Ето есен дойде вече, порасло е доста Януарското човече

• 15 236
  • 296
  •   1
Отговори
# 210
Добро утро момичета, моята щерка като ми види профила и си е въобразила, че на лентичката е нашето бебе. По 100 пъти ме кара да го вижда.Ипокрай нея иазобрнъх  внимание. Ами тенашитебебовци много голями са станали. Знаете ли какво стана с близнаците на декемврийската майка? Добре  ли са?

# 211
Добро утро!

Честит ден на независимостта!

Аз вчера доста се поизморих с чистенето и оправянето на къщата и днес смятам активно да си почивам. Имам само една пералня да изпера и простра и после - мързелуване.  Flutter

# 212
Добро утро!Честит празник!Аз преди малко се излюпих и сега съм с кафето пред компа Laughing,вчера чистих,готвих и имам само пералня да пусна и аз като green eyes ще мързелувам.Лек ден и много усмивки!

# 213
Здравейте маминки.
Честит ден на независимостта
Днес искам аз да ви почерпя, макар и виртуално, защото с моето злато правим една годинка семеен живот

а за кафеджийките специално
Тази година ми мина толкова бързо, защото беше изпълнена с много хубави моменти. Дано целия ни семеен живот бъде толкова щастлив.
С Жоро се шегуваме, заради датата, която си избрахме за сватбата - нали е ден на независимостта, а ние точно този ден избрахме да се "бракуваме" smile3521
Желая хубав ден на всички!

Последна редакция: пн, 22 сеп 2008, 12:11 от nevencheto

# 214
nevencheto, честита годишнина!
Много семейно щастие и любов ви пожелавам!

И при нас е горе-долу така. Моят мъж се шегува, че в деня на независимостта е решил да стане зависим от мен и ми предложи да се оженим. А в навечерието на Гергьовден е решил да докаже храбростта си и направихме сватба /на 05. 05./  Joy

# 215
  • София
Здравейте и честит празник !!!
Невенчето, дълъг и щастлив семеен живот ви желая

Аз днес се засилих да се тегля, но Хриси ме хвана и спрях. От него човек не може кантара да извади-все ме кара да се качвам и слизам, а като река да го прибера почват едни писъци...Ужас.
Абе не ги мислете килограмите много. Свалят се. С предишната бременност бях 20 отгоре. Не ми личаха много, защото бях една хърба...както се изрази един колега-е сега вече хващаш окото. Бяха ми останали да свалям 5, но и с тях се чувствах добре. Дрехите ми ставаха. А диети не съм пазила въобще.
Лорини, аз като жена на "разбирач" по колите да ти кажа-италианки - тц. Нищо, че и ние в момента сме с италианка, но няма да е дълго. Мъж ми е решил да вземаме Войаджър 8+1, че като се натоварим родата...Имало една приказка-купи си фиат да те е яд hahahaНие сме с фиат Марея. Но пък може и да случите. Моя съвет е да се оглеждате за комби, че колички има да се товарят... Wink
Грийн айс, значи моя мъж е много храбър-ние нали се взехме баш на 6-ти май Joy
Личи си, че са почивни дни. Голямо затишие...

# 216
Момичета, честит празник!!!

Невенче, честита ти годишнина!

Ние се преместихме окончателно. Няма вече връщане назад, момичетата се преместиха в стария ни апартамент, домъчня ми за него и си поревах, ще ми мине, но все още ми е малко гадно  Cry

По въпроса със срещата...някой ще вземе ли решение за да се направи резервацията. Аз също мога да го взема, но се опасявам, че ще има недоволни...
Аз лично съм ЗА "Рагаци" - пицарията в Красно село защото съм  доста често там, кухнята ми харесва и съм доволна от детския кът, но на някои от вас не им допадна идеята, та затова решавайте вие. Аз утре пак няма да имам достъп до нет защото съм почивка, но ако решите да е там, нека някой ми пусне смс да направя резервацията и за колко човека съответно. Лорини ми има гсм-а.
В сряда ще ви чета пак за да видя какво сте решили ако никой не ми пусне смс утре.

# 217
Добро утро,
да в почивните дни къщата е пълна и няма време за компа.
Днес се качих на кантара +5,5кг съм била, аз мисле че е по-зле положението. Аз с предишната бременост бях +25кг и свалих по-голямата част за 7м. така че не се притеснявайте.
Всъбота излезнах малко на шопинг терапия, обадих се на лекаря и получих разрешение, много добре ми се отрази. Mr. Green
 Heart Eyes

# 218
  • София
Копривка, предлагам да си оставим правото да посетим Рагаци през ноември или началото на декември( вие да не си мислите, че с една среща ще се разминем Joy). Тогава хем може и да е в по-ранен час, да няма задръствания, всички или повечето вече ще са си в къщи и предполагам никой няма да има против разтоянията...
Аз предложих да посетим О!Шипка , за където знам че правят резервации(не знам да ли правят по телефона обаче), но само Бърборанче изяви желание. Ох, да му се не види...яд ме е, че не съм на работа и да мога да направя резервация някъде...най-мног като заведе дребния на ясла да взема да я свърша тая работа.
Хм, пуснах запитване до Шипката, може ли да резервирам 15 места, знам че искат някакво капаро-да видим какво ще ми отговорят...

# 219
Момичета имаме си нова кола...Alfa Romeo 156...2002г. ще кача снимки скоро и на колата и на стаята и на мен...с големия корем...
Simple SmileSimple SmileSimple Smile
за срещата ако не запазим никъде места, точно по това време ще успеем да се класираме в Дивака или Уго, защото наплива е след 19ч...а дори и да трябва да чакаме ще е не повече от 10мин... а пък като ни видят с тея тумбаци веднага ще ни настанят...така че и да не направим резервация няма да е толкова страшно...
аз мнение не давам, защото ми е все тая...

# 220
  • София
Честито и дълго и безаварийно шофиране   car003

# 221
Здравейте момичета. Минавам на бързо да се разпиша.
Първо честити празник на всички  Heart Eyes
Честита годишнина на Невенчето. Много семейно щастие   bouquet
Честита нова кола на Лорини и безаварийната   bouquet
Относно срещата  - и аз не искам да вземам последното решение, мъжлето ще ме закара където му кажа. Днес на обяд бяхме в О'Шипка и дойде една жена да пита за резервация. Казаха й, че резервация може да се прави дори и същият ден на събитието, но събират капаро от 10 лв на човек.
Да си кажа и моята мъка - вече съм +7 кг Sad. Според календара на Зозима клоня към допустимия максимум

# 222
  • София
Здравейте!
Честит празник!
Нали са почивни дни и всички сме си в нас и време за компютъра няма.
Аз бях плюс 3 кг. на последната консултация.Кантар в нас нямаме и не знам с колко още съм наддала.Сега на 24.09 съм на консултация и ще видя.Но с първата бременност определено сякаш качвах повече.За цялата бременност бях качила 25 кг.От които успях да смъкна около 17 кг.
lorini , честита нова кола и безаварийно шофиране.
Аз нямам нищо против О`Шипка, Дон Домат , Дивака или Уго.Така че където решите.На центъра ще ми е по-удобно , защото ми е по-близо.А освен това най-вероятно ще позакъснея , защото ще ходя на родителска среща.Имам телефоните на Доника , така че ще звъня на нея.

# 223
Както решите, в четвъртък ще се информирам за мястото и часа на срещата  Simple Smile

Аз лично нямам възможност да ходя до мис Каприз-ите с детски кът да проверявам за условията, така че  явно няма да мога да го взема Калоян.

Между другото, направете резервация на място, където не искат пари на калпак за резервация защото ако някой не успее фда дойде по някаква причина ще се получи доста неприятно...

Лорини, хайде честито ти БУуууу
леко и безаварийно шофиране  Peace

хайде до скоро

# 224
Честит ден на независимостта на всички!!!!!

Общи условия

Активация на акаунт