Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Колко килограма качват жените по време на бременността?
Какви са обичаите по време на Рамадан?
Какви са преживяванията на жените с бременност и наддаване на тегло?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Колко килограма качват жените по време на бременността?
Жените обсъждат количеството килограми, които наддават по време на бременността. Някои от тях споделят, че са наддали между 10 и 12 кг, докато други са наддали повече, като един случай достига 35 кг. Въпреки това има и различни преживявания, като например една жена успя да свали повечето от теглото след раждането.
-
Какви са обичаите по време на Рамадан?
-
Какви са преживяванията на жените с бременност и наддаване на тегло?
-
Какви теми обсъждат участниците във форума?
-
Какви са обсъжданите теми във форума?

напипа слабото ми място,аз съм заклет киноман
,тегля си ги предимно от замунда но напоследък не намирам по мой вкус
иначе последните които си дръпнах,гледах и харесах са Wanted,Hankok,the Dark Knight,The X Files,Iron Man,The Mummy(3) все блокбастъри ,които не натоварват ума ти и скоро забравяш но пък се наслаждаваш на последните кино технологии докато сладко похапваш пуканки пред екрана 
Ви пожелавам аз отивам да приготвям празничното меню

Направихме кюфтетата и разни други неща (измежду които свинска наденичка...) и дойде време да седнат на масата. Това се случи към 5,30-6ч. вечерта. За моя голяма изненада само един възрастен мъж (бивш ходжа) отказа да седне на масата. Преди да започнат да се хранят счетох необходимо да предупредя, че храната е свинско месо... а те не се впечатлиха особено, наизвадиха оная ми ти ракия, и се почна едно млящене. Аз с опулен поглед попитах КОГА настъпва при тях ифтар... мъжът (на около 40г) ме попита КОЕ???
Кажете заглавието, моля!
А преди време гледах един, който се казва Partition 

И се чудя само на едно-вчера имаше Протест за събитието в Ислямабад- не особенно силна група от хора движеше кортежа и викаха в знак на протест. Развети знамена,мегафони и снимки на Буш и Кондолиза-Криминални убийци...снимах даже ..Днес-против Автомобилите-десет пъти повече хора-....то си е за притеснение че Атмосферата се замърсява от автомобилните газове наистина.
, но предполагам няма да ти е интересен