Мама сакчето да стяга, че ОКТОМВРИ наближава!

• 12 092
  • 300
  •   1
Отговори
# 150
Какъв ден!Валя,трещя,сега слънце.Това означава,че на всички празнуващи ще им върви по вода.Пожелавам на всички,които имат повод точно това!
Аз отивам на офталмолог за очните дъна.Не помня дали се разширяваха зениците и затова взимам братото да ме води по улиците в тоизи случай.

# 151
  • Варна
На Адинка са й казали че бебето е голямо,не заради големия корем, а заради главичката. По диаметъра на главата, коремчето и бедрото се определя теглото на бебето. Този диаметър 94 отговаря на бебе в 40та седмица, тоест около 3 кила минимум вече. Това означава че при всички положения до термин може и да мине 4 кила,защото Адинка има още много време. Моя случай е същия. Но ще видим накрая като се родят. Има вероятност все пак главичките да са малко по-големи ако има генетичен фактор. Нашия татко е с голяма кратуна например.

# 152
На мен не ми се размина зъболекаря, колкото и да ми се искаше. Днес доста ме заболя един зъб и се чух с мойта зъболекарка и тя каза, че е по-добре да отида да не се окаже полпитен тоя зъб. Та в петък съм на зъболекар и като си представя, че ще ме ровичка без упойка и направо ми се доплаква. Никози, кажи моля те дали може сега да ми се слага арсен, че мойта лекарка каза, че ако се налага ще ми сложи и нямало да има никакво отношение с бебето, ама аз да си питам пак?

# 153
*Pukanka* мерси   bouquet по-добре и от мен го обясни  Simple Smile
мисля, че при нас няма генетичен фактор, всички са с малки или нормални глави  newsm78
не е проблем, ако се наложи секцио, просто досега не го бях мислила като вариант и ако трябва да измислям дата и час заедно с името  #Crazy а май няма да имам и голям избор, че докторката не всеки ден е в болницата  Thinking ама айде да не го мисля отсега...

# 154
  • Варна
Забелязвам, че вече темичката ни е много четена от доста момичета. Както ние до скоро следяхме септемврийки раждат ли, сега вече и нас ще ни следят така от другите отчетни.

# 155
  • София
А забелязвате ли какво стискане пада в нашата отчетна. До 17.08 септемврийките вече няха народили бая бебоци.
Ние обаче се държим на положение.  Mr. Green

# 156
  • Варна
А забелязвате ли какво стискане пада в нашата отчетна. До 17.08 септемврийките вече няха народили бая бебоци.
Ние обаче се държим на положение.  Mr. Green

Да бе. И мене ме радва това. След 20ти обаче вече не вярвам да е така. Mr. Green

Някой да има остри, пронизващи като с нож болки отвреме навреме в областа на влагалището и шийката? Чудя се дали е нормално за моите седмици? newsm78  Контракции днес нямам заради започнатия магнезии, но тази пронизваща болка  ми е от няколко дни по 10-15 пъти на ден. Не е тежест или разпъване, а точно като пронизване за секунда.

Последна редакция: ср, 17 сеп 2008, 19:18 от *Pukanka*

# 157
  • София
Момичета, и аз тъкмо това си мислех! Браво на нас, че остискахме до тук!  Hug

# 158
  • Бургас
Сладурки сега се прибирам и отивам да полегна,че нещо днес ми дойде в повечко работата.
Ама пък не усетих кога мина деня.
Сега съм приятно уморена и ще се хоризонтирам.
Лека ви вечер.
Hug

# 159
Здравейте мами   bouquet.
Честито на всички празнуващи днес   bouquet
Аз да ви се оплача много контракций имам в последно време  Cry пия си магнерота ама с него или без него мисля,че си е същото.Утре  съм на ЖК та ще видим какво  ще каже док  кой знае водите как са ми  ooooh! а пък за капак и два шоколадови бонбона,но то винаги така забраненото е най-сладко  Laughing.
Моя бебо Крис  много хълцащ  ooooh! вчера три пъти  #Crazy полудях.
Хайде момичета ние сме на ход  Joy

# 160
  • София
t1dt , и аз съм с постоянни безболезнени контракции, а освен че лежа постоянно и се тъпча с магнезий, пия и Гинипрал. Няма начин, терминът наближава, важното е да не влиаят на шийката. И други девойки са така.

И моята девойка хълца много, вчера 3 пъти. Нашморцала се е  Crazy

# 161
  Тука съм момичета,ама докато ви изчетаааа  Shocked.
 Първо искам да поздравя всички,които имат поводи да празнуват  Hug!Много щастие и любов ви желая и най-сладките бебчета скоро да гушкате  newsm51!
 Аз май вече съм ви казвала,че съм луда,та сега да не се повтарям.Вчера след лекцията дойде една моя приятелка да ми помогне да измием прозорците в новия апартамент.Ама да не си помислите че съм гледала отстрани,аз също бях на стълбата Joy.После едно хубаво измиване на пода и за родителската среща на баткото едвам дишах.Днес съм с такава мускулна треска,че се клатя като патица hahaha.От сутринта търчим по магазините с моя мъж,вече имаме хладилник,пералня и поръчахме щори,спалня.Много работа свършихме,ама умрях от студ-ужас ми че то нямам какво да облека.
 Успях и през Тина Киркова да мина,направих запис на тоновете (перфектни сме) и после докторката каза че вече съм с 3см разкритие,но ще си чакаме контракциите.Аз също не съм привърженик на предизвиканото раждане  Naughty.Ама си викам утре да ида пак да измия прозорците и да изчистя и току виж съм направила 10см разкритие без да усетя болка  newsm62.
 Прегръщам ви и нали знаете като родя веднага ще се обадя,няма да се спотайвам!Дано е скоро.

# 162
Цитат
Някой да има остри, пронизващи като с нож болки от време навреме в областта на влагалището и шийката? Чудя се дали е нормално за моите седмици?   Контракции днес нямам заради започнатия магнезии, но тази пронизваща болка  ми е от няколко дни по 10-15 пъти на ден. Не е тежест или разпъване, а точно като пронизване за секунда.

Аз съм така от няколко дни, затова и не пиша. Ако стоя седнала намалява, в легнало положение - почти нямам, но иначе едвам отивам до тоалетна. От снощи имам леки контракции, успокоява ме само факта че не са особено болезнени и са много на рядко - 2 снощи. 3-4 днес. Доки каза ако се притеснявам да отида, но мисли че е само подготовка. Ако и утре съм така - отивам.

# 163
Момичета, това е супер, че удържахме до сега. Това значи, че ще си имаме доносени дечица  Hug

# 164
  • София
Пуки, аз по-скоро усещам тежест и лека болка, особено като се заседя пред компютъра.
Но рядко се е случвало да ме заболи силно и рязко. Ама 10 - 15 пъти е бая.. Питай доктора за по-сигурно.
А за хълцането - яко хълца беба. Забелязала съм, че като се завъртя рязко в леглото /до колкото въобще може да е рязко с моите размери../ и тогава се разхълцва. Може би я стряскам.
Мацки на вас движенията на бебетата причиняват ли ви болка? При мен беба като се разпъва и си боли. Освен това коремът така ми се е опънал, че кучето, което ръмбавко, като легне до мен ме боли там където се допира до мен.

Общи условия

Активация на акаунт