Снимки, издание 6

• 27 828
  • 325
  •   1
Отговори
# 270
Кали, и аз искам паролкааааааааа!!! Praynig

# 271
Ако може паролка и на мен

# 272
Светкавица  Hug

# 273
Ивка, ама с какво я храните тази госпожица!? Мнооого е пораснала! Simple Smile А бате Божидар си е истински голям батко - юнак! Laughing Прекрасна коледарска снимка- страхотни деца(то се знае), и страхотна погача на преден план. Ако ти си я правила шапка ти свалям, момиче!
Кали, много ти благодаря. Hug Имате чудесно момченце! На една от снимките (тази с шапката) ми заприлича на малкият ни син преди няколко години....Сигурно пред вас отдавна няма сняг, каквото е работно на мама момчето... Grinning

# 274
  • Там където е семейството ми
Кали,страхотен е....ех тези Бобовци Hug
Нова звезда,хапва си детето от всичко,назад не знае,батко и е малко по така с яденето,то се вижда де, каква е хърба. Mr. Green
Погачата не съм я  правила аз,не успях да открадна занаята на Дидка и Мама Галя на Вонеща вода,там да беше да видиш какви питки се правеха. Peace
Нашата я поръчах,тестените изделия не са ми силната страна,  Rolling Eyes наблягам повече на ястията. Mr. Green

# 275
Ивка, nova_zvezda   Hug ами да сняг няма пред гаража, ама се и постопи, но пък помощника няма грешка, като реши разбира се де
всички дечица са страхотни и така хубаво им греят очичките, освен да си пожелаем да са ни живи и здрава

# 276
Какво да добавя - децата са страхотни и от ден на ден стават с все грейнали личица. Пълнят ти душата Hug

# 277
Сладурки и сладурковци. Прекрасни дечица.

# 278
Кали, момъкът е страхотен! Hug

# 279
  • Варна/UK
Току що вкарах снимки на Алекс в албум, но не знам, дали ще може да се отвори. Ето линк да опитате:
http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=35234&AlbumId=127555
Има парола, ще я дам на лична.   bouquet

Последна редакция: пт, 23 яну 2009, 10:16 от luska

# 280
Luska, може ли парола.

Благодаря!

# 281
И аз моля за паролка. Ама с такова нетърпение чакаааам.

# 282
На опашката съм за парола

# 283
Сладурчо, да ти е жив и здрав и скоро да е в къщи. А Маги как му се зарадва  Laughing

# 284
  • Варна/UK
manja_66 , благодаря ти!
Целувки на Маги от Алекс  bouquet

cvete09 , сега ще пратя на лична.

Общи условия

Активация на акаунт