Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Колко килограма качват жените по време на бременността?
Какви са обичаите по време на Рамадан?
Какви са преживяванията на жените с бременност и наддаване на тегло?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Колко килограма качват жените по време на бременността?
Жените обсъждат количеството килограми, които наддават по време на бременността. Някои от тях споделят, че са наддали между 10 и 12 кг, докато други са наддали повече, като един случай достига 35 кг. Въпреки това има и различни преживявания, като например една жена успя да свали повечето от теглото след раждането.
-
Какви са обичаите по време на Рамадан?
-
Какви са преживяванията на жените с бременност и наддаване на тегло?
-
Какви теми обсъждат участниците във форума?
-
Какви са обсъжданите теми във форума?

А несбъднатата мечта на баща му е да стане пилот- в къщи се носят най- новите симулатори, книги , учебници и наръчници. Нямало е кой да му осигури това скъпо обучение преди време и той сега много се тормози,дали ако Даниел наистина имал такова влечение - самият той ще успее да му осигури такова обучение... а той може и космонавт да иска да стане , но... 

за теб и Круми
Татко имаше една черта, аз съм я наследила, а гледам , че и Ахмед я има- не обичаме да ходим много-много по гостита, чужд хляб да не ядем, да не правим евалла, демек тежко го раздаваме
Понякога ходя до чичото (дето е женен за бг), но децата ме атакуват, не ме оставят да седна
а и няма такова нещо да седим половин , един час, неееее, поне 4 часа седим, иначе било неприлично, обидно било, ако не седиш камара време, все едно не ги уважаваш
та затова гледам , когато мога и тия визити да си спестя, но често го връщат обратно да ме отведе и мен, че малкия плачел 

а и с това зайче на ръце, не е лесно, добре, че все си здрава!
,пък и свеки не става рано,а и сега е и Рамадан-без кафе сме 

,още изтръпвам като 4уя за събиране на багаж
И ти каквато си душица май на никой не можеш да откажеш. Как си иначе? Нали ти беше лошо напоследък - дано да е от нещо хубаво Инша'Аллах
, обаче в града ми казваха, че по засмяна бременна жена не са виждали. И сега... свалям, качвам... луда работа
/ и затова съм изморена
. А мъж ми умника вика