ЯНУАРСКИ бебчета се появяват и дома ни те развеселяват!

• 14 335
  • 300
  •   2
Отговори
# 15
Ааа, Тони, ни съ шашкай! Ако това са дати не специално за 2009 - да те успокоя, че моят татко е на 10-ти и не е агресивен.. Е, малко бързо пали, ама то това си е от зодията мисля  Thinking Щот и аз съм така де.. Wink

# 16
  • У вас,че да видиш хубуу ли е!
Добър день и от мен .Честито на новите мами и техните бебоци,че явно ....бързо забравям Embarassed!Моя хубусник вчера си поспа докато му слушаха тоновете...и е голявяям Confused...и никакви контракции Rolling Eyes Другата седмица на видеозон и преглед,че малко остана..въпреки,че по мои изчисления не съм влязла в деветия още  Mr. Green

# 17
  • София
Ааа, Тони, ни съ шашкай! Ако това са дати не специално за 2009 - да те успокоя, че моят татко е на 10-ти и не е агресивен.. Е, малко бързо пали, ама то това си е от зодията мисля  Thinking Щот и аз съм така де.. Wink
Баш за 2009 са Rolling Eyes Лунен календар се водело Joy

# 18
Честити бебчета, мили момичета!!! Hug

Ние все още сме 2 в 1и сме си в очакване-нямам никакво търпениееее Rolling Eyes...Бебо май към термин върви, но и аз добре се чувствам...няма признаци.
Как сте вие момичета?Какво правите в това неприятно време?

# 19
  • София
Записвам се и аз во новата тема, да е късметлийска за всички  Praynig

# 20
Запис и от мен.
честито на новите ни мами и тати, да са им живи и здрави бебчетата.

лек ден на всички

# 21
Да се запиша и аз в новата ни темичка.
Честито за новите ни бебчета. Да са здравички и щастливи.
Вчера като никога до сега бая дълго ме боля кръста. Дори си мислех, че и аз няма да дочакам много. Днес сме спокойни.
Иначе много мързеливо го раздавам. Освен ядене, попрочитам нещо в интернет и кърмаческия. Гледам по няколко серии на "Герои". Ако мързела не ми мине, от утре ще почна(продължа) с една дипломна работа, която все отлагам.

# 22
запис и от мен Hug
Доника,я кажи какво пише за 29,че заради тази Алена не си планирах секцио на 26-не било хубаво да е избрана дата.Дари е родена тогава,но сама си я беше избрала....

# 23
  • София
Киша, за декември броя е при свеки-ще ти пиша, но малко по-късно, че да сляза да го взема.

# 24
Здравейте мами,върнахме се с малкия Васил от родилното днес.Роди се на 1.1.2009 в 5.43ч-после ще ви разкажа за раждането.Пожелавам на всички ви тази велика радост и благодаря за поздравленията[/size]

# 25
Добре дошла на Корал Hugчувството е неописуемо да се прибереш в къщи с новото попълнение smile3521

# 26
Опа, Доника - подпали фитила с тез предсказания. Хайде и аз в кюпа - 5.1.09 - какво се казва по този повод?  Mr. Green Подозирам нещо рогато и чепато, ако съдя по пренаталното му общуване с мамичка  Peace

Корал - добре завърнала се!

Сиси, абе и аз да споделя, че до вчера бебето беше супер активно, дори ме влудяваше, а днес сякаш знае какво му се готви утре и е попритихнало. Един вид - гузен, негонен бяга Joy Joy Joy
Обажда се, ама доста плахо. Е, подозирам, че сега като споделя и ще се пробва да ми излезе директно през корема. Угодия няма!  bouquet

# 27
Запис и от мен!
Честито на всички новоизлюпени мами и татковци! Hug

# 28
Хайде и от мен запис в новата темичка. Да е много късметлийска за всички нас, леки раждания и здрави и сладки бебоци!  bouquet

Честито бебче на koral! smile3525 Жив и здрав да е юнака и много да слушка и радва мама и тати.

И ние сме още 2 в 1. То има време де, но бебето може да реши да се появи и по-рано. Утре на прегледа ще видим накъде са нещата и какво и кога ще планираме.

# 29
  • софия
И аз да се запиша в новата тема
Честито на новите бебета на мамите и татковците!!!!!!!!

Общи условия

Активация на акаунт