Стара Загора 55 - Българските трактори и редосеялки свирят "Лунната соната"...

• 19 780
  • 284
  •   1
Отговори
# 45
Ха , тия със зачернянето и далече от кумата не ми ги разправяйте на мен......доколкото си спомням аз съм върлия противник на брака , а вие сте си чули вашия Менделсон  Mr. Green

При мен не се брои. Simple Smile Точно тогава бях нещо настинал и ушите ми бяха заглъхнали така, че почти нищо не чух от Менделсон. Може да се каже направо че не съм женен, след като не съм го чул Simple Smile

# 46
  • вкъщи
Така ли  Борисе а какъв си тогава ерген ли? Mr. GreenНали поне се разписа или не се брои? Laughing Laughing

# 47
  • Стара Загора/Бургас
да не би да искаш да повториш Grinning , пардон - да го чуеш както трябва Wink

упс. обърнах го на чат Mr. Green

# 48
  • Стара Загора
Ха , тия със зачернянето и далече от кумата не ми ги разправяйте на мен......доколкото си спомням аз съм върлия противник на брака , а вие сте си чули вашия Менделсон  Mr. Green

Е, добре де... за теб знаем (и скрито ти завиждаме). Аз исках да кажа, че някои завторват и затретват.
Всъщност ако някога се оженя пак то ще е заради роклята и лилиите. Пък и е хубаво да целуваш с език мъжа си пред цялата рода.
Обаче като кума, хем бях с прекрасна рокля, хем цветя ми подаряваха. А... и мъжа си целувах, само че пред чужда рода  Mr. Green

Така че... кумското място за мен!

# 49
Ааааа,искам и аз кумското мястоооо...тъкмо ми е прясно още...
Херолинке ,конкуренция съм ти в аграрните науки,не забравяй  Mr. Green

# 50
Вечи,той човекът си знае,че ще е Крали Марко,7 години кърмен,и затова си стои на топличко Laughing Стискам палци!

Дони,говорих с лелята от нашата  ясла по повод на плакането на децата.Според нейния опит тези,които в началото плачат,се адаптирали най-бързо.Другите по-често се потискали,не искали да се хранят и играят с дечицата.А от моя опит-плакането е 2 седмици и е само като го оставяш.Така че,споко!!!

# 51
  • Стара Загора
Zlati всяка сутрин се събираме около 10 майки от градината и всички питат за теб. Сбирката е на Адонай - няма ли да дойдеш някой ден?

# 52
Злати,в Търново съм още.И другата седмица ще съм заета и после с удоволствие ще се присъединя.Благодаря ти.Поздрави всички от мое име.
Имаме ли дата за родителска среща?
Иве с Ави,кога ще се видим?Като се прибера ще те търся някой ден пак за кафе.Виж колко хубаво си изкарахме онзи ден като импровизирахме с Цвети.

# 53
  • Стара Загора/Бургас
Благодаря ви на всички за милите думи и за това , че правите всичко възможно да се почувствам по-добре.....както се казва в една руска поговорка: ' Ще поживеем , ще видим"  или пък имат и една друга " до сватбата ще мине'   newsm78

# 54
Я ме светнете ако искам да дам Преса на ясла април месец, кога най-рано трябва да подам документи???

# 55
Я ме светнете ако искам да дам Преса на ясла април месец, кога най-рано трябва да подам документи???

Най добре да питаш в конкретната ясла, където мислиш да записваш детето. Някои са доста натоварени и искат предварително доста време, в други почти без чакане става.
Моя първо го бях записала в тази до Булбанк, голямо чакане падна за там, но не бях доволна и го преместих в К. Ганчево за един ден стана цялата работа, никакво чакане нямаше.
Но централните са все натоварени и пада чакане.  ooooh!

# 56
Мдам,Януари подавах за да явземат май-юни,но това в централната ясла.Моя близка записа детето в Самара за 1 ден.
Злати,и аз искам пак такъв ден,но съм всеки ден от 9 до 16ч заета.Ако искаш-може след това.

# 57
  • Стара Загора
К`ви са тия разпределения на местата без мен... Къде, питам, къде...?
Без кум сватба не може... За местата, в събота вечер ще сте изненадани...
Ама истински изненадани... Особено Борис... В последния момент ще му сменим мястото...
Да не е между мен и Хера... Хи-хи-хи-хи-хи... Laughing
Тъй, уредихме кума и кумата... Сватбарите са на линия...
От мен длъжностното лице по гражданско състояние...
Големия въпрос е... Кого ще женим...
Приемат се предложения...

# 58
Куме,не разбрах коя е кумата...

# 59
  • Стара Загора
Е, че как не разбра...!? Нели си е кума, а Жадиния понеже е по-нахална...
Иска да й седи на мястото... Mr. Green
Хем съм подготвил листчетата с имената...

Общи условия

Активация на акаунт