Отговори
# 165
. Май наистина е време да започна с приказките newsm78

мда както казва дреби,4е отм постинга на Секси още гледам на пони4ки Shocked,пък и темата не същата без разказите  Hug
аз днес нчма да готвя в4ера бяхме канено на гости у свеки+цялата рода над 50 4овека та остана доста ядене и ни дадоха и за вкъщи-фрике-жито+грах и месо

и ориз с грах и месо-ама не намерих снимкаподобно е на горното само мислено заменете житото с грах  Grinning-и 2те са традиционни за сирийската кухня,само ще спретна едни пони4ки-по гореща молба на каките

сега отивам да стана надзирател-стъпка едно да изгоня големите от тв и стъпка 2 да надзиравам кой какво и как у4и Mr. Green

# 166
извинявам се повече нищо няма да питам...
чао и лек ден

# 167
Деси, за Секси не знам,ама аз се метнах в Сирийската тема и се зачетох яко.Колко струват сега билетите за автобус - още ли са 45 долара (двупосочен или?).Да вземем да хванем автобуса по някое време, като изпушим съвсем и да се разходим по вашите земи.И без друго отдавна си го мисля...
Секси, аз мисля,че идеята беше не да не питаш за Алжир,а да прочетеш как стоят нещата в Сирия.Не се цупи   bouquet

# 168
не се цупя,прочетох

# 169
  • по пътеката
секси, питай, има много за 4етене за алжир, искай ще ти се даде инфо, снимки каквото кажеш! алжир не е като сирия, по-строго е, поне видимо, дори за мъжете си има норма да не се ходи по шортаци, моят са го гледали като извънземен, в 45 градуса забравил да се съобрази, като мъж дори му е било неприятно от погледите! алжир е с много сняг и се кара ски- има недостъпни райони зимата, тесни извити пътища без парапети и пропасти, които дебнат! има много красиви места с дивна природа, в планината! термални извори, мин. вода, пещери, плата с останки от древните! просто се забиваш в гугъл4о и само питаш, той дава много нагледен материал! щом и катри на кварталите в алже има ве4е! доста блогове има хубави!

# 170
Секси -а ти защо го имаш този интерес към Алжир-най чисто приятелски те питам.
В другата тема-образователната за Магреба ...се опитах да пиша за Алжир-но ...интереса е нулев.Все за Мароко си върви.....
Мисля че не може точно да ти се отговори....-Алжир е голям ,и има ОГРОМНА разлика -да речем от едно малко провинциално градче и един град като Оран или пък столицата -Алже,където е Бейка..... И алжирците са малко  Неподлежащи на определение- в смисъл....горди и своенравни хора,извоювали с много КРЪВ независимостта си ...та точно определение трудно им се дава  Joy

# 171
интересно ми е за всяка една арабска страна-не само за алжир,но питах защото най-малко неща знам за нея.не е заради нещо определено.

# 172
Секси,наистина за Алжир най-малко се знае-най слабо е развит и туризма им.В смисъл-все говорят, че туризма им е чист-тоест изнесен в Сахар, ....и на мен ми е интересна тази старана- в нета,както Марси е писала има много инфо....Има и разкази на българи,които преди време са работили там-най вече в здравеопазването и образованието.Но,и това което от личен опит разбрах е че - от тогава ...до сега тази страна се е променила много.  Всеки ден-ща не ща гледам Канал Алже- мътен ми се вижда още животът там-атентатите срещу правителството са факт. Дано в крайна сметка тещата се успокоят и регламентират.

Олд Спорт- и аз се радвам че се върна.   bouquet Hug

# 173
секси реагирах така защото от доста време си с нас и се предполага да си по навъре в материала

Секси, аз мисля,че идеята беше не да не питаш за Алжир,а да прочетеш как стоят нещата в Сирия.Не се цупи   bouquet

правилно  bowuu

Деси, за Секси не знам,ама аз се метнах в Сирийската тема и се зачетох яко.Колко струват сега билетите за автобус - още ли са 45 долара (двупосочен или?).

не ,сега са 65 евро еднопосо4ен с едната фирма-с директен автобус до Дамаск,а с другата 70 евро ,но в Алепо/Халеб/ се сменя автобуса
а,ако решите да идвате насам винаги сте добре дошли  Hug

# 174
Мерси, Деска,задължително ще се "възползвам", когато му дойде времето.Започвам да проучвам аз..Поскъпнали са билетчетата,ама нейсе, ще спестяваме. По кое време е най-приятно да се дойде?Да не е много горещо,но и да не е някакъв студ?

# 175
Гледам никой не е сложил вечерята еми хайде аз да я сложа!!! Grinning

# 176
деси-вярно е че одавна съм с вас,за което мн се радвам,наистина мн неща знам,но има и такива които нз
кате акхиал-къде си?няма ли да идваш насам?вземи си чадър че вали Grinning,аз се надявах да се запознаем

# 177
Секси това със свободното в Алжир е малко сложно,т.е  никои не те задължава да се покриваш, но има има много опасни места и там не покрит никои не ходи.
Аз не работя, тъй като съм уж новак в страната пък нали и бебе чакаме,но моите зълви и двете работят-едната в европейската комисия а другата в Сахара.Жените нямат ограничения относно работа шофиране и т.н, но не забравяй че все пак аз имам поглед върху живота в столицата, има разлика м/у столицата и другите места.
 По отношение на туризма лично мое мнение е ченяма такав или не е развит.
 Не на последно място моля да ме извините че късно продължавам да пеша поста но определено не се чувствам хич добре днес- болки в кръста се появиха и нито мога да седя нито да лежа.
Секси пък ако искаш може да пишеш на лични да ти дам скайп
целувки

# 178
Брей,какво сте я подхванали С.Момиче бре хора?
Мен отдавна ми стана ясно,че почти нищо не знае за арабския свят,ма няма лошо-нали има кой да я научи Wink

Ако искаш да видиш автентична арабска култура:заминавай в Тунис,Алжир и из Мароко,Йемен..
Останалите като Египет,Сирия,Емирствата са загубили доста от приказната си страна,в
полза на технологиите.Кипирчените къщи са блокове,камилите са мерцедеси и т.н.

Да ти кажа С.Момиче:ливанските мъже по мои впечетления са по-нисички, специялно
с твоя много си отивате,видях ти снимките и се сетих Simple Smile

Момичета,разбрахте ли,че нашия любим сайт с разказите и новините от ислямския свят пак беше нападнат от хакери  SadЗа ОIRK става въпрос...
А сега и форума islamofbulgaria.net изчезна Confusedкаква злоба,какви лоши хора Rolling Eyes

Ето да видите пясъчната буря,която ни остави с болки в гърлата:

# 179
лили та аз преди 1 час,четох в форума и всичко си беше наред...но жалкоо за ОИРК ,страхотен сайт незнаех ,че е превзет от хакери...  Sad
Дано да го оправят скоро! аз мислех да правя блог,на тематика мюслим тийн момичета в бг,но ще  видя кога ще се хвана в ръце и ще започна ... Peace
 Hug на всички!
  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт