Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Колко килограма качват жените по време на бременността?
Какви са обичаите по време на Рамадан?
Какви са преживяванията на жените с бременност и наддаване на тегло?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Колко килограма качват жените по време на бременността?
Жените обсъждат количеството килограми, които наддават по време на бременността. Някои от тях споделят, че са наддали между 10 и 12 кг, докато други са наддали повече, като един случай достига 35 кг. Въпреки това има и различни преживявания, като например една жена успя да свали повечето от теглото след раждането.
-
Какви са обичаите по време на Рамадан?
-
Какви са преживяванията на жените с бременност и наддаване на тегло?
-
Какви теми обсъждат участниците във форума?
-
Какви са обсъжданите теми във форума?
! Дано да стане тази зима

не е подправка ,а означава в превод чубрица
...да ти кажа,чемного от това,което се ползва в арабската кухня е взето от Турската по време на Империята-ова важи в сила за Ливан и Сирия...пример са печенето на Шиш(т.нар Барбекю),яхниите в комбинация с ориз с фиде,който вие наричате пилаф...и какво ли още не...чудя се само,защо българите не възприеха някоя и друга ненагледна манджа от Турците 
...аз какво да кажа,като в поредните няколко години две или три,все с това ще се занимавам и-сега затварят втория етаж,като за целта са счупили сумати му стени от долния
...е вярно не съм там,но преди да тръгна опаковах всичко
(поне така се надявам
...идвам си тук подредих багажа...Бре,кутийката я няма
...-ама къде...Еми на тавана...
...да не я счупят като ни правят къщата...
тоест вече е готова,само ще стерилизирам...видях,че следиш темата за зимнината-аз също
пожелавам ви лек ден а аз ще се опитам да свърша малко работа надявам се по късно да ми пуснете линк с арабска кухня НО ако има възможност да е на български че последния път се мъчих с един английски и няма да ви кажа ко стана
Дано скоро се почувстваш по-добре!
Може би ще му дойде времето по-нататък.