Мама сакчето да стяга, че ОКТОМВРИ наближава!

• 12 086
  • 300
  •   1
Отговори
# 165
mimi_ic, аз по - принцип имам доста проблеми с бъбреците (правя и чести цистити), а Дени ми прави и пиелонефрити. Аз се спасявам с Мечо грозде - таблетки. Дени и помогна чая на д-р Ламбрев и един мурсалски чай.Надявам се да съм ти помогнала

# 166
Еленце, мен по принцип не ме боли като ме рита бебка, но като си подпре крачетата в ребрата ми и понякога има лека болка, ама незначителна, по-скоро е дискомфорт.

# 167
  • Варна
Благодаря на всички, които ми отговориха за болките. В петък съм на лекар и ще питам, а и ще видим тия болки какви са, но исках да знам дали и друг ги има.

Майлили, Гинипрал за какво се пие точно, че не съм наясно? newsm78

Мими от варна също мога да й кажа какво да пие за бъбреците като билки, обаче засега нарочно мълча. Като роди и ако няма да кърми, тогава. На пръсти се броят безопасните билки по време на бременност, и дори за тях няма доказателства че не вредят на бебето.

Съни, кефя ти се на смелостта и куража страшно много.

Последна редакция: ср, 17 сеп 2008, 20:11 от *Pukanka*

# 168
Simple Smile Макар и в края на деня: Честито на празнуващите!!! Simple Smile Дано е имало много усмивки днес.

Аз се отбих на т.н. "изложение" в Спортна зала. Не ви трябва да ходите. Няма абсолютно нищо, освен ако не се интересувате от продуктите на Хип. Дори в едно малко магазинче има повече разнообразие от това нещо, наречено Бебе Експо. Simple Smile

# 169
  • Варна
Simple Smile Макар и в края на деня: Честито на празнуващите!!! Simple Smile Дано е имало много усмивки днес.

Аз се отбих на т.н. "изложение" в Спортна зала. Не ви трябва да ходите. Няма абсолютно нищо, освен ако не се интересувате от продуктите на Хип. Дори в едно малко магазинче има повече разнообразие от това нещо, наречено Бебе Експо. Simple Smile

Аз се досетих че ще е така, защото си спомних отрицателните коментари, когато същото Експо беше в София Юни или Юли месец, точно не помня.

# 170
Наистина ако е същото изложение е голямо недоразумение Confused
Ох в Шейново лежах с една от септемврийките която чакаше да роди преносваше 6 дена и днес са я свалили за секцио разбрах и цял ден дебна тяхната тема ама не виждам дали е родила Rolling Eyes

# 171
  • София
Благодаря на всички, които ми отговориха за болките. В петък съм на лекар и ще питам, а и ще видим тия болки какви са, но исках да знам дали и друг ги има.

Майлили, Гинипрал за какво се пие точно, че не съм наясно? newsm78

Мими от варна също мога да й кажа какво да пие за бъбреците като билки, обаче засега нарочно мълча. Като роди и ако няма да кърми, тогава. На пръсти се броят безопасните билки по време на бременност, и дори за тях няма доказателства че не вредят на бебето.

Пуки, Гинипрала е медикамент за задържане. Предписва се през третия триместър когато има риск от преждевременно раждане. Много гадно се разтрепервам от него и се пие с някакви хапове за сърце. Скоро ще ги спирам и тях.

Болки от типа на бодежи и като с нож знам че може да са от шийката. Иначе самия корем не ме боли от опъването, нито дребната като мърда. Може да ми е просто кротко детето  Mr. Green Само малко неприятно като ми подпре ребрата (и все отдясно).

И аз щях да кажа да се внимава с билките, особено тези които спомагат за изхвърляне на нещо от организма. Когато щяхме да почваме с бебеправенето лекувах цистит, пиех мечо грозде и пишеше че не се препоръчва при бременост, защото изглаждало лигавиците и незнам си още какво. Та умната с билките!

Гери, с коя септемврийка си лежала?

# 172
Цитат на: mylili link=topic=331241.msg8637512#msg8637512 date=1221672392
Гери, с коя септемврийка си лежала?
[/quote
С Дидишонче

# 173
Здравейте момичета.
Първо да честитя празниците на всички,които имат
поводи   bouquet - именни дни, рожденни дни, годишнини и всичко останало.
Желая Ви здраве, защото всичко остганало можете да го постигнете и сами.

Наистина е хубаво, че удържаме фронта досега.
Мен бебо много ме подпира, дори на моменти си ме боли.
Ще чакам да ми падне корема, за да мога да дишам по-спокойно.

Приятна вечер на всички.

# 174
Здравейте мацки,
идвам да кажа едно закъсняло честито на всички празнуващи  bouquet
Направо нямам сили, днес и аз се преуморих и този студ направо ме подтиска. Браво и от мен че всички се държим все още!
Съни трябва мила да ти дадем някаква титла на теб, отдавна си мисля да го предложа Laughing - невероятна си, кефиш мъ да знаиш  Laughing
Може и някой вече да се е оплакал, но понеже не съм чела, пък и да се оплача лично - няма да имаме топла вода до 06.10 - КОШМААААР ви думам милички ooooh!точно сега ли трябваше да се случи #Cussing outАма ще се пати - отивам сега с канчето да си припомня студентските години Heart Eyes

# 175
Само да кажа, че и аз имам остри пронизващи болки ниско долу и нито една контракция. Болките са търпими, но не са повече от 4-5 пъти на ден.  Rolling Eyes И аз се чудех какво означават, даже очаквах да имам малко разкритие, но явно си трябват и контракции за тая работа  Crazy

Айде лека вечер и нощ  Hug

# 176
  • София
Имам питане, което може и да е тъпо..  Embarassed
Купих дигитакен термометър Чико, койото е за орална и анална употреба.
Опитах се да си премеря температурата в устата и.. 35.1.. умряла съм значи..
Някой купувал ли си е такъв и дали го е пробвал и още има ли разлика м/у темп. в устата и под мишницата?
Много ще съм ви благодарна за всякакви мнение и впечатления Simple Smile

# 177
Еленце, я покажи какъв ти е точно термометъра, че Чико имат няколко модела. За устата не съм сигурна, но в д-то си е същата температурата, както под мишницата. Дори мисля, че там най-точно отчиташе.

А бе, мами, така като чета за разкритието от 3 см. на Съни се чудя колко см. трябва да ти е разкритието, за да те приемат в болница? Не, че се натискам да вися по болниците, ама се чудя и на мен утре какво ще ми каже доки, дали още съм на 2 см.

r_adi, как си? Нещо рядко пишеш напоследък.

# 178
Sev, добре съм, просто не ми остава много време,гледам да Ви изчитам,
че сте станали като хали, за нула бреме изписвате темите.

Всъщност мислех да ти звъня да идем да кафенце тези дни, ако искаш.

# 179
  • София
Сев, ей този е теормометърът ни

http://shop.danet.bg/product_info.php?cPath=91_81&products_id=4076

Ради, здрасти. Какво стана с леглото? Аз не се обадих - щот тичкам по доктори последно, ама
ако ще организирате селска среща искам и аз!

Общи условия

Активация на акаунт