Снимки, издание 6

• 27 859
  • 325
  •   1
Отговори
# 180
И понеже ви отнех толкова време в подфорума "Проблеми...", поздрави от нас:  bouquet
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=307359

# 181
Ауууу
ужасно е сладък. Ама .... просто.... приказен герой  Laughing

Писах ти на лични Hug

# 182
  • на път
 Hug Прекрасен е "малкият принц" Ami_D!

Да ти е жив и здрав!

# 183
Ami_D  невероятен сладур си имаш, пу да не му е уруки Hug

# 184
Ami_D единствено мога да кажа,че ако има тема за записване за прилики и разлики наште много си прилчат освен това има подходящо разминаване в половете и  годините или месеците.Всичко това да не кажа,че мойто достойно красиво да не продължавам.... Laughing

# 185
Еееееееей, мамо d_ivaaaaaaaaaa...Къде се загуби? Обеща снимки на слънчицето Мая?  smile3539

# 186
  • на път
снимките са там .... както съм обещала  Hug

# 187
О-хо, аз вече я видях!Страхотна е с тези огромни очи!Да е жива и здрава!

# 188
d_iva, Мая е сладурана голяма. Смятай я за много нацелувана от моята малка Маги. 10 минути беше "пак бебе Мая   love001   love001   love001 За сега виртуално, пък скоро и действително.

# 189
d_iva аз съм неориентирана и не знам къде да намеря снимките на малката сладура Embarassed

# 190
  • София
снимките са там .... както съм обещала  Hug
Ауууууууууууу че е хубава, очите ми останаха в нея  Hug

# 191
Миличката малка Мая! Толкова е сладка! Hug Опитвах се да си я представя след като писа за вашата среща, но тя е много, ама много по-хубава! newsm51  Изглежда малко уплашена , но съм сигурна, че скоро ще видим и снимки озарени с усмивки.  Бъдете много щастливи заедно с вашите две слънчица! newsm04

# 192
d_iva малката Мая е страхотна, всъщност и двете ти дечица са много хубави, да са ти живи и здрави да ви радват и да растат много много щасливи. На цялото семейство пожелавам само хубави моменти заедно newsm51

# 193
  • на път
 Hug Благодаря момичета, наистина е страхотна (като всички деца).
Всеки ден гледам снимките и се мразя, че сме я стреснали така със светкавицата на апарата. Следващата среща май ще е без снимки (а ми се искаше заради срещата с Марти).

# 194
Страхотни чаровници, с най-красивите очи, си имаш, Иве, да са ти живи и здрави; много да се обичат!
И не пропускай вълнуващия момент на първата среща между децата си - ще уловиш спокойни моменти, които винаги ще ти греят сърцето.
Лек път, късмет и честит първи сняг ! Hug

Общи условия

Активация на акаунт