"И в Стамболийски есента дойде, ела при нас да пием по кафе!"

• 17 323
  • 250
  •   1
Отговори
# 135
  • гр. Пловдив
Ели, Ричард Клайдерман ми е любимец. Ужасно ме размеква. Чудесен поздрав.  Heart Eyes
Станка пак ли произшествие бе майче.  ooooh! От какво ти е душицата незнам. Аз с един калпазан едва се оправям камо ли с двама. Ето днес сме с обелен нос и брадичка. Като на срещнал бордюра алкохолик приличаме.  Tired Иначе още кашляме и смъркаме та да видим до кога.
Лека вечер на всички!  Hug

# 136
Имаме си рожденичка Hug
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ЦВЕТИ!
Успех във всичко с което се захванеш!
Peace
Късмет във всичко, което не зависи от теб! newsm10
И сбъдване на всичко, за което мечтаеш! newsm51
 Марианка, липсваш! Надявам се всичко с теб да е наред! Praynig А Златомира Костова не я познавам, но мога да поразпитам...
Приятна вечер на всички и много усмивки през утрешния ден!  bouquet

# 137
Цвети, честит рожден ден и от мен!
Благодаря за почерпката, перфектно си я приготвила.

# 138
  • София
   Цвети, мерси за вкусната гощавка   bouquet. Честито ви кумство и догодина кръщелници  Laughing.
  Не се тревожи за Габи, кашлицата отшумява бавно  Peace. Важното е да няма температура и детенцето да е жизнено  Hug.

Топъл и весел уикенд

# 139
Здравейте, момичета! Hug
Около мен е истински екшън, към моите болежки и кашлицата на Мими (която май преборихме вече), днес Веси не спря да повръща. ooooh! Май отново лепна неприятния вирус. Миличката, толкова отпаднала изглежда, не иска нищо да яде и пие и се притеснявам да не се обезводни. Натриевият цитрат повръща на секундата. Лекарката изписа някакви свещички против повръщане. Слагам, докато не се е появило още разстройство. А днес трябва да пътуваме за Бургас. Няма как да пропусна пътуването, утре стават две години от смъртта на татко... Cry
Цветинце, честит празник, макар и със закъснение! Много любов и сбъднати мечти!
Жалко, че не мога да ти направя виртуален подарък, току що разбирам, че ми се е повредил десният бутон на мишката. Confused
Жабче, супер новина! Страхотно е да си имаш моми у дома! Безпроблемно бременеене ти желая от сърце и продължавам да стискам палците! Grinning
Дори, започнахте ли работа с логопед? Как е малкият сладур? Heart Eyes
Insaid, пазим си ти ние снимчицата от РД... Като се освободиш, ще пием по кафе. Имаме и една лоша новина от ДГ... Нашата учителка (титулярката) напусна работа и аз съм много притеснена и объркана. Отново нова учителка ще имаме вероятно, отново трябва да обяснявам за Мими... Cry
Днес ми е тъжно. Спирам, за да не разстройвам и вас.
Усмихнат ден!  Heart Eyes Ще ви пиша от морето!

# 140
Здравейте! Hug
Цвети, чакаме да разкажеш как мина рождения ден Laughing
Марианка, и на мен ми се иска да се видим за по кафенце...Благодаря за снимчицата  bouquet И нея си чакам с нетърпение...Не се притеснявай за новата учителка, може да е някоя, която вече познава Мими...пък и не е сигурно, че титулярката е напуснала - тя това напускане го прави от три години... Нищо не казваш за твоите болки - отшумяха ли вече? Praynig Как са малките ти кукли?
Жабче , желая ти леко бременеене и много щастие! Peace
Роделинка, много набързо минаваш Naughty
Дори, губиш се! Thinking
Усмихнат и слънчев уикенд!  bouquet

# 141
Добро утро! Инсайд, бързо минавам, но нищо не изпускам. Само време не остава да пиша. Утре ще кръщаваме Радослав, днес чакаме майка и татко да дойдат от Троян. Иначе използвам хубавото време да сме навън с бебо и времето не стига. Като се захлади ще пиша повече Simple Smile Хубав ден на всички!

# 142
  • гр. Пловдив
Едно мое откритие: Веси и Ради са родени на една дата.   Mr. Green
А относно рождения ми ден мъж ми добре се погрижи да го усетя  Heart Eyes, че покрай кумуването този мой празник остана малко  в сянка.
Марианка това с Веси е ужасно.  ooooh! Габи като повръща така умирам от притеснение.  Cry Сега като се замисля то май всеки път като се разболее ми се свива душицата.  Tired

# 143
Здравейте, мацки! Grinning
Преди малко се прибрахме от Бургас. Сега багаж ме чака за разопаковане. ooooh! Тази работа хич не я обичам. Виж стягането е друго нещо.
Лошото е, че сега си връщам две болни деца. Мими също се зарази... Веси е отпаднала и без апетит, макар че повръщането при нея изчезна (има само разстройство), но са и се появили афтички в устата. Доста болезнени, защото от време на време проплаква и се хваща за устичката. Confused
Цвети, хубаво откритие. Laughing  Hug И аз чакам разказче от РД, а и снимки от кумуването. Ех, каква съм мераклийка да ставам кума, ама пусто няма на кой. Всички приятели на мъжо се изпожениха много преди нас.
Insaid, благодаря ти, че все така ме успокояваш. Hug Но този път наистина напусна... Но така или иначе, нашите проблеми си стоят и трябва да ги борим.
А моите болежки малко поотшумяха, но все още имам леко заглъхване на ухото. Не съм очаквала, че толкова бавно минава, въпреки че и доктора и ти ме предупредихте.
Роделинка, честито ти християнче! Снимки! Снимки!

# 144
  • гр. Пловдив
Марианка бързо да оздравяват дечицата, че това си е повече от мъчение.  ooooh!
От рождения ден мога да се похваля само с нова придобивка. Ето това от мъж ми.  Blush Heart Eyes
Още не сме го празнували както подобава, но ще го съчетаем с откриването на банята. Тъкмо 2 повода да съберем родата. Simple Smile

# 145
Уау! Подаръкът е разкошен! Браво на досетливата ти половинка! Wink

# 146
  • гр. Пловдив
 Whistling

# 147
Къде се покрихте всички? Crossing Arms

# 148
  • София
     Ето ме на хоризонта

Не съм писала отдавна  Embarassed. Та сега на един дъх ви изчетох. Седмицата ми бе много натоварена от към работа. Алексче беше с конюктивит, в последствие и ушето го заболя. Та тази седмица се гледаха с пра-бабата. Вече е добре и пак градината ни зове  Peace. Мисля, че сега аз се поразболявам, не се чувствам в кондиция. Днес бях на лекар, че гърлото ме подразва от няколко дни и ми взеха гърлен секрет. Утре ще видим как е  Praynig.

Марианка, как са принцесите? Бързо да оздравяват  Praynig.
Логопеда още не е започнал, че тази седмица Алексче си бе в къщи. Утре ще видим как е било.

Роделинка, честито християнче   bouquet.

Цвети, ле-ле, супер подарък  Peace. Сефтосахте ли го или чакате уикенда да оставите Габи при някоя баба luvbed.

Оставям ви, че отивам да довърша пиленцето-фрикасе.
  Лека вечер на всички ви
 cheers

# 149
Да се разпиша и аз,че скоро не съм писала.Онзи ден водих Ванчо на очен преглед в Пловдив,че през 6 месеца сме на контрола.Да си кажа честно ревах доста и все още ми е доста кофти но се надявам с времето да стане по-добре.Лявото оченце му е мързеливо,и носи очилца от почти 3 години.Всичко до сега беше да не кажа почти идеално,но с диоптърите започна да вижда доста по добре а и самото око започна да се изправя(има 15% изкривяване).Но онзи ден като гледаше по таблото на прегледа  и се оказа,чес лявото оченце нищо не позна на таблота.Докато с дясното позна всички картинки от най-малкото до най-голямото. И сега почваме почти от нулата закриваме след градина за около 2 часа дясното да може да напряга лявото.Накупихме разни мозайки за да се занимава и в същото време да разработваме очето.Така ми се къса сърцето като го гледам,но ще трябва да стискам за да може да се оправи. Cry

Дори радвам се че сте оздравяли,а ти вземай мерки по от ранко.  bouquet

Марианка тука при нас казват че било пак някакъв вирус с повръщане и разтройство.Пожелавам ви бързо оздравяване.  bouquet

Роделинка честито християнче и от мен.  bouquet

А за на Цвети подаръка нямам думи,страхотен е. Peace

Общи условия

Активация на акаунт