Отговори
# 60
имаше то 5 изненади даже не ми се обади да ми честити ама той маи и незнае-по принцип съм му казвала ама няма значение,свикнала съм Simple Smile

# 61
Белбей, Секси Simple Smile  lalalala

# 62
мн гадно и тъпо време,нямам думи...
наде-какво прави принцеската учи ли вече за изпитите,моите са чак ноември и още се мотая Whistling
аз ляхам че нещо гледам само с едното око  Tired

# 63
Здравейте и от мен в новата тема  bouquet
Сани81,добре дошла Hug,наборки сме,доколкото раzбирам.
Да е живо и zдраво момченцето на Мариам.
Дина,страхотна кулинарка си.
 Белбей Hug ,
До скоро

Последна редакция: чт, 18 сеп 2008, 01:20 от megli

# 64
Хайде и без това не съм в настроение та поне да подаря по едно виртуално бижу- традиционно алжирско

# 65
  bouquet  bouquet  bouquet

Последна редакция: чт, 18 сеп 2008, 03:11 от megli

# 66
ее секси,да направим тандем! аз ще експериментирам сладки ,а ти ще ги пробваш!  Grinning
Мегли,да ,но покрай рамадана сега и деня ми се обърнала,макар да съм първа смяна на училище,не мога да си оправя режима  Confused
Белбей , и леля ми беше с такива гаденета и чак след 6 месец започна горе долу да си хапва нормално...но преди това само от миризми и се повдигаше...  ooooh!
Наде, как е елии? чакам я октомври да намине към варна покрай изпитите  Simple Smile
 Hug
  bouquet

# 67
добро утро!!!
найра съгласна съм-старт Laughing

# 68
Seksi принцеската е на тема фотография сега, запалила се е тука по нещо да видим какво ще излезе Simple Smile Първите им изпити са през октомври, нямат много време Simple Smile
Нели, Ели също ти праща поздрави и Иншааллах ще се видите октомври Simple Smile само дето понякога за изпитите тръгват сутрин от Русе рано минават изпита и се прибират, т.е. без приспиване Wink

# 69
  Добро утро момичета,изпратих момчетата,Яси още спи, майка ми се върна,предястия и манджи имам останали от вчера,по-късно само ще досготвя нещо,така,че днес кой е като мен........
Сани81-добре дошла!Разказвай,от кой край в Ливан е мъжа ти,тук ли живеете,харесва ли ти там?
Дуа,правилно ви е информирал Зиад за у-щето.Това беше голямото желание на момчетата.Впечатления от обучението още не мога да дам,много сме нови.Има две паралелки от тази година,българска с доп. изучаване на ар. и англ. ез. и арабска като в ливанското с англ. и бълг. ез. Като база и условия е  хубаво.децата са във възторг от отношението,храната и условията.За първи път тръгват сутрин с желание.Таксата с отстъпките за второ дете,като сложим транспорта и храната излиза горе-долу като в ливанското...Само първия ден беше една суматоха и мъжа ми все ги беше върнал в старото у-ще,но те не искат и да чуят.Особенно Махмуд,който там е сред стари другари-Муси и Хакам.
Наде,     bouquet малко на патерица.Честит Имен ден!Да си жива и здрава и само хубави неща да ти се случват!И моята по-малка племенница е абитуриентка тази година и с тези матури се е пощурила,та затова сега лятото изкара тойфела и шоф. курсове,че да има време за матурите.
Снежке,аз и с тримата качвах по над 20кг.,въпреки ,че в никакъв случай не съм се хранила повече.Особено с Яси имах през цялото време ужасни киселини и не смеех нещо да хапна.Е с няклко килца още си се боря,но здраве да е.
На всички Hug и успешен ден!

# 70
Привет момичета  Hug

Веси, Наде а и на другите на които им е интересно, ще се опитам да разкажа вкратце за пътуването до Тунис.

Бяхме с организираните туристически пакети, което си има и плюсове и минуси. Хотелът ни беше от италианската верига Vincci и беше в курортната зона Порт ел Кантауи на третия им по големина град Сус. Храната и обслужването бяха на ниво. Върнах се с някое и друго килце отгоре, най-вече заради сладките изкушения. Плаж хубав – ситен златист пясък, чисто море. Растителност по мой вкус – големи кичести палми, бенджамини, фикуси, магнолии, жасмини и други красоти. Много-много туристи: французи, италианци, испанци, португалци, англичани, малко германци и руснаци – това беше преобладаващата клиентела в нашия хотел, но по другите туристически места се чуваха най-различни езици. Бяхме и до медината в Сус с един много мил и чаровен местен гид  Wink (Дидонче ако четеш тук, много-много благодарим за вниманието и времето, което ни отдели и целувки за Алекс). Там народ, дюкянчета, екзотични миризми на подправки...напомня ми за суковете в Либия.

Ходихме до Сахара, по пътьом минахме през Керуан. Посетихме там фабрика за ръчно тъкани килими и видяхме голямата джамия (за съжаление само отвън). Опитахме плод от кактус, кускус, едни пържени чудесии (май брик се казват), разбира се и типичните сладки с фурми още топли- топли, току що извадени от една фурна в Керуан  Simple Smile Имахме офф-роуд каране с джипове в пустинята, минахме през декорите, където са снимани междузвездни войни. Водиха ни до един много красив пустинно-планински оазис – Шебика, където имаше малко екстремно катерене из чукари, докато стигнем до едно планинско малко езерце и водопадче. Нощувахме в един хотел, доста приличен за пустинята - в град Тозьор. На следващия ден ходихме до г. Дуз – “вратата на пустинята”, където който искаше имаше яздене с камили, каране на бъгита, дори за по-смелите и малко летене с едни открити самолетчета. За съжаление не можахме да се насладим на соленото езеро Шот ел Джарид, защото беше тъмно… Минахме и през “столицата” на берберите Матмата. Видяхме типично берберско жилище, изградено в пещерите. Посетихме и третия по-големина в света колизеум в Ел Джем, където на времето е имало много гладиаторски битки. На вътре, на път към пустинята (и въобше из страната) има доста бедни селца и градчета, другото лице на Тунис.

Ходихме и на една друга екскурзия, доста приятна, но за съжаление с недостатъчно време да се разгледат добре забележителностите. Посетихме римските терми на Картаген, синьо белия артистичен град в андалуски стил – Сиди Бу Саид, музеят с различни мозайки Бардо и кратка разходка по главното авеню на столицата Тунис.

Като цяло много приятна страна, идеална както за плажен отдих, така и за по-активна ваканция.

Последна редакция: чт, 18 сеп 2008, 11:31 от AniSim

# 71
Добро утро,момичета  bouquet-добре ли спахте

Жасмин
-забравих да ти кажа,че още втория ден,откакто си дойдох отворих албума ти да видя твоето малко чудо-Каруми Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
...знае,той че мама много го обича,няма да ти казвам колко е красив,да не го хване уроки,че от тук не мога да го плюя против уроки Mr. Green
Нека Бог го пази с най- нежна грижа,а теб дари с много майчина сила-Ншаалах...и скоро някоя сестричка или братче да му донесеш у дома-Ншаала  bouquet...Ще ходите ли в Сирия-да се радват баба и дядо,че след толкова години ,внук им подари bowuu
Карим е страшно подходящо име за него Peace-Алла Карим-Алхамдуллила

Сани-хайде Здравей-ти си от нашия отбор-на ливанките,че и без това сме малцинство Hug...хайде разказвай откъде е твоят съпруг в Ливан и там ли живеете...
Аз също съм омъжена за Ливанец,но за разлика от теб вече 11 години,през които добре се потрудихме  Winkи изработихме цели три деца-единият,от които е вече в четвърти клас,братчето е първолак на 6 години,а бебка е на една година... Heart Eyes
Съпругът ми е от Южен Ливан и аз го ценя като едно голямо злато,което от година на година все по-златно става Heart Eyes(Аллаитауел Омро)  bouquet
тук има и други мами с деца омъжени за ливанци-Магдето и Мелани-и те здраво са се потрудили по въпроса с децата Wink
...а,да кажа,че и аз като се омъжих много неопитно кулинарствах,обаче моят съпруг и брат му имаха ресторант,та те готвеха,обаче като го продадоха,волю -неволю се научих да готвя-сега готвя ливанските манджи много успешно,което се разбира по ометените чинии на гостите ,които ни гостуват...а и по симпатичното коремче на моето злато,което като съм в Ливан за дълго време -се вталява,а като си дойда при него пак се показва Joy Heart Eyes

Манел
-още ли те боли главата от сием newsm78...щото може ,ако си с нетърпимо главоболие да използваш противоболкови свещички bowuuлахмефурна-има ли го в готварския newsm78

Дина,разбира се,че има певици и певици-едните от малки са се морили и упражнявали-по хорове и музикални у-ща(като момичетата на Тед),а другите са комерсиална стока Money...
на колко проходи твоето момченце,щото моята още не ходи(само за ръка,пуснем ли сяда на дупе newsm30...но пък в пълзенето е светкавица Party...батковците ежедневно се състезават с нея по коридора и стаите Crazy
...много смешна картинка са ...пълзят тримата ,като беба води(понеже братята и са решили,че тя е главната в тази игра)...пълзят или по-скоро тичат на 4 крака,като в същото време бърборят това,което Рабуба повтаря Party...гледаш по коридора минават-едно малко човече,след него едно средно човече и най на края едно доста голямо човече...като трите  мечета са Joy

# 72
Магде-дано ви хареса в новото у-ще Heart Eyes...а Муси и Хакан бяха приятели и на моя човек,още от кей джи 1 Муси спеше до Мохаммед и много се обичаха Heart Eyesсега ще му кажа,че Муси е там при вас,остава и той да поиска да смени у-щето Party
аз пък съм решила като свършим къщата да отида с децата в ЛиванНшаала-за тия пари дето ги плащаме тук мога да ги запиша в най-елитните у-ща в Ливан-като християнското Лисе или Мустафа-първенците от тези у-ща влизат без проблеми в Американския университет или където и да е в чужбина,освен това на майките не им се налага вечер да се превръщат в учители по всичкология и да се морят да запълват пропуските на преподавателите ...там децата идват с научени уроци,по време на изпите учениците имат възможност да спят в сградата на у-ще(големите)където условията са идеални(става въпрос за изпитите в края на годината)...често ги водят на екскурзии,музеи и семинари,като след това пишат реферати и курсови работи...въобще освен таксите,нямат нищо общо с нашето у-ще,но добре,че го има и него...та да сме в час с преподаваното там bowuu

Анисим-Здравей мила-приказно си си прекарала времето-вече ми се иска да посетя Тунис- Heart Eyes

# 73
Дуа, то моя Махмуд много страдаше за Муси и те са приятели от kg1 ,в kg2 го преместих в лицея в Горна баня ,но той не можа да свикне.Липсваха му приятелите и след месец го върнах обратно.Брат му тогава беше на 2г. и 3м. и сутрин плачеше пред буса и той да ходи,та въпреки ,че не ми се искаше го пратих и него,после го преместих в бълг. градина.Сега и Ясин иска да ходи с братята ,но..на мен не ми се ще.А и Яси е много поспалив,няма да може да стане навреме.Сега още спи и като стане след малко ще има да мрънка-Пак ли отидоха на пързалките и батута в у-ще без мен? И аз се надявам да свикнат за Хамуди няма проблем където и да го запиша,но големия винаги ми е бил по-труден...ама този път той поиска да е там,с Муси и брат му се чуват и се виждаме редовно и той след техните разкази нямаше търпение.От всички баща му най-трудно приема промяната,не му се щеше много.Значи и Рабуба още не е проходила,тъкмо направо ще почне да тича .Мойте и тримата проходиха на 1г. и 3м.,даже Хамуди на 1г.и 4м. и се бях притеснила.Водих го и на ортопед,но той каза,че до 1г. и 6 м. е нормално,а после като проходи направо тичаше и катереше стълбите. Hug

# 74
 Grinning това за готвенето  и в къщи е така той моя не обича друг да му готви само той даже и при майка си не яде
не ние живеем тук,  той в ливан не си е ходил от 20 год  Sad искаме да отидем и се надявам да е скоро) родителите му също са тук от 15 год но не са научили и дума булгарски като има кой да ходи да обикаля с тях като пазарят за какво им е  Confused
мюсулманин е от Бейрут
а вие будите една благородна завист в мен с тези снмки
много искам да се науча да готвя Ливанска кухня но уви на него не му се занимава да ме учи. за сега ви пращам поздрави

Общи условия

Активация на акаунт