Мама сакчето да стяга, че ОКТОМВРИ наближава!

• 12 052
  • 300
  •   1
Отговори
# 195
  • Варна
Ставайте поспаланкиииииииии. Свиквайте от сега с малко сън, че после зор ще видите.

# 196
Ааа, ставам всяка сутрин в 7 , съпричастна съм с мъжо  Crazy после си доспивам  Mr. Green  Tired

На някой прави ли ли са му ОГТТ?За колко ли време става Thinking

# 197
Добрутро!
Скоро научих, че и в болницата, където ще раждам пускали татковци, а това за провинцията все още е екзотика. Нашия татко категорично отсече, че не било за мъже тая работа и нямал място там  Confused. Би ми било приятно да се навърта край мен, т.е. по-спокойно, не употребих точната дума  Simple Smile, но....насила няма да стане.
Отивам да се приготвям, че съм на преглед, а и ние нямаме вода от вчера, кошмар и безумие в ХХI век smile3515. Сега ще се плацикам и аз с канчета и кофи, да не говорим из апартамента какво е положението  Confused

# 198
Добро утро момичета  Hug
Аз цяла нощ дежуря в тоалетната-такива спазми имам, че ми се реве  Shocked
Чудя се дали не е прословутото "чистене" на организма преди раждане...и такава паника ме  тресе  ooooh!
Айде да не мърморя от сутринта

# 199
  • София
Хи хи и аз почнах да си ограничавам времето за спане с по 20-30 мин на ден, ама за сметка на това следобяд си наваксвам  Mr. Green Ужас ви казвам, където подпра главата и съм задрямала  hahaha
Моя скъп любим и аз не го ща при мене докато раждам. Ако успея да го вмъкна в предродилна - може, да не стане после като мъжо на Гери, където разправял "Аааа, за 5 мин. роди"  Laughing
Адинка, на мен щяха да ми правят такова изследване ама се разминах. Какво има - захарта ли ти е висока? Знам само че ще те мотат няколко часа, защото трябва да ти вземат кръв на 3 пъти през час и ще те наливат с глюкоза през това време. Дано всичко е наред  Hug
Сънииии, видях те по трасето, още ли си тук?  Mr. Green

Марианка, сега се сетих - да за същия фризьор става въпрос. То и там е Венера фешън, а фризьорите ги въртяха навремето в двата салона.
Еййй, който пита дофторите за пронизващите болки ниско долу от какво са, да казва, че и аз съм на хорото.

Последна редакция: чт, 18 сеп 2008, 08:45 от sisilia

# 200
   Добро утро красавици  newsm51!
Днес мисля да мързелувам,ако не ми мине котка път,че поне малко да ми мине мускулната треска до следващото чистене tooth.Извинете ме че през ноща не ви пиша,ама аз си спинкам,после ако трябва ще будуваме.Сутринта изпратих баткото на училище и сега ще си пия кафенцето с вас  food010.
Моя мъж още се чуди дали да присъства на раждането,но аз категорично държа той самия да го иска,а не да е по мое настояване.Аз също не искам да седи отпред и да зяпа тъпо (то ако съм във водата и няма кой знае какво да види де),но има някои облекчаващи болката от контракциите пози,за които ще имам нужда от неговата помощ.Но здраве да е,и този път ще си се справям сама,не че се оплаквам,просто ми се иска мъжете в БГ вече да си пренастроят чиповете,ама ще почакам май Joy.
 Аз най-накрая смогнах да си стегна сакчето за болницата.Честно казано незнам с колко сантиметра разкритие трябва да отидеш,ама аз няма и как да си го измеря сама.Ще си чакам контракциите.При 4см те оставят в болницата,ама аз като нямам контракции няма какво да лежа в болницата,като си имам достатъчно работа в къщи.

# 201
mimozinq не се притеснявай, не е задължително  Hug аз се чистих два дена, па спрях  Crazy

sisilia  не ми е висока захарта, лекарката ми го назначи, защото много и бързо пълнея  Thinking , мисля утре да го правя, но незнам за колко време става, че ми трябва резултата за вторник  Tired

sunny_77 айде стига с тази работа,малко почивка  Simple Smile
и аз мисля, че не трябва да насилваме мъжете, те ако искат сами ще си кажат  Peace
аз лично моя не държа хич да присъства, нека трепери пред вратата Mr. Green

# 202
adina то това е от една седмица, с малка почивка като спрях магнезия, и ми е мноого
необичайно- аз не съм "от тия" по принцип  Mr. Green
Мисля да се изтреса на доки една седмица предварително от уговорката, и без това 3 седм. без прглед
и то в моя случай ми се виждат рисковано много.

Мацки, вашите лекари дават ли ви ясно да разберете нормално ли ще е раждането ви или умишлено ви тласкат в една или друга посока?

# 203
  • Бургас
Добро утро красавици Hug

Съни лудичка си ,ама и мен ме кефиш.Откъде толкова енергия събра?

Адинче не се притеснявай предварително. Hug
Моята сестра също бързо и много пълнееше по време на бременността ,но  всичко си беше наред.

Аз също не искам таткото да присъства на самото раждане.
Няма да ми е конфортно в негово присъствие.
По-добре да чака пред вратата. Peace

Алис детето си знае,че не трябва де се ражда на мама на РД.Ще си избере някой ден да си е само негов.
Да кажеш как е минал прегледа.

# 204
Добро утро! Simple Smile

feel_u, моя човек иска да присъства на раждането на сина му и даже е доста ентусиазиран и му става странно, когато всеки го гледа скептично, потупва го съжалително и му казва "Дано издържиш"...ще каже човек, че той ще ражда. Simple Smile Аз си мисля, че ще ми е по-добре да си имам близък човек до мен в този момент, както и че детето е на двамата и не би следвало единия да бъде лишен от първия миг на детето си, само защото си няма матка. Simple Smile Лично мнение, разбира се. Simple Smile Сега остава да се обадя в окръжна болница и да питам всъщност възможно ли е присъствието на таткото, защото ако не може вече ще е проблем. Simple Smile

# 205
Cappucino едва ли ще има проблеми, особено ако си плащаш  Wink браво на смелия татко  Party

Nedialka_81  Hug и аз съм сигурна че нищо ми няма, ама ще се изследвам за успокоение на лекарката  Tired

mimozinq и аз не съм от "тия" ама сега съм доста редовна, то тва хубаво де, обратното е доста мъчително.може пък и магнезия да ти влияе Thinking и аз мисля че ти е време за консултация, ако можеш отиди  Simple Smile

моята лекарка беше за нормално, каза ми че към 36-37 седмица може да каже със сигурност дали ще има проблем, и вчера в 36 г.с каза, че има вероятност за секцио, което веднага ме наведе на мислълта, че може да преувеличава  Thinking защото в интернет пространството се шири мълвата, че нашите лекари са любители на секциото и само дебнат да те резнат  Crazy
но аз мисля, че в крайна сметка избора е наш, ако не искаш секцио, никой не може да те накара  Thinking

леле, сега броих-септемврийките преди септември имат вече 23 бебета  Simple Smile 32 са бебетата на августинки, родени юли  Simple Smile
ние сме егати стисни кълките Mr. Green

Последна редакция: чт, 18 сеп 2008, 09:42 от adina

# 206
alliss3 - и аз съм за без пререждания  Simple Smile При нас се за форми традиция за дата 13 (Дени е на 13, племенника ми също е на 13). Така че мисля да устискам поне до 13.10. ако не до 22.10. Днес съм добре, но каката ни е хремава и не я пуснах на градина. Лекуваме се по "бабешки" засега - дано се окаже само настинка от променливото време.  Почвам да стягам сака и да приготвям нещата на бандитчо, че вчера доста се уплаших че не съм готова с нищо и поне си спретнах списък за покупки и нещата за болницата.

п.с. Моля да ми смените името на бандитко, че ще е 4-я от мой те приятелки с името Александър.  Представи те ли си - излизаме с количките и 4-те и се започва: Алекс, Алекс, Алекс....  ooooh!  Joy Затова решихме да го променим на Ивелин

# 207
Добро утро и от мен!
Адина, и при мен главичката върви по-голяма, но доки каза, че при момченцата това било нормално  Peace И при първото беше така  Laughing а както казва Пуки, и таткото е с голяма "кратуна" Mr. Green
Нашият татко категорично няма да присъства на раждането Naughty Той горкия в поликлиника не смее да влезе, а какво остава за родилно отделение ooooh! / а за сметка на това, баткото изявява такова желание да присъства, че направо ме  Shocked /
Съъъъъъни, спри се бе жена! Остави малко работа и за после Mr. Green
Цитат
Ще си чакам контракциите.При 4см те оставят в болницата,ама аз като нямам контракции няма какво да лежа в болницата,като си имам достатъчно работа в къщи.
Ама разбира се, иска ли питане Laughing Ей, голяма си сладурка Hug
Лек ден, после пак!

# 208
  • София
Добро утро, тумбачета! И тази нощ е имало сумнамбули,а  Mr. Green
Мен вчера от следобяд до вечерта такива контракции ме бяха напънали, че направо  #Crazy #Crazy #Crazy сериозно се бях притеснила! Гадеше ми се зверски и два пъти повръщах! Казах му на мъжо, че щерка му тропа на вратата, а милия беше готов да засича на колко минути са ми контракциите. Ама не сме се разбирали така с малкото диване, много добре знае, че уговорката е да излиза след 22.09 и много моля да си държи на думата. Но след поредния горещ душ нещата поутихнаха и си легнах. Тази сутрин от рано рано пак са ме подкарали! Нямам търпение да стане обяд да ходя при доки, да видим до къде сме го докарали с беба!
Съни, верно ли ще почиваш днес?! Не може да бъде, просто не е типично за теб, сигурно пак ще си измислиш някоя задачка закачка! Сиси е права, че трябва да ти дадем някаква титла!  Wink
Моя мъж го е страх да присъства на раждането, психически няма да издържи, та за това ще си раждам без него! Той щял да обикаля около болницата и да пуши цигари!
Сиска, как ти завиждам, че може да си спинкаш, искам и аз...........

# 209
То при мен е обратното- имам индикации за секцио, а док казва, да съм се готвела и за двете  Shocked   Shocked  Shocked
Само ме е страх да не би да ме мъчат 6-7 часа за нормално раждане , а после да се "сетят', че съм имала причина за секцио и да съм 2 в 1   ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт