Стара Загора 55 - Българските трактори и редосеялки свирят "Лунната соната"...

• 19 763
  • 284
  •   1
Отговори
# 105
Нямаме вода. Има някаква голяма авария някъде из квартала. Ако до довечера не я оправят ще дойда на купона мръсен и некъпан  Mr. Green Само някой да не си помисли че съм някой който изобщо не се къпе. Не е вярно - къпя се всяка събота ама сега като няма вода.... Освен ако някоя милостива и благородна съфорумка не ме покани у тях на баня. Аз ще си нося сапуна и хавлията. Накрая и банята ще си платя... Grinning

# 106
При нас положението с водата е мааааааааалко по добро, Тече слабо, но само студената. Дано дойде до довечера да не се окаже, че всички сме пропуснали банята.  Mr. Green

# 107
Jade,  аз се шегувах за пожеланието. Иначе не се давам на хремата, макар че много ми е досадна и сутринта се измъчих с кафето и една цигарка  Embarassed че много ми дращи на гърлото  #Cussing out

Вода ние имахме сутринта, поне в 6:30 когато се къпах, за после незнам. Аз съм до 3-та поликлиника. Ама един приятел дойде и каза че нямат, той е близо до Чайка.
Предполагам, че каквато и авария има до 16-17ч ще я оправят  Wink

Ивоооон , мини да ми оставиш каталог ако ще пускаш поръчка, моля  Flutter

Последна редакция: сб, 20 сеп 2008, 13:48 от ive1ina

# 108
  • Стара Загора
на Чайка копаят има някаква авария от сутринта и няма вода. Аз лично ги видях къде точно копаят

# 109
на Чайка копаят има някаква авария от сутринта и няма вода. Аз лично ги видях къде точно копаят

Ами и аз там в тоя квартал живея. Ти да не си ми комшийка. Кажи къде живееш. Не че ме интересува, само питам Simple Smile

# 110
  • вкъщи
Аз отпадам за довечера-моля съфорумци за извенение.Изникна ми нещо неотложно-ще се наложи да търсите друга булка Mr. Green ние имаме вода и не тече слабо. NaughtyПРИЯТНО  ПРЕКАРВАНЕ Grinning

# 111
  • Стара Загора
Eех-ех-ех... каква стана тя...
Булката ни избяга, а всички гости ще са мръсни и вмирисани. То една сватба ще е...
Дано поне повече кебапчета да останат за торбичката. Mr. Green

Аз съм в района на Търговската гимназия. Тук има вода, но е слабо налягането. В Железник всичко с водата беше наред преди 2 часа.

# 112
  • Стара Загора
Вижте кво..ако ще ми идвате всичките вмирисани кажете да взема противогаза на сержа Crossing Arms
Краси само ми призвъни като сте долу Heart Eyes

# 113
  • вкъщи
Има  парфюми Mr. Greenще се напръскате повече.Съжалявам банята ми е в ремонт Mr. Green Mr. Green

# 114
  • Стара Загора
Има  парфюми Mr. Greenще се напръскате повече.Съжалявам банята ми е в ремонт Mr. Green Mr. Green
Хич не се хили ами идвай щото ако няма булка ще има бан Twisted Evil

# 115
  • Стара Загора
Цитат
Ами и аз там в тоя квартал живея. Ти да не си ми комшийка. Кажи къде живееш. Не че ме интересува, само питам Simple Smile

Аз съм под първо основно,  но на Христо Ботев.А ти?

# 116
  • вкъщи
Да дойда ма младоженеца не иска Mr. Green Mr. Greenи ще дойде мръсен Mr. Green

# 117
  • Стара Загора
Борисе Twisted Evil ща тресна ей момченце Twisted Evil
Значи йовета ще се видим тази вечер.
Еденичке оздравявай  Hug

# 118
  • Стара Загора/Бургас
У нас си има вода (Чак да не повярваш) ...
и понеже съм милостива , каня всеки , който има нужда от баня  на турска , финландска , руска и каквато друга се сетите - по избор ... Wink
Само внимавайте да не се препотите като взимате баира към Пампорово   Laughing

# 119
Борисе,и у нас можеш да се изкъпеш-бонус:сапун и хавлия.
За довечера мисля 1 вариант да я оставя на едни дружки,ама се чудя все още...
Ив,предполага се,че заминавам на 23-ти и ,че ще се върна на 4-ти,така,че очаквай каталог на 5-ти най-рано.Мога да ти донеса в понеделник да речем,но така или иначе ще чакаш 3 седмици докато дойдат нещата...  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт