Отговори
# 120
  • сред маслини и портокалов цвят
Принцеса, честит празник! Много здраве, щастие и любов ти желая!

# 121

чЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПРИНЦЕСА,дано всичко за което мечтаеш да се сбъдне.

# 122
Да честитя със закъснение, но от сърце рождения ден на Секси, именния ден на Надя и раждането на племенника на Десиbouquet
Теди, честит успех на Сара!Сигурна съм,че ще стигне до гала концерта, затова приготвяйте тоалета от сега! Hug
Добре дошла на новата ливанска снаха!  bouquet
От миналата тема запомних основно,че Даяна си е измила муцуната и че Йоана казала на брат си,че майка му не спи,а трябва да вика по-силно,за да я накара да го облече  Joy Joy Разказвайте по-честичко такива смехории,че да се забавляваме всички.Децата са извор на бисери! Hug

# 123

ДЕЗЪРТ, ХУБАВИЦЕ  Flutter ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН !
ПОЖЕЛАВАМ ТИ МНОГО ЗДРАВЕ, УСПЕХИ, ПОПЪТЕН ВЯТЪР В ЖИВОТА И МНОГО КРАСИВИ МИГОВЕ !   bouquet

# 124
  • In a surreal moment!
ЧРД , нежна Ажда !
Да си жива , здрава и нека се изпълнят мечтите ти !

Последна редакция: сб, 20 сеп 2008, 16:48 от Другарче

# 125
   Честит Рожден Ден Ажда!!!
   Бъди много здрава,много обичана ,щастлива и мъдра жена!

# 126

МИЛЕНКА , ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ! Hug
ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА, МНОГО ЩАСТЛИВА И ОБИЧАНА!

Целувки на твоите тринки дяволинки  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 127

От всичко по много и от сърце  Heart Eyes
Миленке , зло да те забрави  Hug Embarassed

# 128
ДЕЗЪРТ, много здраве и късмет ти пожелавам и попътен вятър в пътуването към голямата любов.
Целувки и искренни пожелания от Алжир

# 129
честит рожден ден Десърт и от мен!!!Всичко,което ти желая е здраве,защото е най-важно,щастие,защото е необходимо и любов,защото тя ще спаси света
Ако щастието е птица,нека никога не спира нейния полет!Ако животът е път,нека винаги вървиш!Ако любовта е море,нека никога не видиш бряг!Денят е твой и твой е всеки следващ ден-Честит Рожден Ден!
На празниците хората си пожелават много неща,но аз ти пожелавам само 2:Никога и Винаги-Винаги щастлива и никога нещастна!

Пожелавам ти да бъдеш обсипана с розите на щастието,а душата-изпълнена с тихия глас на любовта!!!

# 130
Честит рожден ден, Принцесо!

# 131

Честит Рожден ден Принцесоо!!! Много щастие и здраве!!  и всичкоо което си пожелаеш да ти се сбъдне!!!

bouquet

# 132
Честит рожден ден пустинна принцеса Simple Smile
Дано от пустинята дойде твоя принц и те вземе в своите обятия и те занесе там, където сърцата ви никога няма да спрат да бъдат щастливи.
Едно малко подаръче, моя любим парфюм Simple Smile

Момичета благодаря ви за поздравите за "именния ден" Надиа е мюсюлманско име, а българското ми име е съвсем различно.
Шехерезада виждам повърнала си се от земи далечни. Как беше разходката по тамошните места?
Тука няма никой в дуанията, няма лаф, няма приказки и шишата угасна, няма ги вкусните манджи на Дина, Дала и Рени... Наира и тя учи и нищо сладичко не носи... мъка, мъка...

# 133
мъка ами хем найра ми обеша тортичка smile3518 smile3518 smile3518

# 134
 smile3514 Искам си оная хубавата стая с изглед към морето с палмички отпред и диванчетата и възглавничките и сички сички арабелки да са там на раздумка... gydi

Общи условия

Активация на акаунт