"И в Стамболийски есента дойде, ела при нас да пием по кафе!"

• 17 325
  • 250
  •   1
Отговори
# 120
  • София
     Привет, маминки и бъдещ татко, smile3525

Чета и разбирам, че всички сме много предани съпруги  hug. Чуждо не поглеждаме, само през ключалка  Mr. Green.

Марианка, съветвам те да отскочиш до Пловдив, ако продължава не кондицията ти  Peace. Приеми морална подкрепа и дано вече си по-добре  Praynig. Сигурно доста рибка те чака да сготвиш сле дулова на татито ви  Wink.

Дими, не приемай много вътрешно поведението на свеки и нещата ще вървят добре  Peace. В крайна сметка всеки ще е прав за себе си и на тези години не може да се промените  Hug.

Роделинка, от мен още един глас "За" към въпросния зъболекар. Майка също е доволна от него.

Ели, късмет с математиката. Сигурно учите "Обща математика"  Thinking. Скоро да се появят липсващите преподаватели и ви се оправдае ходенето на лекции/упражнения  Peace.

Спорна седмица и без болежки  newsm68

# 121
  • София
Aз сама ли ще си "вися" тук? Crossing Arms
  Моята особа и тя се мотае  Mr. Green.

# 122
  • гр. Пловдив
 newsm03 Добър ден!
Марианка много лошо така бе душа. И отгоре на това сама с децата.  ooooh! А бе то верно, че мъжете не са като хората.  Crossing Arms
Ще се оправиш, Само търпение. newsm10
Габи пак ми е болничка, но този път сме със сополи и кашлица без Т, което повече ме притеснява. За сега само със физ. разтвор, загряващи компреси и кърмене действаме та да видим какво ще стане. Само вчера имаше Т и до там.
В събота бяхме в зоопарка в София. Искахме и до Джъмбо да отидем, но това задръстване е просто убийствено там.  ooooh! И съответно стигнахме до стадион В. Левски и се върнахме. Май другия път ще трябва само до Джъмбо да отидем.
Лек ден от мен и спорна седмица.  Hug

# 123
Изплаших ви май и набързо се събрахте. Mr. Green Laughing Hug
Момичета, моите здравословни проблеми продължават... Confused Почви ми се някакво изтръпване на лицевите мускули, около лицето и зад ушите. Главата ми сякаш "гори". Та, Dori, май ще те послушам и ще отскоча до пловдив. щеше ми се първо тук да направя едни кръвни изследвания.
Цвети, бързо оздравяване на Габка!

# 124
  • Някъде там...
Марианка, това вероятно е от зъба. Аз имах подобни усещания като ме болеше мъдрец. На зъболекар ходи ли? Може някой нерв да се е възпалил.

Цвети, да оздравява бързо щерката!

Ели, успех с учението!

Аз съм добре, още не ми е минало повръщането, надявам се обаче скоро да се оттърва от тази "екстра". В сряда съм на преглед, дано всичко с дребните е наред.

# 125
Здравейте! Hug
Благодаря на всички за поздравите!  bouquet
Марианка, искрено се надявам да си по-добре Praynig И на мен ми се е случвало - беше ми заглъхнало ухото, чувствах се ужасно...още бях в групичката на Мими и Рени...виждах, че децата си отварят устичките, но нищо не чувах #Cussing out Това адски ме изнервяше...принудих се да отскоча до д-р Яков -старши...казах му как се чувствам и завърших с думите: "имам чувството, че полудявам"... Яков много се смя, ама на мен хич не ми беше до смях CrazyСпомням си, че ми изписа капки за нос  newsm78 Заглъхването отшумява баааавно... Стискам палци вече да се чувстваш по-добре Peace
Жабче, дано и твоите "екстри" вече отшумят Peace
Ели, времето е прекрасно, какво не му харесваш на висенето по кафета? Ето и аз прекарах уикенда там - на слънце и сладка приказка Joy Когато се сблъскаш с доц.д-р Галчева или Танкова ще има да си мечтаееееш за кафета, ама нямааааа Mr. Green
 Желая всички утре да се събудите здрави и в отлично настроение!  bouquet

# 126
 Rolling EyesИнсайд те по какво преподават?  Ти задочно ли учиш? сигурно магистратура? newsm78

# 127
  • София
      Заповядайте на кафенцето, чисто, с мляко, със сметана, кой както обича

Цвети, как е Габи? Надявам се по-добре  Praynig.
Другия път може да се видим, когато идвате насам   Hug. За "Джъмбо" си отдели поне към 1 час за разглеждане. Повечето неща са играчки, а дрежките са по-малко. Предимно до 1 годинка. Има интересни неща и за дома. С две думи, таткото трябва да е търпелив  Laughing.

Марианка, това, което си написала не е шега работа. Ходи ли на лекар? Insaid ме подсети за Яков. Чувала съм, че е добър професионалист  Peace.

Жабче, чакаме хубави отзиви след прегледа и "екстрата" ти отшуми  Praynig.

# 128
Здравейте, момичета-кокичета! Hug
Моето състояние е без промяна, за съжаление.  Sad Ужасно трудно се справям с гледането на децата. Не съм вярвала, че едно ухо може така да разстрои целият организъм.
В петък бях при д-р Яков-старши. Диагнозата - възпаление на тъпанчето. Изписа ми капки и ме предупреди, че минава мноого бавно.  Confused Наистина този постоянен шум ухото и главата ме влудява, точно както го е описала Insaid. За капак, Мими снощи не спря да кашли и днес си е у дома. Та не съм и спала.
Жабче, радвам се, че си добре, макар че повръщането е доста неприятно. Но ще отшуми. Hug
Insaid, все се каня да те питам, дали случайно не познаваш Златомира Костова, гл. асистент в ПУ-то? Клиничен психолог. За ухото трябва да ти кажа, че наистина ме успокои. Бях се притеснила, че прекалено дълго си нося пробелма, а тя каква била работата. Ще ми е нужно доста търпение значи.
Ели, не е честно! Винаги наминаваш за малко. Crossing Arms разкажи ни как сте де? Как е Юлия? Кой я гледа сега?
Ще полегна малко, че съм изтощена. Прегръшщам ви! Heart Eyes

# 129
Дойде ми ред и аз да се разпиша.Ходим на градина,но да си кажа честно дори и за 6 часа след градината нещо немога да ги окрота.От ден на ден става все по страшно.  ooooh!От градината научиха вече какво ли не.Вечер няма заспиване,сутрин няма ставане.Ехххх къде са онези дни когато си лежаха тихо и кротко. Mr. GreenИначе в събота Ванчо си спука главицата.Бягаха в къщи и Гого го спъна та оцели ръба на леглото.И така в 9 вечерта бяхме в хирургията за да лепнат раната.Биха му и инжекция против тетанус.Но вече да чукам на дърво е по добре.

Марианка бързо оздравяване. Hug

Жабче много си радвам че си добре вече.  bouquet

Цвети дано бързо да отшуми кашлицата и сополките.  bouquetПравила съм много от бабините рецепти,но да си кажа честно нещо не ни помагат.И все сме на аптеката като се наложи.

Дори много благодаря за кафенцето,чака ме дълга вечер за оправяне и готвене така че ще ми дойде добре.  bouquet

# 130
Добре де с риск да ме изгонят от компа ще поседя малко,иначе не ми даваааат  Mr. Green

http://vbox7.com/play:4efffc39  Поздравявам ви с това страхотно изпълнение  Hug

Аз минавам за малко от всякъде щото в много теми съм се разписала и в много сайтове други и като се заседя пред компа и ставаааа

Юл се гледат със Свеки,то е все за по половин ден, така са ни лекциите ,че или са сутрин или следобед,или по средата и не са цял ден,та гледат се,днес примерно няма да ходя и аз ще си я гледам,иначе от догодина на градинка Flutter

Като майка на дете до 6 годинки имам право на 50% отсъствия от лекции и упражнения,за сега не съм се възползвала,но после като стане студено ще видим newsm78

Иначе е интересно като изключим математиката и български

# 131
  • Някъде там...
Здравейте.

Станка, големи палавници са твоите, само перипетии. Да са живи и здрави, а ти се подготвяй за по-големи бели.  Mr. Green

Марианка, по-добре ли си вече?

Аз днес бях на лекар, гледахме се на 3Д, доплер, пускаха ми клипчета, размазах се от кеф.  Crazy Всичко е наред засега, направо сме отличници, само малко изследвания трябва да направя още. Дано и там всичко е наред, че се притеснявам много. Имаме и първа прогноза за пола - "две шавливи моми", каза докторът. Ама така е, като не спряха да се мятат, особено едното. Мъжът ми само хлъцна и каза: "малее". Стресна се явно от мисълта за женското царство вкъщи.  Mr. Green

# 132
  • София
Ели, улучи десятката  Wink. Голямо тенск за страхотния поздрав   bouquet. Жалко, че няма да посетя днешния му концерт  Cry. Разбрах в последния момент.

Марианка, не се отчайвай, с теб сме в преборването на болежките  Hug. Бързо оздравяване на голямата ти принцеска, Мими  Praynig. Сигурно лудницата е на лице и нямаш много време да мислиш къде те боли  Laughing.

Станка, ама и на теб не ти е лесно  Tired. Спомням си, че преди време пак бяхте ходили да ви лепят. Този път другия юнак ли е  Grinning.

Жабче, браво за хубавите нови и честити моми  newsm06. Това са едни от най-вълнуващите трепети  Hug.

Лека вечер на всички ви  cheers

# 133
  • София
           Честит Рожден Ден, Цвети!

Бъди здрава, обсипвана с обич и подаръци от близките за теб хора, а ти в замяна с грижи ги даряваш и постигаща мечтите си!

# 134
  • гр. Пловдив
Дори  Hug
Благодаря ти, че се сети за мен! Много мило. Ама и аз чак сега наминавам да почерпя, че нали и кумувахме днес та 2 празника на едно.
Хайде да хапнем и пийнем заедно за мое здраве!

Общи условия

Активация на акаунт