Мама сакчето да стяга, че ОКТОМВРИ наближава!

• 12 053
  • 300
  •   1
Отговори
# 240
  • Варна
Момичета, на тези от вас, чиито мъже ще присъстват на раждането, проверете дали не трябва на бащите да се правят някакви изследвания, защото при нас искат на таткото да му направят някакви изследвания  поне 10 дни преди раждането,щом ще присъства.
Иначе за мъжа ми това е важно. Представете си както ние се вълнуваме да видим бебчовците веднага като ги извадят, същото е и при някой мъже. Например вчера мъжа ми го боля корема и като се заприказвахме за това как ще присъства и в един момент мъжа ми каза " Само като говорим, така се развълнувах, че чак ми мина корема." Laughing

# 241
  • Велико Търново
Забравих да кажа, че ми дадоха и направлението за болницата. Аз хем бих предпочела бебата да подрани, хем не искам, че ако се роди по-рано ще е съвсееееем мъничка. Да ви питам нещо - през последния месец бебетата развиват ли се по-бързо  newsm78 ? Питам, защото мойта мацка за две седмици е дръпнала с 2 см и ако расте със същата скорост до термина я стигне 40 см, я не стигне.

# 242
  • Варна
Забравих да кажа, че ми дадоха и направлението за болницата. Аз хем бих предпочела бебата да подрани, хем не искам, че ако се роди по-рано ще е съвсееееем мъничка. Да ви питам нещо - през последния месец бебетата развиват ли се по-бързо  newsm78 ? Питам, защото мойта мацка за две седмици е дръпнала с 2 см и ако расте със същата скорост до термина я стигне 40 см, я не стигне.

Абе Наде, я обясни повече. Какво са ти казали за бебка, какви са й размерите сега, кога ти е термина и в коя седмица си всъщност сега? Последния месец бебето расте малко по-бавно обикновенно, но ако твоята е много малка, трябва лекарите да вземат някакви мерки. Напиши някакви цифри да погледнем таблиците с размери. Как така ще се роди 40 см.? Нещо бъркаш или аз не разбирам.

# 243
Ехос, как сте дами?
Идвам на отчет от ЖК - за последно ходих, разбрахме се че няма смисъл повече да ходя и там да отбиваме номера, макар че женицата е супер отзивчива и добричка, вече ми идва в повече да снова само по болниците. Та да се похваля само едно килце съм качила последният месец, тя ме успокои че няма да има повече в плюс, та засега съм +13. Сега се черпя по този повод с шоколад и кола Mr. Green - може пък и да кача още едно, а? Mr. Green Кръвно - 100/ 60, размерите на матката не ми ги каза - тя по принцип ми спестява тази информация. Това засега, дано довечера и бебчо да се окаже пораснал и заформяме до край идилията Simple Smile
Радвам се за всички хубави новинки около вас и особено се гордея с факта, че яко стискаме кълките все още Laughing Hug Само така  bouquet
Снощи и аз не спах много добре, но откъде да ми дойде на ум, че тука се заформя компания newsm78
Сега отивам да доизгладя това онова, да посвърша малко домакинска работа и после пак ще се вясна да ви нагледам Mr. Green
За присъствието на бащата - и нашият не е готов за този "ПОДВИГ" - та ще си обикаля около болницата и това си е Laughing
Хайде лек ден за сега от мен.
Съни вие имате ли топла вода? - голяма мъка ми е това да знаете, като нищо ще се натреса при някоя от комшийките за баня Mr. Green Може ли в нормална държава да решат да сменят някакъв главен тръбопровод в началото на зимата #Cussing out newsm78 #2gunfire

# 244
  • в здрача
Момичета, просто не мога да се стърпя да не ви разкажа събитието от преди малко. Та щерката имаше голям мерак да си изпере тя старите обувчици, сандали и чехлички които са й станали малки през тази година. Бях ги отделила, но не ми се занимаваше досега с тях, та й напълних един леген с пяна и й връчих четката в банята да действа, пък аз отидох да измия чиниите. По едно време се оплака,че пяната й била малко, пък аз й обясних, че е достатъчно. Приключих с миенето и зареждането на пералнята и отивам да видя докъде е стигнала, при което виждам в легена пяна, ама пяна и тя ми обяснява, че си е направила още пяна и ми сочи към новия душ гел, в който е оставила два пръста на дъното. На оцъкления ми поглед малката ми обяснява, че не го е изразходвала всичкото, била оставила малко. Чудех се да рева ли, да се смея ли и само ми призляваше при мисълта как ще се изплакнат обувчиците. Тя помогна с изплакването и доста добре се справи, та ни отне малко време и мнооого вода. Та сега си имаме чистички като нови обувчици за номер 2 и добре ароматизирани.  Laughing

# 245
  • Велико Търново
Пуки, аз си мисля, че може и терминът да не ми е верен, знам ли... Официално се водя на 36 г.с., ама размера на главичката отговарял на 35-та, а бедрената кост даже и на 34-та. Преди две седмици фундусът беше 31см, а сега е 33см. Обиколката на корема е 89см в легнало положение - с 3 повече от миналия път. Терминът ми е на 19.10. Докторът каза, че няма нищо притеснително.

Не е изключено погрешно да тълкувам някой термин и от това да се обърквам.  Embarassed

Иначе съм качила още килце и сега съм +7кг Simple Smile

# 246
Пуки, аз си мисля, че може и терминът да не ми е верен, знам ли... Официално се водя на 36 г.с., ама размера на главичката отговарял на 35-та, а бедрената кост даже и на 34-та. Преди две седмици фундусът беше 31см, а сега е 33см. Обиколката на корема е 89см в легнало положение - с 3 повече от миналия път. Терминът ми е на 19.10. Докторът каза, че няма нищо притеснително.

Не е изключено погрешно да тълкувам някой термин и от това да се обърквам.  Embarassed

При мен пък бедрото отговаря на 35 някъде а главичката на 34 г.с. но както казват лекарите това не е математика PeaceИмаше едно момиче и то така пък роди доносено бебенце 2900 Peace

# 247
Ау, момичета кой каза, че проверката за разкритие не била толкова гадна, още ми треперят краката  #Crazy  Shocked

След като ми взе секрет бръкна докито с два пръста и почна да опипва, вади ръката и кръв по ръкавицата, вика няма страшно това е от прегледа. Имаш 2 см разкритие. Плацентата вече е поостараяла, води си има, шийката не се била скасила още, но най-вероятно няма да дочакам до термина  Rolling Eyes Много информация ми се събра  Sick Сега ми е едно дискомфортно и лекарката вика, ама ти се гърчиш на два пръста, ами цяла глава на бебето как ще раждаш и мен ми се дорева  Cry

Иначе ми отдели документите за болницата какво трябва да нося, две нощнички ми поиска и превръзки за родилки, не поиска лигнин, лични вещи и лични карти на мен и мъжо и акт за брак. Това е за Окръжна болница ако някой друг има там.

# 248
  • Варна

До 2 седмици, че и повече отклонение си е абсолютно нормално. Няма причина да мислиш че бебка ще се роди 40 см. Няма причина за това просто. Ще се роди около 50 см. съвсем в норми, ще видиш.  За да се роди 40 см. трябва да изостава с 10 седмици по показатели, а при тебе няма такова нещо.

# 249
  • Варна

До 2 седмици, че и повече отклонение си е абсолютно нормално. Няма причина да мислиш че бебка ще се роди 40 см. Няма причина за това просто. Ще се роди около 50 см. съвсем в норми, ще видиш.  За да се роди 40 см. трябва да изостава с 10 седмици по показатели, а при тебе няма такова нещо.

# 250
Ау, момичета кой каза, че проверката за разкритие не била толкова гадна, още ми треперят краката  #Crazy  Shocked

След като ми взе секрет бръкна докито с два пръста и почна да опипва, вади ръката и кръв по ръкавицата, вика няма страшно това е от прегледа. Имаш 2 см разкритие. Плацентата вече е поостараяла, води си има, шийката не се била скасила още, но най-вероятно няма да дочакам до термина  Rolling Eyes Много информация ми се събра  Sick Сега ми е едно дискомфортно и лекарката вика, ама ти се гърчиш на два пръста, ами цяла глава на бебето как ще раждаш и мен ми се дорева  Cry

Иначе ми отдели документите за болницата какво трябва да нося, две нощнички ми поиска и превръзки за родилки, не поиска лигнин, лични вещи и лични карти на мен и мъжо и акт за брак. Това е за Окръжна болница ако някой друг има там.

Споко бе Инче, няма да боли толкова много. Прегледа за разкрие е супер гаден, но ако го направят внимателно не се усеща чак толкова болезнено  bouquet Peace

# 251

dori +-20 дни е в границите на нормалното  Peace

Последна редакция: чт, 18 сеп 2008, 15:13 от EkaterinaM

# 252
Цвети направо сте супер отбор  Grinning хаххаааааааа много готина история Simple Smile и на мен като малка все ми се струваше че пяната е малко Simple Smile
Инче  Hug и други мами са казвали че е супер болезнено, но да видиш и ръкавицата с кръв сигурно е още по плашещо #Crazy
почивай си и се успокой  Praynig моят лекар ми каза че медицината не е като математиката и затова може само да се предполага как ще се развият събитията до термина  Hug

# 253
  • Варна
Инче, май от лекаря зависи как ще мине прегледа за разкритие. Аз бях много страхлива от този преглед и лекарката като ме видя как треперя, ми обеща че нищо няма да усетя и много ще внимава и така стана. Аз мислех че още не  е почнала и тя вече беше свършила  и каза че съм готова и нямам разкритие. Просто помолете лекарите си да бъдат по-нежни. Иначе знам как касапски го правят и ми е спомен от първата бременност. Twisted Evil #Cussing out

# 254
  • Бургас
Инче щом доки еспокойна не е страшно.Все пак това и е работата да те следи и да провежда необходимите прегледи.

Сиси дано и другият преглед мине добре fingerscrossed

Цвете запасявай се с душ гел душа и това е smile3521

Общи условия

Активация на акаунт