Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви теми обсъждат участниците във форума?
Какви са астрологичните прогнози за деца, родени на 15-ти, 16-ти и 19-ти януари?
Защо майките къпят бебетата вечер?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви теми обсъждат участниците във форума?
-
Какви са астрологичните прогнози за деца, родени на 15-ти, 16-ти и 19-ти януари?
За децата, родени на 15-ти януари, се казва, че ще бъдат независими и упорити със силно въображение и нетрадиционно мислене. За децата, родени на 16-ти януари, се споменава тяхната склонност към високомерие и способности за връзка с невидимия свят. За децата, родени на 19-ти януари, се казва, че ще бъдат перфекционисти в организирането и биха били отлични в професии като хотелиерство или администрация.
-
Защо майките къпят бебетата вечер?
-
При цезарово сечение поставяте ли торбички с пясък или лед върху корема? Не е ли това неудобно и болезнено след операцията?
-
Какви са ползите от къпането на бебето вечер?

)

ей го ме на 
Свеки си купила "Кармичния кръг" на Алена, че нали в сряда трябва да кажа коя дата съм си избрала
И сега ми е едно мъчно... надявам се просто да се е извъртял и затова да не го усещам... щото вчера направи едно много рязко движение и след това спря.. просто спря и от време на време ме побутва съвсем леко... уффф, утре съм на док, дано да няма нищо страшно 

Аз гледам като дойде ново бебе да добавям (за снимките или допълнително инфо също), че иначе много ще ми се съберат наведнъж