))).Абе няма да се притеснявам докато тя не даде признаци.
Да ви кажа нашата педиатърка леко се поизнерви от моята "осведоменост" и ме посъветва да спра да чета толкова из нета, че ще се побъркам
))). То кой ли я слуша. Наложи се аз да си поискам талон за ортопед, аз да си поискам рецепта за витамин Д. Не е лоша жената, ама една такава леко флегматична ми се струва ....., и аз не мога да я чакам.Ох днес ми е един мързелив ден. Али се е кротнала долу-горе. До мен е на леглото и като реши, че много я пренебрегвам надава вой. Да ви кажа от около две седмици госпожицата не е спала в леглото си. Или е при мен или при баба си на корема. А бабата вече се е обявила за най- мулти функционалния матрак и каза, че вместо пари за мАГНИФЛЕКС И БЕЛГИЙСКО легло е трябвало да и купим две три костюмчета
))). Да е жива и здрава милата (въпреки, че и тя си има своите моменти дето направи ми иде да завия от тях) снощи нахрани Али с изцедена кърма в 3 ч. и аз спах цели 5 часа и половина без прекъсване. Супер!!!

за дългия пост. Целувам всичките ти дечица, барабар с тебе
колко ката дрехи трябва да сложи горкото...
после ще се отчета. дано е порастнал и качил достатъчно кг и иначе ще започвам да го дохранвам.