Отговори
# 105

от на Хари свежия пост за закуска и кафенцато на Бейка  Simple Smile  и  сладките баклавички на Дуа  ми стан леко на душицата....

Благодаря ви момичета   bouquet дано наистина по-скоро си видя дечицата,че ....много ми се е напушило.

Белбейке -още ми е валидна визита за Алжира -...ще взема да дойда да ти опъвам ушите аз на тебе!
Какви са тия лоши настрояния. Я,като една истинска Бейка да се разпищолиш и само да си почиваш....какво по -български си се заразмислила -не разбра ли че ние само разполагаме-а друг е който дава   bouquet  Я да се радваш на най-хубавото си време сега-чакаш първа рожба-обичана и искана,чакана с нетърпение.....Я се вживей в тая мисъл-май е най-важната за момента.Предполагам че не ти е леко- още и година нямаш нито семеен живот,нито пък живот в чуждата страна.....Ето защо пък още повече трябва да мислиш и пазиш Себе си и детето. От опит ти споделям- ...познато ми е твоето състояние!Но,не му се оставяй.Намери си хоби.Гоблените на Катето бяха страхотни..плети-в нета има много сайтове за плетиво,рисувай....слушай музика.Просто си намери занимание,което ти е приятно и му се отдай....така и времето минава по-бързо и ти се чувстваш по добре и Надскачаш битовите кавги и кромонели...а те ги има във всяка къща .
Това е за теб-  почивай си Сега  защото после -Цирка е с пълната програма

# 106
Веси,  дано миличка да отскочиш до Тунис  Peace Сигурна съм, ще ти хареса ....само организацията на екскурзиите там куца, но какво да се прави  Confused Ох мен пък сега ми се ходи до Египет и Йордания, но кога ли ще ме огрее  Rolling Eyes

Лили, тези сладки не съм ги опитвала, не знам дори къде е магазина...видях ги на сайта, който даде като линк, предполагам явно са стари, все пак това масло гхии, не мисля да има чак такъв лош вкус.

Дуа, права си марси-то ни е експерт кулинар  Heart Eyes

# 107
Мамче Дала с удоволствие ще те посрещна да ми спретнеш едно хубаво гости.Знам ли и аз кво съм се разтъжила ама еи го на случва се.
Вие мами ще да помагате
Целувки

# 108
Сабах алхейр, арабелки  Grinning
Дала, прекрасно си го написала, много позитивна енергия в твоя постинг  Hug
Белбей, можеш да разчиташ на нас  Hug Heart Eyes
Хари, дано бързо приключите с преместването за да се насладите на новия дом   bouquet
Ани, и аз много се надявам  Grinning - и се чудя между тези 3 дестинации и Дубай. Но все пак много зависи и татито дали ще успее да си вземе по- дълга ваканция по НГ  Confused
Лек ден на всички   bouquet

# 109
добро утро и от мен снощи излъгацията беше пълна с готвенете по късно ако имам време ще разказвам Simple Smile
лек и усмихнат ден днес

# 110
добро утро и от мен!
снощи гледах един филм-индииски казва се dil maange more ако някои иска може да си го изтегли от замунда....
сега отивам да готвя,после да уча че изпитите еи сега ще доидат.
лек ден

# 111
Едно бързо ''добро утро''и от мен.

Иманке , мерси мила...дано. Много сте чаровни  вие , както винаги.Надявам се че сте добре.

Дала , хайде скоро да отиваш и  при големите си сърца. Peace

И аз съм била в отбора на не готвещите булки  Grinning, нищо не можех да правя , нито знаех как. Мъжа ми готвеше в началото, ама като почнеш...се научаваш.Важно е и търпелив и не капризен мъж , докато се научиш..  Wink

# 112
здравейте моми4ета   bouquet
хари ето още едно общо нещо м/у нас,ние също сме близо до летището в Дамаск и над нас постоянно летят самолети,но не толкова 4е да се 4ува шума
кате за шейтан кабир  Thinking знам ли,ама сега модир на какво  newsm78

да се похваля о ия ден си направих лютеница-малка доза но все пак не посмях с пове4е све пак за първи път ми е,и стана   chef Laughing

дуа много е съобразителен сина ти  Grinning

# 113

Desert Princess , честит рожден ден , чаровнице   Hug

Весел празник!

Последна редакция: сб, 20 сеп 2008, 13:01 от Манел

# 114
благодарение на Манел  Heart Eyes Heart Eyes,която първа е забелязала събитието,да честитя и аз на нашата принцеса  bouquet
Дезърт-нека Бог те дари с много сила ,здраве и любов...

имаш ли ги -щастлива си
[/size]
                                                 ЧРД,Принцесо

# 115

принцеса-още много щастливи рожденни дни

# 116
Еее, най-после дойде и моят ред да се запиша в новата темичка!Два дни чета на прибежки и съчетавам работа с домакинстване...

Честити рожден ден, Дезърт! Много успехи в личен и професионален план и много, много здраве!

# 117
ДЕЗЪРТ  ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!ЖЕЛАЯ ТИ ЦЯЛОТО ЩАСТИЕ И ЗДРАВЕ НА СВЕТА!!!ЩАСТЛИВИ СТУДЕНТСКИ ГОДИНИ И МНОГО УСПЕХИ!!  bouquet  bouquet  bouquet

# 118
  • София

Дезърт,
Честит Рожден Ден! Желая ти много здраве, щастие, любов и професионална реализация!

# 119
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ПРИНЦЕСКЕ!

Много здраве, любов и успехи в живота

Общи условия

Активация на акаунт