Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Колко килограма качват жените по време на бременността?
Какви са обичаите по време на Рамадан?
Какви са преживяванията на жените с бременност и наддаване на тегло?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Колко килограма качват жените по време на бременността?
Жените обсъждат количеството килограми, които наддават по време на бременността. Някои от тях споделят, че са наддали между 10 и 12 кг, докато други са наддали повече, като един случай достига 35 кг. Въпреки това има и различни преживявания, като например една жена успя да свали повечето от теглото след раждането.
-
Какви са обичаите по време на Рамадан?
-
Какви са преживяванията на жените с бременност и наддаване на тегло?
-
Какви теми обсъждат участниците във форума?
-
Какви са обсъжданите теми във форума?
) Та след бързи тренировки и сценична треска дойде и заветната вечер. Постарали се бяхме да вдигнем достатъчно шумотевица,за да не остане някой неразбрал. Част от мениджмънта също присъстваше,така че летвата беше вдигната високо - трябваше да се представим подобаващо. Завесата се вдигна, започнахме със скечовете - смях в залата, овации, преминахме към факирските номера под съответния страховит музикален съпровод - тишина, ококорени очи и ... бурни овации.И ето,че дойде моментът с танците - моите кавалери,облечение съответно в снежно бяло и ярко жълто (и двамата бяха приятно мургави) започват да потропват и да размятат едни дървени пръчки (знаете, има такива танци), а след тях със ситна стъпка се появявам и аз. Изпълнихме си танците с много чувство и грация 
Как ме е яд на такива работи

Малчо като види тези изкушения, как не им се подава и не протяга ръчичка?!
Ние вече вокалната подготовка сме я оставили на много заден план, занимаваме се с тоалетите.Купихме две рокли, малко й бяха широки горе, та аз реших да се правя на шивач, ама резултатът беше плачевен.. 

Прекрасни са!!! Благородно ти завиждам за пътешествието
. На мен ми беше малко трудно да свикна с ръчните скорости, автоматика си е доста мързелива работа в сравнение

-такава е волята на народа