Отговори
# 105
Ади и аз се моля да не е това диагнозата и чакам да пишеш по-късно! Hug

# 106
  • София - Младост 1А
Добро утро. Седя и чакам да стане 8:30 та да отворят на Кандиларов лабораторията и да ми кажат дали могат да направят изследванията на Пепи. В нашата поликлиника не могат в събота. После ще ходим на снимка. Поне това можем да го направим в поликлиниката.
Обещавам да пиша като се приберем.

# 107
  • София
Ох Дринка, стискам палци силно. Дано всичко е наред и да се оправи Пепи бързо.

# 108
Дринкаfingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover дано съмненията да са грешни. Стискам палци изследванията да изключат тази диагноза  Hug Hug Hug

# 109
  • София - Младост 1А
ей сега намирам секунда да седна да ви разкажа.
Значи тръгнахме сутринта за лабораторията. Боцнаха го Пепино и казаха че на обяд ще излязат резултатите. Ходихме да направим снимката и доктора каза че е чиста и не вижда пневмония. Оставихме го за един час у майка, за да отидем да купим подарък на свеки, че утре има рожден ден и се прибрахме. Докато го нахраня и оправя за лягане стана почти 2 часа. Отварям сайта да видя резултатите и хоп... празен лист. Обаждам се и те директно ме питат - вие за Петър ли се обаждате. Ми блокира ни машината и пробата не може да се ползва пак. Елате да му вземем пак кръв... егати каръка. И айдеее събличай пижамата, газ до ламарината, щото те работят до 14:30 и цъфваме малко преди да затворят. Пак боц и този път за 5 мин. излязоха резултатите. Обаче са извън нормите, което значи че има някакъв възпалителен процес. Ами това е. Ще чакам понеделника. За сега ще си гълтаме илачите и ще чакаме.

Последна редакция: сб, 27 сеп 2008, 15:54 от Drina

# 110
  • София - Младост 1А
Еййй ама съм патка. Обаче покрай дертовете с Пепи забравих честитките. Пък днес си имаме и рожденник.

bouquetЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НИКОЛАС!  bouquet
Да си здравичко и щастливо дете! Честито и на мама и тати и наздраве!

bouquetТЪЩА3 ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на патерица!  bouquet
Пожелавам ти много здраве, късмет и щастие!

# 111
  • София - Младост 1А
брей брей... всички сте се изпокрили на топло... ама що не пишете бре?!?!?!?!?!

Пепи днес го водих на доктор. Не се вижда пневмония, но не е розово положението. Продължаваме да пием антибиотика и останалите илачи и в сряда пак на преглед. Сега е при майка ми и се гледат двамата. На всичкото отгоре вчера се изприщи. Не знам от антибиотика ли е, от сиропите ли е, от водораслите ли... което ми напомня да ви кажа на всички че Зори е страхотна жена и приятелка!
Зори благодаря душа, че издържа стоически телефонния ми терор! Абе за всичко едно голямо БЛАГОДАРЯ!   Hug

И на всички дето ни мислиха и се тревожеха за нас, БЛАГОДАРЯ!

Много си ви обичам!

Сестра ми се е прибрала, но заради вирусите няма да мога да я видя поне още 2 седмици. Много е важно да не й занесем нещо, че трябва много да се пази.

Ами толкоз от мен. Аз още не съм сколасала да си разчистя пощата и тука са ме затрупали хиляди задачи.
Хубава вечер и още по хубава седмица момичета!
И да пишете...

Последна редакция: пн, 29 сеп 2008, 17:23 от Drina

# 112
Ади, бързо да оздравее милото детенце!!!!

Ето малко снимки от нашия РД, беше страхотно, дечицата се налудуваха, родителите се напразнуваха, всичко беше супер по мое скромно мнение  Mr. Green Wink
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=289708

целувам ви всички@@!!!

# 113
  • София - Младост 1А
Добро утро.
Добре че Меги се разписа... че вече имам чувството че почвам сама да си приказвам  Joy

Меги страхотни са снимките.
А ей тази бройка...
http://media.snimka.bg/0843/007942008-big.jpg
най много ти прилича... пожелавам ти я от сърце!

Хайде спорен ден на всички... и никакви болести.

# 114
Добро утро и от мен!
Дринка,не си сама Hug,нищо не казваш как е Пепино?!

Меги,страхотни снимки,голяма чаровница си имате,да ви е жива и здрава и мнооооого щастлива! Heart Eyes

Ние от вчера сме пак на градина след 19 дни вкъщи...с голям рев го оставям сутрин рита, блъска не мога да му обуя пантофите и не иска да влиза,иначе като го взимам казва на госпожата,че утре пак ще дойде,а на мен казва,че било много хубаво...
ooooh!

# 115
megan@, много е пораснала  йони  Hug
как е пепи?
ние ходим вече 2 седмици на детска до обяд и от утре почват по цял ден. с голям кеф ходят, в отделни групи са.

# 116
  • София - Младост 1А
Добро утро и от мен!
Дринка,не си сама Hug,нищо не казваш как е Пепино?!

ааа знам че сте някъде наоколо, ама се спотайвате  Grinning

Ми как е Пепино. Кашля и има яка хрема. Температура вече не вдига. Ама току му намаляват сополите и хоп пак се задръства. Пак ще го водя на УНГ. Чудя се да не е нещо алергично вече. Станаха 2 седмици и сума ти капки и не му минават проклетите сополи. Иначе спа спокойно и не е имал пристъпи. Трудно му е да яде, защото храната го дразни, почва да кашля и се дави. Та от както е болен всичко му се пасира и яде с едно шише вода в ръката. Хапне една лъжица и пие вода. И така бавно и полека се наяжда. Иначе апетит има. Все казва че е гладен. Но като почне и се задави и не иска повече да яде. Абе лудница. Обрива му е попреминал. Като спрем всички лекарства ще видим дали не е от водораслите и коластрата. Само тях и едни нови витамини му бях дала преди да се изрине. Като се опъпчи ги спрях и после едно по едно ще видим кое дава реакция. Утре ще го водя да го чуят пак. Съмнявам се че ще го пусна и другата седмица на градина. Ще поседи още малко вкъщи та белким се закрепи.
А днес като отидох в градината да дам бележките, че ще отсъства, учителката каза че всички деца кашлят там. Освен това я заразили  Shocked и понеже нямат още втора учителка, тя болна с торбата с илачите ходи и ги гледа  Shocked Shocked Shocked
Това го оставям без коментар, щото ми идеше...  #2gunfire
Ми туй е.

Роси не ти виждам лентичката... в моя телевизор ли е грешката? Искренно се надявам да е така.

# 117
Дринка, обрива може да е от антибиотика, и на нас ни се е случвало, затова вече винаги с антибиотик ни изписват и противоалергични капки Зиртек и нямаме такива проблеми, може да питаш и да пробвате. А за сополите какво да ти кажа- ми ние си ги влачим вече втори месец  Shocked Що капки, лекарства, промивки и какво ли още не пробвахме, понамаляват малко, обаче не се изчистват напълно и това е  Sad
А пък мойто дете не ще да свиква с тая градина и това е! Днес пак такъв рев му дръпна, и като се запря на вратата и не ще да влиза вътре, пищи, реве, сякаш го колят милото. Госпожата не може да го вкара вътре, а от децата никой друг не плачеше. И после на прозореца застанал и реве и ми маха, направо ...  Cry , вече почти месец е там. В яслата пак трудно свикна, но сега още пита за нея, дали ще свикне и тук не знам  ooooh!
Меги, много хубава Йони пу- пу да ти е живичка и здравичка!
Хайде още снимки чакаме!

# 118
  • София - Младост 1А
Дринка, обрива може да е от антибиотика, и на нас ни се е случвало, затова вече винаги с антибиотик ни изписват и противоалергични капки Зиртек и нямаме такива проблеми, може да питаш и да пробвате.

Ами той паралелно с антибиотика пи Фенистил цяла седмица. Сега е на Ериус. Нали е с АД и винаги пие нещо противоалергично когато е болен и е на лекарства. Да ти кажа аз мисля че не е от антибиотика. Първо той не го пие за първи път. И второ снощи почти не се забелязваха пъпките, а той все още го пие. Но не мога да кажа със сигурност. Като оздравее и почна да давам нещата едно по едно ще видя. Аз мисля че е от коластрата. Като бебе имаха съмнение че има АБКМ, но в последствие казаха АД. Сега яде кисело мляко и сирене и не се изрива. Прясно мляко не обича и не му давам. Но коластрата може да е по наситена и това да му дава реакция. Ще видим по нататък.

А за детската градина... ние продължаваме да се будим с думите "днес яма да ходим на детска градина". Обаче като го питам хубаво ли е там, дали си играе с децата, винаги ми отговаря с ДА и че му е интересно. Пък и учителката казва че през деня не реве, че си яде и спи и си играе чудесно. Предполагам самата раздяла им е трудна и факта че ги оставяме някъде на място което не им е дом. Иначе като започнат да си играят забравят. Само дето ние се тресем по цял ден, че децата ни видиш ли ревът като разпрани. А най-вероятно не е така. Поне не както си го представяме.

# 119
Drina, не е в твоя телевизор грешката  Cry

Общи условия

Активация на акаунт