Мама сакчето да стяга, че ОКТОМВРИ наближава!

• 12 051
  • 300
  •   1
Отговори
# 210
  • Пловдив
Добро утро!

Най-после успях да изчета всичко, че вчера не ми остана време.

Алис  newsm59 на патерици. Вчера толкова се изморих накрая на деня, че сериозно се притесних че ще ми се случи случка, ама пак се размина.

Хайде лек и хубав ден.

# 211
Добро утро и от мен  Hug
Леле какъв студ е настанал навън  cold
Ние снощи си изкарахме много приятно и установих, че това да посрещаш гости в ресторант си има къде по-големи предимства от джамбуре вкъщи  Mr. Green
През нощта и мен бая ме свиха кръста и корема, та си пободувах около час и нещо докато реша да пия но-шпа, ама нали доки каза до събота никакво раждане и аз съм послушна  Mr. Green
Трикси, да споделиш мила какво е казал доктора след прегледа и дано беба да реши да излиза според предварителната ви уговорка  Peace
Съни то и аз напоследък съм се засилила на повече домашна дейност, че спомага за раждането, но пък като се преумориш може да си докараш само болки, без изгледи за раждане  Thinking
За присъствието на таткото съм твърдо против. Едно, че на нашия със сигурност му прилошава от кръв и второ предпочитам да има спомени в по хубави пози и гримаси от моя милост, от това което е докато раждаш.
За начина на раждане мойта докторка от самото начало е за естествено раждане и по никакъв начин не ме е подтиквала към секцио. Даже аз докато си търсех причини първия път за секцио, тя ми обясняваше, че просто съм идеална за нормално раждане.
Оставам с впечатление, че секциото го практикуват доктори, които не желаят да имат чак такава лична ангажираност с пациента и да могат да си нагаждат графика, както им е угодно на тях.

# 212
Добро утро Simple Smile
След дългия маратон в офиса вчера днес съм решила да си почивам. Дано ми се получи. Мисля цял ден да си дремя и да си ровя на компютъра Simple Smile

# 213
Здравейте сладурки newsm51.Аз вече по-рядко ви пиша,но няма как с мойте ученички smile3529 smile3523 smile3511.Незнам за вас но на мен вече ми е много студено.Дойде и есента вече и ще започнат да пристигат и нашите бебоци един по един stork-girl stork-boy stork-girl Two Hearts.Видях че сте писали за присъствието на таткото по време на раждането.Аз съм ЗА.нАШИЯ ТАТКО ПРИСЪСТВА И НА 3-ТЕ МИ ОПЕРАЦИИ.А помислихте ли дали ще си съхраните стволови клетки? аз мисля да го направя,че това ще ми е последно раждане и няма да имам друг шанс за това.Смятам да ми зашият вече тръбите,че повече бебета неискам и така поне ще съм спокойна, няма да има нужда да пия противозачатачни или да слагам спирали.Ами целувки за сега от мен и да се обличате добре вече  love001

# 214
Здравейте и от мен, тая сутрин си поспах май... Blush!
Аз днес ще ходя за изследвания и да си взема прословутия 45дневен болничен! Мисля също така да видя и списъка с необходими неща за болницата в АГто. После ще го пусна за интересуващите се. Ще поразпитам и акушерката за възможността таткото да присъства! Аз много искам да е до мен! Ще се чувствам много по-спокойна в негово присъствие, а и виждам че и той иска да е там, но малко го е шубе Mr. Green. Ама то и мен ме е шубе, но имам ли избор?! Моята луда лекарка за сега ме подкрепя за естествено раждане, което ме радва. Дано така си остане и дано да не греши, че знам ли я? Ще има и второ мнение, разбира се, за всеки случай! А това за запазването на стволови клетки съм си го мислила, но не съм проверявала как стоят нещата. Т.е. не съм взела още решение, но идеята ми се струва много добра!

# 215
Добро утро ,много сте раннобудни аз едва успях днес да стана към 10,явно хрладното време си казва думата!
И нашия татко няма да присъства,пита ме уж дали аз съм искала ама нямаше особен ентусиазъм в думите му и затова реших да му го спестя,той и без това ще си има достатъчно грижи и притеснения.
mimi_ic  и аз се бях замислила онзи ден как ще се пазим след раждането,досега не сме го правили искахме бебе още от началото и незнам кой е най подходящия начин за скоро родила жена,нека мамите с вече второ и трето раждане кажат те кака са се справили,че ако питаш мъжа ми той е готов веднага за второ  Rolling Eyes,ама аз му казах че ще има да взема-то това да не е общестнвена фурна NaughtyА и си представям кака се гледат две бебета-едното прохожда а другото суче,малеее ,направо незнам как се справяш, даже и Съни може да ти завиди! Joy

# 216
  Ама аз не съм се засилила да чистя защото искам да родя по-рано,просто то мен си ме чака.Апартамента сега ни дадоха ключовете и ако искаме да се настаним скоро трябва и да се изчисти след поразиите от ремонта.А кой да дойде да ми изчисти-майка ми работи,свекърва ми е в Щатите (да са ми живи и здрави и двечките нали помагат финансово,а това никак не е малко).
 Нелка май ти ще си следващата с бебче,да кажеш как е минал прегледа или може вече и да раждаш,нали си с моя термин Hug.Стискам палци всичко с вас двечките да е наред и чакаме новини!

# 217
  • София
 Naughty Naughty Naughty Не, не, не, милички, не съм аз следващата, много ви се моля, нещо сте се объркали!!!!!!!!
Ще се отчета непременно след прегледа, само стискайте палци всичко да е наред!  Praynig Praynig Praynig

# 218
Добро утро! Уф то вече стана обяд  Laughing И аз се понаспах добре. За присъствието на таткото аз лично съм За! Обаче моя мъж като чу само ме пита вътре мога ли да пуша  Joy  Joy  Joy . Тъй че най-вероятно ще ми се размине подкрепата му, пък и не съм питала може ли, не може ли.Като ви слушам всички почти сте с контракции, а при мен нищо. Е, аз още пия магнезии, но само 2х1 и то до другата седмица, после доктора каза спираш. Пък за това как да се ражда. От двамата които ме следят,никой не ми е казвал досега мога ли нормално или не, единия само ме пита дали съм решила. Странна работа!  Confused

# 219
Хайде да споделя за прословутите остри болки. Според моята док са от разтягане на тазовите връзки и подготовка на тялото за раждане. Да видим на вас какво ще кажат. Останалото е наред, корема ми не е порастнал, кг-те са ми 71 (това го пиша за успокоение на всички притеснени за фигурата си  Mr. Green), тоновете са перфектни, мерки на беба не мога да дам, само уточнение, че е нормално голяма за момента.
По повод на Васерман-а: някой беше цитирал случай на родилка вкарана в инфекциозно, защото са минали повече от 6 мес. от изследването. На мен ми се смяха като запитах дали не ми изтича срока и да не ми правят проблем в болницата. Казаха, че изследването е еднократно в началото на бременността. Предполагам, че практиката е коренно различна на местно ниво, знаем всички  какъв хаос е в Бг стане ли въпрос за уеднаквяване на практиките  Peace. Същото се оказа и по въпроса с направленията - в болницата, в която ще раждам никой не иска направление ни от личен лекар, ни от проследяващ бременността  Crossing Arms. Единственото, което трябва да нося е плика с данните и изследванията от ЖК

# 220
Аз също си правих Васерман само в началото на бременността и лудата каза, че няма повече да ми прави. А и аз се притесних като четох тука, че има срок на годност! Дано не стане някой гаф, че ще я удуша тая!

# 221
  • Бургас
Според моята докторка за момента ще си раждам нормално.
В началото имах претиснения,защото бях с частична превия,ама се вдигна гадината и сега-засега няма проблем да се раждаме нормално. newsm68

# 222
  • Велико Търново
Не съм ви чела, ама да се отчета първо: Вдигнала съм си хемоглобина на 118 (от 92), ама докито прпоръча пак да си вземам желязо, ама примерно през ден, че да сме сигурни, че ще задържа нивото. Бебка си е добре, с главичката надолу и продължава да си върви по-дребна. По обиколка на главата отговаря на 1 седмица назад, а по дължина на бедрената кост с 10-тина дни. Дадоха ми направлението за хоспитализация и картона да си стои вече в мен Simple Smile Това е. А, накарах го пак да погледне дали е госпжица бебто и той потвърди Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Айде сега ще чета и после пак съм тук.

# 223
Здравейте и от мен!
Миналата нощ спах - добре спах  Grinning дано и тази е така  Wink
Искам да помоля момичетата,които са си приготвили багаж за болницата да споделят какво са сложили  - моят е готов ,но може нещо да съм пропуснала та за това ми е молбата  Blush
Нелка стискам палци  Hug

# 224
  • Bulgaria
Здравейте и от мен!   bouquet От няколко дни не съм ви писала, но успях да изчета всичко. Вчера бях на ЖК всичко е добре с бебка. Не са ми казали кг, само измери главичката. И нашия татко ще присъства на раждането, той много държи,а и в клиниката е позволено. Нали си е доктор  Simple Smile и е присъствал на едно секцио като студент. Та на собственото си дете ли няма да присъства. Питах лекарката дали може да присъства, а тя ми каза че може, но таткото щял да избяга по някое време.Всички така правели, защото се чувствали неловко. Shocked сакчето ми е готово вече макар че съм за 24-25 октомври, а имам предчувствие че ще отиде ноември. Още нямам никакви симптоми както повечето майки тук. Взела съм 2 нощници, трябва ми още една. Ще си купя от тези за кърмачки, много са удобни. Един халат, 2 кърпи/ за лице и тяло/ макар че там имало. Принадлежности за баня, чехли за баня и чехли за стаята. Кърпички за кърмачки, помпа за кърма/ утре ще си я взема/, Гермастан и това е. Картона ми с изследванията, ЛК. Мисля че е това. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт