Отговори
# 135
ох,колко съм зле - наистина името ти е друго,но нали всички ти честитиха в миналата тема,та и аз да не остана по-назад!Но нека си жива и здрава, Наде!Мисля утре да се постарая с приказките и ще оправя и стаята за гости.Тази вечер се опитваме да гледаме един филм..До скоро.Ще компенсирам мълчанието,обещавам!Хайде и другите да наготвят,та в неделя да се съберем както подобава! Peace

# 136
Принцеса , много щастие е и любов !
Честит Рожден Ден !  bouquet  bouquet  bouquet

Момичета , ако някой от тук пишещите иска да си поднови контакта с мен , моля да ме потърси на Скайп ,  защото съм изтрила почти всичките си познати без да искам !
Предварително благодаря на всички .

Аз започнах курс за шофиране и ми е малко напрегнато , че нямам много време до листовките , но ви чета когато мога .

# 137
някои знае ли във Варна има ли курсове по арабски език мн искам да се запиша-с кеф ще уча.
поздравявам ви с една песен по която мн съм се запалила,дано ви хареса макар че е чалго-арабска  http://vbox7.com/play:a6979f74

# 138
 Здравейте момичета!
 Не плачете! Притичам се на помощ! Дайте ми само 5 мин да кача снимките Laughing
 През това време Надето да приготвя одаята , а Шехи приказката...

Аз надникнах няколко пъти днес , но никой нямаше на раздумка и поспах заедно с малкия Embarassed
Къде са всички наистина? Е, все пак е почивен ден и сигурно сте се посветили на домашните, хапвате и си почивате? Надявам се да е така!
А ние които сме сами в къщи Cry

Последна редакция: сб, 20 сеп 2008, 22:04 от Dina767

# 139
  Ето- заповядайте!Да не си мислите че всичко това се яде за 1 ден в къщи Naughty
  От последните2- 3 дни е , плюс 2-3 от нещата ги носих у свеки снощи.

Последна редакция: сб, 20 сеп 2008, 22:27 от Dina767

# 140
 Момичета има технически проблем с сайта в който качвам снимките и затова трябваше да ги цопирам от готварския форум , където ги поствам и да ги сложа с такъв голям размер... надявам се да не ни направят забележка... при първа възможност ще ги намаля.
Ще сложа другите след малко.Вие започвайте!

# 141
Ето ме и мен Laughing
Принцеса,честит рожден ден.
За летищата, и ние сме в блиzост до едно и все прелитат самолети над нас,но вече свикнахме и не ни притеснява. Simple Smile
Навел,успех с шофьорския курс,аz zасега не мога да се престраша,не ме бива zа шофьор Mr. Green
Дина,чудни ястия си сервирала,браво на теб,много апетитно иzглежда  bouquet
Спорти,добре zавърнала се Hug
Поzдрави на всички

# 142
Nawel успех и от мен в карането на кола. Аз мога да карам, но само в сънищата си, наяве никога не съм и едва ли някога...
Гледам тука Скай Нюз и казаха за убийството на някаква египетска билиардерка, ама бързо мина надписа, че не го прочетох детайлно. Някой чул ли е?
Дина ти си върха, както обичам да казвам ти си мойта гордост там в Бахрайн. Питките изглеждат доста апетитни, но яденето сигурно ще е тежичко за моя стомах.
Дала преди ни слагаше в едни разкошни одаи, но тази вече сигурно е заета....

# 143
Дина , страшна си !  chef
Комплименти за менюто !  bouquet
Моя мъж тия дни е на работа вечер така , че готвя по малко и съм много щастлива .
Днес правих пилешко месо с картофи и зелен фасул , та децата ометоха чиниите за отрицателно време .
Утре ще им правя пица за обяд , а за вечеря още не съм решила какво ще спретна .
Мерси за подкрепата за курса , аз до сега само веднъж съм карала за 5 минути няма кола така , че съм много боса в материята .
Даже предупредих да не ме накарат да се кача направо на градско , че бая народ ще си отиде .
С теорията от четвъртък вече съм почти на ти и дано така да продължавам .

# 144
  Наде, благодаря ти! Намалих снимките току що и сложих и другите- има и диетични шишчета и картофки за теб, супичката също е лека, и пай с пилешко и спанак... дано нещо ти хареса Grinning
  Мегли Hug
  Дани тъкмо се чудех къде изчезна и ти? Успех с шофьорския изпит. Аз го изкарах преди 2 години , много ме беше шубе , но сега просто се чудя , как съм живяла без да мога свободно да се придвижвам преди. Особено на място като Бахрейн , където без кола или такси си за никъде-да е жив и здрав мъжа ми , който и в 5 сутринта е ставал в почивния си ден да ме закара на работа Embarassed
  Шехи- забравих да те посрещна с добре завърнала се!  bouquet
  Секси- специално за теб следващите няколко нещица ... тях ги хапнаха за отрицателно време вчера "братовчедите" у свеки Laughing

# 145
Секси,има курсове по арабски във варна ! миналата година го открих ,поначало учителя искаше да събере група,но не успя защото повечето деца на смесените семейства ги пращат в София.. и може самостоятелно да преподава,тоест да ти преподава на час и тн..
сега не мога да намеря номеря,мисля че офисът му е от ню йорката на центара по пътя към елитис от дясната страна където има магазин за бельо и тн.. там му е офиса има фирма за преводи  Peace
така съм уморена от училище веднага ни почнаха... гледам да си поспивам през деня,но все ми се налага да тичам за пособия за училище... пфф поне до понеделник сме в почивка хехе  Peace
Ще гледам скоро да забъркам някой кекс  Crazy
Дина разкошни нещаа!!!!
Наде,  Hug
Шехи,Welcome back!!!
Дуа,много хубаво разказваш! Представям си колко е сладка малката Рабуба!!
Лили,Кате марок.???  newsm78
на всичкии  Hug   bouquet

# 146
  • по пътеката
4естит рожден ден, ажда! като пустинята да е  наситена  любовта, като оазис да те пазят  и като морски бриз да  минава живота ти!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 147
момичета,чак сега седнах да прочета вестника от днес, и има статия за новия Биг Брадър 4 който почва в понеделник от 20 ч. и пише ,че в къщата ще има ходжа... който казва че разликата между мюсюлманин и християнин е калкото "люспа лук".. и има силуети на участниците... и като гледам има жена с хиждаб.. и май тя ще е хождата...от мъжете каквито пози са заелии.. не мисля ,че някой от тях ще е....
Интересно се очертава да бъде!!  Wink

# 148

Ох . приспахме се едва преди 15 мин... Ако зависи от него може да стои буден до 2 часа сутринта-енергията му е неизчерпаема #Crazy
Дани, аз сега готвя 50% за мое удоволствие и разтоварване и 50% за мъжа ми и собствения ми апетит, но представям си ако има 2-3 гладничета , които да си омитат чиниите- няма да изляза от кухнята! А то моето, само се мръщи , отделно му готвя, пасиранко да е  и пак муцунки , капризи Cry

# 149
като сляза към центъра непременно ще отида да видя,благодаря ти за инфото

Общи условия

Активация на акаунт