Отговори
# 150
дина по леко с вкусотиите   Naughty,не вси4ки имаме твоята  фигура  Crossing Arms/споко,майтапя се
http://www.youtube.com/watch?v=VilwGZ8n-CU

http://www.youtube.com/watch?v=9CGBw0eO4Nw
ето и поздрав от мен  bouquet

Последна редакция: нд, 21 сеп 2008, 00:19 от dtti

# 151
  Деси- много хубав поздрав! Мерси!
  А то иначе съвета ти да се поспра е много хубав , понеже вие поне само на картинки ги гледате - аз съм тая дето ги хапва и фигурата ми дава сериозни сигнали да се поспра, ама пусто като съм си намерила хоби дето е калорично...
 А пък вие кой знае какви вкусотии приготвяте и похапвате , но не ги споделяте Crossing Arms Hug

# 152
Здравейте и от мен!!!Дина страхотна кулинарка си браво на тебе.Мъжът ти сигурно си похапва добре.Дани успех със шофиорските курсове.Олд Спорт добре дошла ще чакаме разкази и от лондон.Наде тук съм.Аз днес готвих бриани(пиле с ориз) гаджар халва(халва която се прави от моркови)а утре мисля да сготвя пакистанско къри прави се от брашно от жълта леща. Grinning Grinning Снимките не са мои но това сготвих                                                                                                Олди ще помагаме с някоя рецепта ако се запънеш понеже си почитателка на индийската кухня а тя е еднаква с пакистанската. Laughing Laughing

# 153
Хайде да сервирам закуската за ранобудните постещи момичета и за непостещите също разбира се.                           

# 154
Добро утро, принцеси.

Дезърт, Честит Рожен Ден, много любов и късмет ти желая и аз.

Дуа, изостави малко чушките и ми пиши. bowuu

Саратед, определено не ти е лесно с подготовката, като знам за един брой само каква разправия е, а пък по 3 да не говорим.  Mr. Green

Деси, нашите почнаха на 15 - ти, ама нещо настроението не е като за училище. Вярвам, че ти с каките нямаш точно такъв проблем.  Peace

Сани 81, добре дошла.   bouquet  bouquet

Снежке, не мисля, че 12 кила са много, зависи си от структурата, за един по-слаб човек като теб не са много, нали и бебето си има килца, които са си негови, тъй че извади от общото нададено тегло 2-3 кг поне. Аз на последния преглед бях 50. Което си е супер, като се има предвид, че бях стигнала в началото до 43.  Peace

Белбей, и на мен така ми беше в началото - хем съм гладна, хем всичко ми се дояжда, хем ми се повдига. Но ще видиш как ще мине като с магическа пръчка. Какво стана с проблема с отделителната система? Нормално е, като не хапваш много. Като започнеш да се храниш повечко щом ти размине, ще се нормализра всичко.

Иман, и аз се радвам много на усмихнати бременни мами, аз какво съм се начумерила, все ме избива на страхове и меланхолия.  Tired

Сабинке, здрасти. Атаката на двамата сладурани е несломима явно.  Joy Joy

Кате Акхиал, още ли си с проблем с пристигането, направо не мога да се начудя.

Ясминке, какъв е сладичък Каруми. Пу-пу.  Heart Eyes Heart Eyes Че и от компютри разбира.  Mr. Green Като гледам добре си хапва. И Карим беше с големи, че даже огромни бузи. Joy

С моите изпити ги докарах до края, взех три, последния обаче не го взех, ами ми го дадоха.  Flutter Викам си дано за две следвания поне веднъж да ми дадат нещо по милост, и то пък взе, че стана.  baby_neutral Голям майтап беше, защото мъжа ми дойде с мен и на него му дадоха изпитен билет, пък той седи и чака, а преподавателя му вика Колега, листа ли нямате или не знаете нищо?  Joy Joy

# 155
  • In a surreal moment!
Момичета в момента по ТВ "Здраве" танцува на живо Евелина Папазова - гледайте , ако можете , голяма красота !

Преди време си говорихме за нея , за тези , които не са били тук , ето сайта и
http://www.evelinapapazova.com/

Много нежна и мила изглежда , а как си владее тялото ....перфектен професионалист !
Каза , че нейната мисия е да разпространява арабската култура по света -
определено го прави с много чувство и финес !

Последна редакция: нд, 21 сеп 2008, 11:29 от Другарче

# 156
амал4е 4естито  bouquet,ама що не му даде и на мъжа ти един лист -ей така за подсигуровка,ако ти не успееш ,може пък той поне една 3 да хване  hahaha hahaha hahaha

катенце къде из4езна newsm78

някой да е контактувал със скай-отдавна не е писала  newsm78

дина и аз преди за Рамадана приготвях доста неща,но от 2 години минахме на здравословно хранене,по едно нещо и то леко,и много добре си изкарваме  Grinning

рени мерси за закуската,уцели слабото ми място -сладкото bowuu

# 157
Добро утро лек и спорен ден с много усмивки   
 и една усмивка  да направи деня лек.Амалче да се надявам че проблема с отделителната система е затворена книго,но тези дни направа и аз не мога да се позная нито вкус нещо нямам в устата като ям, даже след обяд и вода не мога да пия- появява се един горчив вкус в устата и най- вероятно от него след това започва да ми се гади;
Уф съжалявам че само ви се оплаквам с моите неволи, но се надявам да отминат скоро;По въпроса за килограмите и аз съм любопитна колко е нормално да се качат-че аз до тук 5- 6 ги имам в повечко
Целувки

# 158
belbey-ще разкажеш ли за живота в Алжир,мнго ще ми е интересно

# 159
Здравейте мами в арабския свят.
Извинявам се првдварително 4е ви нахлувам в темата,но Дани ми каза 4е мога спокойно да ви питам за информация.
Може ли да ми дадете информация какво е положението в Афганистан?какво се 4ува?опасно ли е?има ли нападения?
Притеснена съм ,защото съпругът ми е военен от италианските сили и ги изпращат октомври.Много съм притеснена свекърва ми също,не му давам да ходи,но пък какво зависи от мен?нищо.Бяха казали 4е ще са за 4 месеца а сега станаха 6 месеца.Моля ви дайте ми информация какво е положението там.В Италия се заговори и за жени превода4ки камикадзета.Вярно ли е?
Благодария ви предварително и не ме съдете,много съм притеснена.

# 160
Момичета, напълнях само от гледане  Crazy То не бяха вкуснотии, то не бе чудо. Дина, както каза Деси - имай милост! Ти ги хапваш тези вкуснотии, пък ние започваме да ядем каквото намерим под ръка  Mr. Green
Мегли, Наайра, Рени, Дина, мерси за топлото посрещане!  bouquet
Деси, прекрасно е,че и по Рамадан хапвате здравословно.Поздравления! Peace
Рени, ще питам, като закъсам откъм рецепти и въображение!
Белбей, споделяй, споделяй - има и такива,които не са били бременни, та да се учим и да знаем какво ни чака  Mr. Green
Амал, мъжът ти трябваше да каже,че е инспектор от Министерство на образованието - щяха веднага да ти пишат 6  Laughing
Другарче, изпуснах танцьорката, но си спомням като бяхте писали за нея, гледах и сайта и тогава.
Наде, научи ли нещо повече за египетската билиардерка?? Money
Секси, искам и аз на курсове по арабски,но наоколо няма  Sad
Дани, успех с шофирането. На мен още ми дръжи влага - миналото лято карах курса и на 5.октомври взех книжка от раз.Щом аз се оправих, всеки друг ще успее.Особено като не е в Бг. Peace
Къде са другите арабки?? newsm78
Рали, Кате, Абра, мерси за срещичката!Много беше приятно!  bouquet
Юфка, разбирам притесненията ти по-добре отколкото можеш да си представиш.Едва ли можеш да направиш много освен да се молиш мъжът ти да се прибере жив и здрав. Има проблеми там,няма смисъл да следиш черните хроники.Просто се моли! Praynig

# 161
С удоволствеи Секси ще ти разкажа,пак ако нещо те интирисува по конкретно и аз съм пропуснала да пиша ти ще питаш. Аз живея в един от кварталите на Алжир-столицата, на около 10-15км е от центъра на града.Общо взето квартала ни  е тих спокоен и предполага че обитателите са богати и интилигинтни хораа,но за жалост когата ходим да пазарим със свеки в нашия вилаж все повече бедни и необразовани хора виждам.Сега особено по Рамадан е ужас- където има хлебарница или сладкарница е направо митинг.Повечето от жените са с хиджаб, не е задъпжително, но свеки казва че това е само фасада.Мойто семеиство нито една от жените не носи хиджаб, само свеки, тя го е сложила на 60год ( свекър ми  е бил много против това).
Живота тук е толкова муден е спокоен ,че нервите чак ме хващат с изключени на трафика.Той направо е кошмар, аз уж опитвам да се престрашавам да шофирам от време на време ,но само с мъжа ми сама не смея.  
Тук може да намериш всичко ,но лошото им е че ако искаш да се забавляваш(ресторант, кафе)трябва да си приготвиш доста парички особено ако си с жена европеика пък и пушачка-като мен.Имат много хубави кариоки бар, ресторанти но не са по джоба на всеки.
 Повечето живеят на принципа мъжа може всичко - да пие кафе на публични места и на вън, да пуши пък за жената не че е забранено ,но ако го направи може да си навлече проблеми с някой брадат чичка ,пак ще я обявят и за лека жена, а тва срам за мъжа.Иначе в къщи и гола може да се разхождаш, но за пред хората не може.
Секси много дълъг ми стана поста , след малко ще продължа а ти ако искаш питай ще ми е по лесно

# 162
на мен мн ми е интересно даже четох сега в нета че Алжир е 21 пъти по голяма от България и е на 11 място в света.значи останах с впечатление от поста ти че няма такива строги закони както в либия,сирия, и др страни,нещо като дубай сигурно е,всеки може да ходи както си иска.а ти работиш ли?аз съм питала един приятел(виждала съм снимка на баща му и той е с бяла кърпа-сиг тюрбан)защо е с нея? и той ми каза защото само старите хора го носят,но пък щом твоя свекър не е бил съгласен сигурно ме е излъгал. newsm78
аз си мсилех че в Алжир е вечно лято пък то маи не било така Embarassed ...
какво е мястото на жената в Алжир?Има ли права?аз си представям всяка една арабска държава по разл начин....
как ми се иска да отида навсякъде

Последна редакция: нд, 21 сеп 2008, 14:24 от sexymomiche

# 163
.значи останах с впечатление от поста ти че няма такива строги закони както в ,сирия, и др страни,нещо като дубай сигурно е,всеки може да ходи както си иска.

newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

без коментар-и за да не повтаряме стари неща,на първа страница има линк към сирийската тема мила-върни се и про4ети внимателно

спорти мерси   bouquet,то не само през Рамадана сме така,с моите стомашни проблеми искат не искат минаха на здравословно хранене,само от време на време ги глезя с нещо пържено Mr. Green,а къде са разказите  Crossing Arms

# 164
Мда, Деси,  пърженото е противопоказно за всеки, здрав-нездрав.Създаваш им правилни навици като деца,а после вече всеки решава. Май наистина е време да започна с приказките newsm78

Общи условия

Активация на акаунт