокторезачка. Мама така ме е свикнала.

# 25
Имам и ножичката на Чико, ама ми се струва по-трудно с нея. Ще пробвам.

# 26
Трудно спазвам диети, но съм опитвала.
Резултат хубав и видим имах с Дюкан. Но бързо се отказах.
90 ДД ми харесва. Обаче нямаше ефект при мен Sad След консултация с лекар се оказа, че не е за мен заради многото въглехидрати в нея.
Все се ограничавам в храната и съобразявам какво ям. И ... дебела съм. И отпусната. Далче съм от онова време преди години (ама и тогава мислех, че съм дебела).
Трябва да се науча да се приемам такава, каквато съм.

# 27
И двете ми деца имат по една ножичка на Чико със заоблени върхове. На дъщеря ми й режа ноктите с нейната от бебе до ден днешен. След това взех същата и за брат й. С нокторезачка не мога да отрежа собствените си нокти, какво остава за бебе.  Laughing

# 28
В началото режех с ножичка, но вече са доста твърди и само с детска нокторезачка. До скоро врещеше на умряло и плачеше докато режех на краката, не мисля че я боли, От както попорасна малко и обяснявам, вече не е толкова зле положението, дърпа се и се увещаваме, но става. На ръцете също имаше драми, но вече- не , остана само да свикне с краката. Имаше драми и с ресането и сушенето, ама и там обяснявам, показвам и свикна и разбира и даже си знае след баня......

# 29
  • Euskal Herria
Ванини, благодаря!
Истината е, че празнувам на Еньовден, от баба ми така знам.
А за стягането - като поотраснат близнаците, ще те вкарат във форма и ще те стегнат. Толкова движения ще имаш покрай тях, че фитнес няма да ти трябва.

Сърфисти, сърфисти... ей ви едни ентусиасти по нашенско - на първи януари бяха в океана:

Общи условия

Активация на акаунт