Рано ни е още за училище, смеят ни се декемврийските деца!

• 26 829
  • 288
  •   1
Отговори
# 240
Ей, Кристинке, хайде много здраве, любов, щастие и др. такива дреболии и от мен!   Laughing Heart Eyes

днес и баща ми има РД, а научих сега и за още един симпатичен човек, та се радвам, че и Крис така!

ау, за торта за декемврийските РД-та нямам си идея пък още...

но нещо друго щях да ви казвам, ама какво ли? може би че Сав е с болно ухо официално, въпреки че носът му не тече...

а, моля ви, помните ли, какво се правеше с педиатъра - как се избираше преди раждането? носят ли се предварително някакви документи, или си е просто уговорка?

Чоча, я сподели, ти какво си се разработила, имаше едно време разни интересни проекти, или е тайна още?

Поздрави!

# 241
  • София
Крискее ЧРД душа! Много много те целувам Simple Smile И много здраве за теб и за Викича!!!
Абе днес само готини хора... и аз имам една приятелка с РД днес.

# 242
Янче, айде давай снимките на карабинерите, че неам нерви Grinning Накрая ще си снимам фризьора да ви покажа (от италианско потекло, ама расъл тук). Ебаси сексапилният човек е, честно! А даже идва вкъщи да ме фризира фук-фук Mr. Green Да не се размечтаеете сега по никое време Joy

# 243
  • София
така виждате ли ги албумитe за да знам дали да пускам и останалите

# 244
така виждате ли ги албумитe за да знам дали да пускам и останалите
идеални са, почвам да гледам
Благодаря за пожеланията, Нели не ме уцели, друга физиономия с бутилка мляко би ме изкефила, ама не ме обича достатъчно тя и това си е Tired
Благодаря за прекрасните виртуални букети и пожелания Hug
Днес мисля да се напия по повода, че се чуствам стара и че искам второ дете и на Дамян съвсем скоро ще му писне да ме слуша и просто ще ми направи едно хубаво момиче с големи кафяви очи Praynig Praynig Praynig
Маймунка да ти е жив и здрав таткото Hug
Педиатър преди раждане - само му се обаждаш, първи япреглед е обикновено платен, щото детенце няма да има акт з араждане, но си зависи от лекаря, нашата не ни е искала пари за първото посещение, но тук масово казват, че си плащат. Но трябва да се говори с избрания лекар и той да има готовност да види бебчето.
Какво ще пративе с ушето на Савко Rolling Eyes

# 245
Янаааааааааа, аз чакам мъЖе, ти ми пускаш Сната Мария и фонтани с коне Crossing Arms

# 246
  • Sofia
Пак сте подхванали темата за мъже,а  Wink
Крис,честито на патерици!Айде догодина да ни зарадваш с едно момиченце Hug
Не съм мислила нито за торта,нито за рожден ден още.Само за подарък ми се върти нещо в главата,ама да видиме дали няма да си променя мнението до рождения ден.Идеята ми е черен мопс да подариме на Вики

Неви,не е тайна.Детски магазин си отварям  Crazy

# 247
Аз мисля, че схванах логиката. Първо пробва дали се вижда с дневните, че да е сигурна, че няма да опуснем нощните. Давай вечерното италианско небе /и звездите в него/, Янче! Виждаме! Party

# 248
КРИСКА,ЧЕСТИТО ТИ ОСТАРЯВАНЕ!   bouquet
Връщам ти топката пожелавайки ти догодина по това време вече да гушкаш едно розово вързопче с големи кафеви очи!  bouquet

Янче,виждаме,виждаме,пускай компроматите!

Неви,то е е задължително детето да има сополи,за да има отит.Това го знам от миналата година.

Шош, секси фризьор с гореща италианска кръв те подстригва вкъщи и мъжът ти няма нищо противв???!  Mr. Green  Joy

РД-то на Дани ми се вижда тооооолкова далече,че не съм мислила да нищо.То мисленето по принцип не ми е присъщо Simple Smile Иначе той е заринат с играчки,както всяко друго дете.Вече като поиска нещо му отговарям като майката на Франклин "За този подарък ще помислим,като наближи рожденият ти ден"

ЧОЧА,зарибявката е голяма.Почнах с фотоапарат,сега без голяма чанта съм заникъде.Сега ако не нося лаптопа ,фотоапарата,телефона,разбира се и портмонето все дно нещо ми липсва.А,и без кола не мога.

# 249
Честит ден рожден Криска!!!
[/size][/color]
пак на патерици се вклювам  Blush
Пожелавам ти всичкото здраве на света - на теб и твоите близки, радости и веселби да те спохождат! Наздраве!  Hug Hug Hug

Цитат
Идеята ми е черен мопс
какво е това  newsm78

Емата иска дядо коледа да й донесе Барби- пеперуда....
Ние мислиме лего да й подаряваме за другия празник, само дето се чудя още дали да е Дупло или от големите 4-6г. някое Сити или пък най обикновенно - в кофичка или там нещо такова...
Има ли някой с легата да даде акъл по въпроса Grinning

Янче
супер са ти снимките, направо ти завидях

# 250
  • София
Мая е на вълна строене и аз също мисля да получи по-голямо Лего за Коледа. Освен това тя самата още преди месец написа писмо на дядо Коледа (по собствено желание) с молба за голямо Лего... Вчера я питах (мислейки че е забравила) какво иска да й донесе дядо Коледа и тя ме погледна и каза "Забрави ли бе, мамо? Искам ей такова голяяямо лего" и показа с ръцете колкото можа повече Wink
За РД  не знам какво да й подарим... Аз също съмс е замислила за организацията вече и от другата седмциа ще се огледам за някое клубче...
албум 2
албум 3
албум 4
албум 5
Снимки с мъже няма Simple Smile Още от Рим ви се оплаках че съм мн разочарвана от карабиниерите...и изобщо от италианците...

# 251
Не съм мислила за подаръците все още. Детето иска домашен любимец. Котка. Сигурна съм, че ще я конструира добре. Mr. Green Точно затова няма да й взема.
Янче, зоркото ми око /другото е с астигматизъм и малко разфокусирано/ регистрира цели две къси опашчици, които не бяха руси. И бяха с наболи бради. Whistling Иначе ония другите двама - в профил и в анфас, не ги забелязах. Виж, розите също ме заинтригуваха.... Flutter Все още не мога да преценя дали би ми харесало да си хоцкам сред замъци. Не съм аристократ и това си е.

# 252
  • на езерото
   Здравейте и от нас!
  Криска ЧРД, на патерици, зло да те забрави много щастие, Любов и късмет ти желая  bouquet
  Смайли, честити ходещи крачета на малкият сладък тигър Heart Eyes, дано решите здравословният проблем Peace За ДГ с глас съм се смяла, децата настина са много любознателни...което не винаги е безопасно.
  Чока, късмет с магазина и голям оборот разбира се Peace
   Янче, снимките са разкошни, но за карабинерите нали ти казах Wink, следващата екскурзия я планирай на Френска територия и ще си доволна Mr. Green
   Ванилийка, ти душа към телекомуникациите трябва да се насочиш нали се чудеше какъв бизнес да подхванеш Heart Eyes
  При нас нищо ново, пак сме с ангина и на антибиотик, пазим къщата Confused, на всичкото отгоре днес сме на УНГ да ни правят аудио-грама.Понеже има забавяне в проговарянето на Фр. в училище с Ники работи ортофонист (логопед) , той твърди че има проблем с възприемането на звуците, питахме педиатъра при преглед той установи , че лявото ухо има проблем и ни изпрати при УНГ.
  За Коледа и аз съм решила едно Барби с крила, че отдавна му е хвърлила око и едни чаршафи с героите от Ягодов сладкиш.

# 253
на всичкото отгоре днес сме на УНГ да ни правят аудио-грама.Понеже има забавяне в проговарянето на Фр. в училище с Ники работи ортофонист (логопед) , той твърди че има проблем с възприемането на звуците, питахме педиатъра при преглед той установи , че лявото ухо има проблем и ни изпрати при УНГ.
Рядко ми се случва да го кажа, но - нямам думи! Какво става с тия уши!!! Пинкаspoko

# 254
pinka лошо, кажи какво е показала аудиограмата Peace
чоча и мен оферират да отварям магазин, и съм в огромнаааааа чуденка, ще видим
ще ни кажеш къде ще е нали
макар че като знам какви дрехи харесваш, сигурно няма да е магазин по моя джоб Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт