Мама сакчето да стяга, че ОКТОМВРИ наближава!

• 12 078
  • 300
  •   1
Отговори
# 180
Ели и ти щеше да ми звъннеш?

# 181
Ако щете вярвайте преди половин час се прибрах от офиса. Като ме няма и такава каша се заформя, че направо не знам как ще я караме  smile3511 И сега все пак ходя 1-2 пъти в седмицата. Ами като спра да ходя. Ще е потоп явно  newsm78
Оплаках се сега мога д апогледам ТВ Simple Smile

# 182
Ради, Еленце, с удоволствие ще си организираме една квартална среща. Само кажете кога и къде ви е удобно  Peace Еленце, моя термометър на Чико е доста подобен на този и отмерва правилно, сверих го с живачния си термометър. А изчакваш ли го достатъчно време да отчете температурата? На мен ми отнема около 1 мин. някъде.

# 183
  • София
Ради, Еленце, с удоволствие ще си организираме една квартална среща. Само кажете кога и къде ви е удобно  Peace Еленце, моя термометър на Чико е доста подобен на този и отмерва правилно, сверих го с живачния си термометър. А изчакваш ли го достатъчно време да отчете температурата? На мен ми отнема около 1 мин. някъде.

Момичета, към "селската" среща и аз бих се включила, ако нямате нищо против, само кажете кога и къде ще е удобно за всички, аз нямам предпочитания  Hug

# 184
  • София
Момичета, аз утре до обяд пак съм в Правителствена, ще пиша като се прибера.
За петък да си направим среща? Обаче кажете къде, че аз се сещам само несимпатични места.

# 185
Добър вечер и от мен ,аз се поизгубих тези дни ама компа ни изгърмя и добре че мъжа ми донесе един скапан лаптоп в къщи та поне да следя-направо се побърках че може да изпусна първото бебе за септември!Радвам се че удържаме фронта,много поздрави на всички рожденници ,именници и юбилейци по всякакви поводи  Hug

Лека нощ от мен утре надявам се да мога спокойно да ви изчета и да се порадвам на сутрешното кафе с чат!

# 186
Няма ли сомнамбули тази нощ?  af

# 187

А, тук сме си  Laughing

Еленце, аз само да кажа, е в петък от 11.30 ч. съм на зъболекар, пък за утре и без това едва ли ще се организираме. Ще чакам да се включвате с предложения на коя кога и е удобно  Peace

# 188
Има, има! Сладки, благодаря за безбройните красиви пожелания, да ви се връщат стократно  Heart Eyes!!! Параход, много приятно ми стана от песничката на крокодила, върна ме в детството. Изпях я на сина ми, а той ме гледаше изумен, нали не знае руски  Laughing. Ние празнувахме скромно, само тримата у дома, не ми е до големи партита. Иначе получих толкова много поздрави и подаръци, щастлива съм! А преди ако знаете какви тържества ставаха у дома, понеже аз съм трето поколение на тази дата - баща ми и баба ми (неговата майка) също са родени на 17.09.  Mr. Green, а живеехме заедно с бабини и можете да си представите какво стълпотворение от гости имаше, цели сватби  ooooh!.
Танче, да не вземеш да ни изненадаш всички с триково пререждане, а  Wink?
А за Съни-то тъкмо да ви кажа, да не я мислите, щото ако не ражда ще е кукната някъде да чисти или да чертае къщи и тя си призна  Mr. Green
Пронизващите болки и аз ги имам, също нарядко. Утре ще питам док на прегледа, защото ме озадачават, нямам никаква идея от какво са. Ако каже нещо интересно ще се отчета.

# 189
Днес освен другото влязох в 9-я. Но това не променя нищо, още не ми се ражда  Mr. Green. Цял ден какъв треперлък му ударих да не тръгне беба, не исках да е на моя ден, стига толкова сме се раждали на тоя 17 септември, и ма и други дати  Crossing Arms

# 190
Хаха Simple Smile Алис, при вас е много интересно!

Надникнах при септемврийките, ако знаете колко много бебета са се родили при тях днес, ама още не са написани на първа страница........ Възхитих се и от един татко, който намира присъствието си по време на раждането за върховно изживяване.... А моят се стиска... пробутва ми разни такива като "припадания", "прилошавания", "няма да издържа". Все едно той ще го вади  hahaha Казах му, че ако трябва и на него ще направим клизма да не направи белята докато "напъваме", ама не - магаре на мост.

Някои татковци ще присъстват ли на раждането?

# 191
  • Варна

Mr. Green Mr. Green Mr. Green Party Party

# 192
Алис, при вас наистина е много забавно.

feel_u и аз досега ги четох септемврийките, днес наистина има бум на бебета при тях, ама и датата си е хубава. Иначе за присъствието на таткото по време на раждане и двамата с мъжа ми сме на едно мнение - нито аз искам той да присъства, нито пък той. Все пак си мисля, че има доста неприятни за окото гледки по  време на едно раждане и не ми се иска мъжа ми да е свидетел на всичко.

# 193
Айде и още един сомнамбул да се запише!

Нашето тате живот и здраве ще присъства.

# 194
Алис, при вас наистина е много забавно.

feel_u и аз досега ги четох септемврийките, днес наистина има бум на бебета при тях, ама и датата си е хубава. Иначе за присъствието на таткото по време на раждане и двамата с мъжа ми сме на едно мнение - нито аз искам той да присъства, нито пък той. Все пак си мисля, че има доста неприятни за окото гледки по  време на едно раждане и не ми се иска мъжа ми да е свидетел на всичко.

Аз след като родих и до скоро бях на мнение, че наистина няма с какво да ми помогне, че не може да облекчи болката, но сега, прочитайки някои нещица си мисля, че това, че няма да съм сама ще направи раждането ми по-положително...
А относно гледката в родилна зала... смятам, че за целия екип и за самия него ще е по-добре да е над главата ми, т.е. няма да вижда как излиза... Гледката и аз не проявих интерес и любопитство да я зърна преди, но го видях веднага щом проплака - нищо плашещо нямаше! Затова го карам да рискува, ама като знам че се е самонавил, че не трябва, май е по-добре да го оставя пред вратата...

Общи условия

Активация на акаунт