Отговори
# 210
За Лондон щях всъщност да ви разказвам, но се отвях покрай Лола и Наташа Атлас и друго ми дойде на ума...
Както ви бях разказвала, след Рамадан започнаха големите тържества по повод Еид и хотелът се напълни с арабски гости. Трябваше и съответното шоу да произведем,за да ги забавляваме подобаващо. Имах един колега, който се занимаваше с анимацията за възрастни и един масажист - абсолютен образ - голям и рунтав като мечка,но много добродушен. Аниматорът беше Уаель, а масажистът - Ахмед. Първият беше този,за който ви разказвах,че най-безскруполно мамеше една невинна французойка години наред,а в действителност имаше жена и дете в Кайро.Ахмед пък беше омагьосал една швейцарка на прилична възраст, която всеки ден му звънеше по 10-тина пъти да му реве по телефона и да го ревнува. Но не за това ми е думата.Та решихме с тях,че ще правим арабско шоу.Речено-сторено.Отрепетирахме няколко скеча - смешни,но специално подбрани за арабска публика - състояща се и от деца и жени,така че всичко беше цензурирано и много умерено. След това програмата продължаваше с разни факирски номера,най-фрапантният от които беше този с ходенето по стъкло, лягането на него,а за капак Уаель ме вдигаше с една ръка,както си лежеше върху натрошените стъкла...След бурните овации, които номерът предизвикваше, идваше ред на гвоздея на програмата - а именно арабските танци. Закъде без танци в едно уважаващо себе си арабско шоу. Изпълнявахме няколко танца, със съответните костюми - ходихме специално да си ги купуваме от даунтаун - има едни, които са от две части - широки,като пижама,извезани,в ярки цветове.И такива си взехме,но за мен издействаха от магазина на хотела една прелестна галабея (категорично отказах да облека ориенталски танцов костюм, състоящ се общо взето само от сутиен с разните му там висулки - едно е така да се докарваш за пред хабибито си, друго е да се избацаш по него сред пълна зала с наточени араби  Naughty) Та след бързи тренировки и сценична треска дойде и заветната вечер. Постарали се бяхме да вдигнем достатъчно шумотевица,за да не остане някой неразбрал. Част от мениджмънта също присъстваше,така че летвата беше вдигната високо - трябваше да се представим подобаващо. Завесата се вдигна, започнахме със скечовете - смях в залата, овации, преминахме към факирските номера под съответния страховит музикален съпровод - тишина, ококорени очи и ... бурни овации.И ето,че дойде моментът с танците - моите кавалери,облечение съответно в снежно бяло и ярко жълто (и двамата бяха приятно мургави) започват да потропват и да размятат едни дървени пръчки (знаете, има такива танци), а след тях със ситна стъпка се появявам и аз. Изпълнихме си танците с много чувство и грация  Mr. Green и залата се наелектризира.Накрая всички танцуваха с нас, пляскаха, децата пищяха...изобщо всенародно веселие! Много хубав спомен ми е останал от онази вечер; жалко, че нямам снимки. Всъщност имам една, но нямам представа къде е, така че все едно нямам  Tired
Рали, една от песните, на които се кършехме, беше тази,която ми прати по скайп веднъж.Мислех,че съм си я запазила,но не я намирам.Ако се сещаш за какво говоря и ти е под ръка,можеш да я пуснеш тук. Намрих подобна, на която Наташа Атлас пее и танцува (оттам се сетих за нашата вечеринка),но странното е,че долу пише,че е палестинска,пък аз бях сигурна,че е от Горен Египет  newsm78 http://www.youtube.com/watch?v=3c9LLmArxzI&feature=related

# 211
А така, Наде, супер новина, няма що. Всеки знае,че в онзи край е опасно да се ходи, но кой да ти слуша.Там има интересни старини, затова и хората ходят. Лоша работа, дано да се разплете бързо,че вдигне ли се шумотевицата, отиде се не видя...ще им пропадне сезонът. ooooh! Как ме е яд на такива работи  #Cussing out #Cussing out

# 212
Шехи и и аз за Сара на Теди си мислех- на следващия концерт да я гледаме и нея там!
  Елип , ние имаме направо сателит- отделен , който хваща БТВ- никаква друга българска програма , само БТВ и военния канал Laughing
  Почти всички българи тук си сложихме , незнам в Сауди дали има покритие. Малко е скъпичко , но си заслужава - от инет не мога да гледам , защото тук интернета е с лимит , тоест скъп и въпреки това като си изчерпаш съответните Gb, скоростта пада до минималната и няма гледане... Sad

# 213

Рали, една от песните, на които се кършехме, беше тази,която ми прати по скайп веднъж.Мислех,че съм си я запазила,но не я намирам.Ако се сещаш за какво говоря и ти е под ръка,можеш да я пуснеш тук.

Хаха, точно вчера, преди да дойде госта, се ровках за тая песен. Мисля, че ето за ТОВА иде реч, но...е някакъв (гаден) ремикс. Иначе оригинала я имам като mp3, и пак ще ти я дам!  Grinning

А така, Наде, супер новина, няма що. Как ме е яд на такива работи  #Cussing out #Cussing out

И мен така... а разчуе ли се пък тук... отиде и моя сезон!!! Sick

Елип, мила, добре че се появи!! После ще ти пратя едно на лични, да не занимаваме аудиторията...  Hug

# 214
Да, Рали, точно това е песента (темата е оригиналната - Shashkin, иначе другото е плява). Ето я мелодията - на фона на Катрин Зита Джоунс  Crazy  http://www.youtube.com/watch?v=WwcOWDU1cDg&feature=related
 Как няма да се разчуе - ей сега ще го изтипосат в новините и гледай к'во става - ще плъзнат теми в пътешественическия подфорум веднага. Да не ти пука! Тъкмо по-малко народ ще се заюрка натам.  bouquet

Последна редакция: пн, 22 сеп 2008, 16:51 от Old Sport

# 215
  • София
Здравейте момичета,
Най-накрая и аз да стигна до компа!
Използвах събота и неделя да ходя до пл.Славейков и други книжарници и да докупя всичко необходимо за у-ще - атласи, контурни карти и пр.Уж учебниците до 7 клас бяха безплатни-да, ама не...Учебни тетрадки, помагала за ЗИП, атласи и т.н, всичко е платено и то доста соленичко  Crossing Arms
Днес пък погнах девойките да си научат за утре и докато ги препитам и проверя тетрадките и той денят почти изминал.. Sad
Първо да приветствам  върналите се от ваканция по  разни хубави местенца Шехи и Рали! Hug
Дина, поредни силни аплодисменти за кулинарните ти умения! smile3501Малчо като види тези изкушения, как не  им се подава и не протяга ръчичка?! Rolling EyesМоичките дегустират всичко още в процеса на приготовление, а за после - да не говорим ooooh!Благодаря ви, че гледайки с Шехи въпросния конкурс сте се присетили за нас! Heart EyesНие вече вокалната подготовка сме я оставили на много заден план, занимаваме се с тоалетите.Купихме две рокли, малко й бяха широки горе, та аз реших да се правя на шивач, ама резултатът беше плачевен..  CryCryРазших всичко отново и утре - юруш към близката шивачка!Трябва да си купим и по-елегантни чепици по случая, нали си имаме само маратонки ,кецове и т.н..Колкото до  гледането на конкурса, ти Дина имаш точния канал, макар да си толкова далеч от БГ.Доколкото разбрах поне, именно Военният канал в последствие ще предава събитието, тъй като то е под егидата на Министерството на отбраната.
Шехи, мерси за  образоването ми по история!Подобно на Рали, аз не съм много на ти със събития и дати.Разбира се, знам само най-общото, но то не е достатъчно, ама хич.. Mr. GreenНа мен ми дай точните науки и езиците..Миналата година Сара ме помоли да й помогна с нареждането в хронологичен ред на владетелите от Първо и Второ Българско царство и понеже бях убедена, че на прима виста няма да се справя, я послъгах лекинко,че съм твърде заета..Чакаме и разказчето за Лондон, нали?! Със съответния снимков материал Wink
Нещо днес на нервна основа  сигурно ме боли стомахът, на рядко, но с доста силни спазми.Пих Бусколизин, дано да ми мине Praynig
Засега толкова, че болката пак ме подгони.. ooooh!
Поздрави на всички!Аз отивам да полегна малко.

# 216
  Еееее, Теди! За втори път днес ми се вдига настроението! Страхотно съвпадение- за военният канал говоря!
  Моля те , веднага като имаш информация кога и как и т.н. да ми пишеш- даже по- добре на лични да не пропусна инфото някъде между редовете!
  А ти да се оправяш бързо! Hug

# 217
здравейте момичета!!! наде да знам ги от мъжът ми като се ожених хабер си нямах от готвене но сега се оправям добре.А иначе да ходила сам там преди 6 години за 3 месеца даже там се женихме в българското посолство в Исламабад посланника ни ожени. Grinning Grinning Grinning.Лилитози атентат е много голям бил ужас колко хора са починали даже казаха че чешкият посланник също е загинал лошо.Но така ще бъде според мен се очакват още атентати лошо,че го правят и в свещения месец Рамадан това не е хубаво.Но те го правят заради избора на новия президент Асиф Али Зардари мъжът на убитата Беназир Бхуто.Народът не го харесва защото жена му много пари открадна от Пакистан мъжът и затова беше дълго време в затвора в Пакистан а тя успя да се скрие в Англия но направи грешка като се върна пак в Пакистан да иска наново да е в политиката.А те я убиха а пък сега мъжът и го пуснаха от затвора,че и президент го направиха но според мен ще си го отнесе и той.Хайде приятен ден на всички после ще се включа пак сега отивам да готвя Grinning Grinning Днес съм на пиле с кисело мляко и халва плюс пакистанска салата с кисело мляко домати краставици лук и подправки. Laughing Laughing

# 218
Ели, добре дошла  Hug Hug Heart Eyes Как е адаша и красивата Рая?
Ани, няколко пъти разглеждах снимките  Blush Прекрасни са!!! Благородно ти завиждам за пътешествието  Hug! Ние дори да отидем, няма да можем да си позволим толкова екскурзии заради Тарик. Port El Kantaoui много ми прилича на Бодрум по спокойствието, което излъчва и архитектурата на сградите.
Дани, успех с шофьорските  Hug Наистина е голямо удобство колата  newsm01. На мен ми беше малко трудно да свикна с ръчните скорости, автоматика си е доста мързелива работа в сравнение  Laughing
Това с мюсюлманкатав ББ хич не ми се нрави.. Всяка добра идея или мисъл се омърсява в такава пошла атмосфера... Всичко е създадено за скандал и рейтинг..

# 219
Хайде да сложим трапезата за ифтар!!!
http://img180.imageshack.us/img180/2286/dscf0148qr4.jpg

Максимално допустим размер на изображение, публикувано в мнение:
ширина - до 470 пиксела
височина - до 600 пиксела

Последна редакция: ср, 24 сеп 2008, 02:26 от Дивиана

# 220
Рени аз съм готова и седнала на приказка, че не се уддържам от глад. После ще обсъдим и Биг брадъра Wink

# 221
Aх, Саратед, благодаря ти много за офертата с куфарчето... ще ми трябва голямо и с код - връщам невредимо!!  Mr. Green

Как няма да се разчуе - ей сега ще го изтипосат в новините и гледай к'во става - ще плъзнат теми в пътешественическия подфорум веднага. Да не ти пука! Тъкмо по-малко народ ще се заюрка натам.  bouquet

На мен не ми пука... само мама трябва да не гледа новините тая вечер..  Mr. Green

# 222
РАЗБИРА СЕ НАДЕ щЕ ГО ОБСЪДИМ МАЙ щЕ Е ИНТЕРЕСЕН А ПО БТВ ПЪК ПОчВА ДЕНСИНГ СТАРС ДА СЕ чУДИМ КОЕ ДА ГЛЕДАМЕ  newsm78 newsm78 НО НА МЕН МИ Е ЛюБОПИТЕН БИГ БРАДЪР КОЙ щЕ ВЛЕЗНЕ В КЪщАТА.

# 223

. А за филмчета няма да се изказвам, че последния, който гледах беше "Барби и диамантения замък"  Crazy,

ели ама ти си направо за завиждане ние сме само на Мики Маус и Том и Джери
този Рамадан един сериал не мога да следя,виж каките след голяма борба успяват да се вредят за малко пред тв ,добре 4е имаме и ИТВ там поне никой не ми пре4и Mr. Green

рени щедра както винаги  Hug

спорти 4акаме продължението  bowuu

ние днес сме на руска и картофена салата   chef-такава е волята на народа

катенце-къде си newsm78 newsm78 newsm78

# 224
Много се радвам, че са ви харесали снимките  Hug

Весе, ако вземете и майка ти може би тя ще помогне в гледането на Тарик  Wink наистина екскурзията до Сахара си заслужава, но не е за малки деца... тя е малко и по-екстремна и не е за всеки, но са големи емоции!

Кате, и аз не знаех за прожекцията в Евро Центъра на Лола, жалко...явно не е дадена голяма гласност, за да дойдат повече хора.

Общи условия

Активация на акаунт