"И в Стамболийски есента дойде, ела при нас да пием по кафе!"

• 17 318
  • 250
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте момичета,

stanka1979 разбирам те напълно, че се притесняваш ! Дано оченцата да се оправят ! Praynig Ти сама знаеш, че и аз носих дълги години очила като дете. Не е приятно, наистина ! Но не губи кураж, каквото зависи от теб го направи, пък ....

Dori дано да не е нещо сериозно при теб ! Взимай мерки по навреме !

Мари_Анка домъчняло ми е за вас. Време е да се видим ! Да нагушкаш и нацелуваш децата от мен  Hug

zwetellina подаръка ти е страхотен. Направо ти завиждам !  Mr. Green

# 151
Честит празник на именниците ни днес! Живи и здрави!

Здравейте! Grinning
Нямах много време на последък. А през уикенда мъжо замина на риба в Гръцко. Crossing Arms Още го чакаме да се прибере. Бяхме си у дома по женски. Сега Веси спи. Като се събуди, ще излезем на разходка. Пак по женски. Mr. Green С Мими имаме и домашни за писане. ooooh!
Дими, само кажи кога си свободна, аз съм на линия. И на мен ми домъчня за вас. А в петък Ренка ми показа тетрадката си по писане. Пише страхотно! Браво на детенце! Heart Eyes
Станка, не се безпокой. Сигурна съм, че ще вземете правилните мерки и един ден детето няма да има проблеми с оченцата. И аз съм носила очила като дете, знам какво е. И сега трябва да нося, ама ходя с контактни лещи. Mr. Green Моят проблем е друг, аз съм късогледа от дете.
Дори, а ти оздравя ли? Моите момичета вече са във форма. Къде ще ходи Алекс на логопед? Ако имаш нужда от помощ някаква, координати на логопеди, на среща съм! Вече толкова връзки съм си изградила покрай Мими, че и в София знам къде да те упътя. Laughing
Толкова от мен, че днес съм се разчистила. Баш на празника. Embarassed

# 152
Момичета, замислила съм освежаване на квартирката и ми се ще да си вземем някаква малка секция за хол. Ето тази ми взе ума:
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=8534764

# 153
Здравейте! Hug
Минавам набързо...Марианка, секцийката е страхотна - направо се влюбих в нея и тъй като и на нас скоро ще ни трябва нещо подобно, започнах да мрънкам вече Embarassed
stanka1979, стискам палци всичко да се оправи Praynig
Уф, трябва да ставам, че съм си взела една камара тетрадки за проверка ooooh!
Приятна вечер на всички!  bouquet

# 154
Insaid, секцията се казва "Адриана" и струва само 399лв. Оказа се че я има на няколко места. Като изпишеш в Гугъл Секция "Адриана" се появява инфо. И аз вече мрънкам. Mr. Green

# 155
  • София
   Явявам се на отчет. Положиние с гърлото ми бе зле и чак на антибиотик бях решена. Добре, че се вслушах в разума и положението се оправи благодарение на хомеопатията, но с прием с "ударна" доза  Peace. Сега имам леки болки, но доки каза, че вируса отминава бавно. Започнах профилактика с Бронхо-Ваксом. Дано бързо се възстановя  Praynig. Наоплаках ви се, като "стара баба" и сега спокойно ще спя  Mr. Green.

stanka1979, подкрепям те морално и бързо оправяне на "мързеливото" оче"  Praynig. Хубаво е, че ще го натоварвате без очила. Иначе може да стане доста лениво.
 А как върви работата? Напоследък май нямаш възможност за нея.

Марианка, как е гръцката рибка  Wink?
Да се похвалиш с новата секцийка  Peace.
За логопеда -  специалистката идва в детската градина и следобяд провежда занятията. Понякога закъснява, но ходи и на други места. Разбрах, че в групата има деца, които изискват ресорен учител (повече от "дефицит на внимание"). Ако това стане, може да вмъкнем и Алекс да ходи без заплащане. Макар при нас нещата опират и до характер  Wink. В крайна сметка е важно да има положител развой.
Благодаря за предполжението  Hug.

Insaid, с малко "мрънкане", бърз ефект да постигнеш  Peace.

Усмивки на всички ви  Heart Eyes Heart Eyes

# 156
Dori, чудесно е, че логопед идва в детската градина! Браво! Мими е дете, което се нуждае от ресурсен учител вече. Особено сега, когато вече е в предучилищна група и учителите нямат време за нея, колкото и да се опитват. Confused Но определено, ако в групичката на Алекс има деца със СОП (специфични обучителни потребности) - хиперактивни с дефицит на внимание, деца с аутизъм и други състояния от аутистичния спектър, без ресурсен учител е много трудно. Аз благодаря на колектива от учители на дъщеря ми, че до сега се справяха без такъв учител. Не им беше лесно, много оплаквания имаха от детето Sad и всяко едно аз приемах изключително болезнено и често си поплайквах , но и самата група е с доста агресивни и буйни деца и положението съвсем се утежнява. Сега обаче вече учат усилено и се налага да потърся помощ от ресурсния център. Борим се, избор нямаме, а Мими е такова сладко и слънчево дете... Heart Eyes
Вчера си имах майстор у дома. Сменяхме входната врата с алуминиева такава и се налагаше да се поправят пораженията в стената от поставянето и. А в събота у дома ще идват хазяите и май ще бъбрим по доста сериозен въпро. Тайничко споделям ( Laughing), че има вероятност да ни предложат да закупим жилището. Ние още сме в чуденка, но непременно ще се похваля, ако се решим на тази стъпка. Днес ще си купя нови килимчета. Grinning
Инсайд, на мен ми липсваш много.
dimi, също ми се ще по-честичко да "срещам" тук. Както и Ели, Станка, цвети, Гепард ни забрави... И майчетата, които отдавна не са писали. Мъчно ми е за всички!
Целувки и приятен ден! Веси заспа и аз ще се възползвам, че не съм в кондиция. макра сутринта да бях на козметик и сега лицето ми е като ново. Wink

# 157
Ето ме и мен! Hug Затрупана съм с тетрадки, ама реших да намина набързо...
Марианка, оплаквания има от всички дечица, не трябва да го приемаш така, просто попитай другите родители и сама ще се убедиш... Peace Колкото до усиленото учене - горките мъници... Преди няколко дни разговарях с една от учителките на 4 група...каза ми, че вече изписват цифрата на числото 2 Shocked такива програми измислиха, че цяла година децата в ПУ група се товарят с писане и дори с четене, а после...когато постъпят в 1 клас, първите месеци учителките полагат усилия да ги отучат  от това, което им е "наливано" в ДГ и да започнат всичко отначало, по различен начин... ooooh! Изобщо няма място за притеснение, ако част от учебния материал в ДГ остане неовладян... Целувки на Мимка Heart Eyes
Dori, браво, че си успяла да отървеш антибиотиците Peace
Дими, Станка, Ели и другите от отбора, и аз ви призовавам - наминавайте по-честичко! Grinning
За малко да пропусна Цвети  Embarassed Подаръкът ти е мнооооого сладурски... Ама мъж ти май е мислил и за себе си, когато го е избирал Mr. Green
Приятна вечер на всички! Heart Eyes  bouquet

# 158
 Hug

Марианка секцията не можете ли да си я направите ,ако  имате идеи и по- хубава ще стане когато е ваше дело,виж тази детска кухняhttp://media.snimka.bg/1185/008624961.jpg е правена  от майката и таткото ,поръчани са плоскостите в бриколаж там ги режат и обкантват и те само са си ги сглобили става супер,е ако си я вземете нова сглобена няма да се занимавате вие и пак ще е хубава,само предлагам Embarassed

# 159
 Hug
Ели, секцииката е сладка Peace
 Ама къде сте всички!? Crossing Arms

# 160
Тук, тук!

# 161
  • гр. Пловдив
Марианка, секцийката, която показа е в много модерен стил и като всичко модерно, доста нефункционално.  Mr. Green Моят съвет е да си вземете нещо, което да събира повече неща. Е, това си е мое виждане и да не вземеш да ми се вържеш.  hahaha Както спомена и Ели, и аз съм за собственото изобретение. Само дето ние взехме плоскости от Пловдив до КАТ. Там ни ги разкроиха и разрязаха. Ние само си ги сглобихме. В Стамболийски имам познати, дърводелци, които могат да ти направят всичко това. От теб само идеята се иска. И цената предполагам ще е по-ниска от готовия вариант. А между другото как мина разговора с хазяите.  Laughing
Ей, Роделинка, само шпионираш, а?  Бързо на отчет!:xarms:
Дори, относно имуностимулатора - сакън нИдей.  Naughty
Здравейте! Въпросът ми е, може ли да се лекувам с хомеопатия, при условие, че съм приемала имуностимулант "Бронховаксом"?
   Може и побързайте, че този бронховаксом ви е пообъркал имунната с-ма.  Peace
Ето от тази тема го изкопах. Препоръчвам ти цитросепт или клеева тинктура или и двете заедно. На цитросепта имаше и някакъв български и съответно значително по-евтин еквивалент, но не се сещам сега за името му.
Радвам се, че ви е харесала новата ми придобивка.  Blush И да споделя, че я пробвахме още на рождения ми ден и никак не е зле/ в смисъл доста е удобна/.  Joy

# 162
И аз се навъртам насам. Grinning
Веси вече спи, а Мими си прави страхотен сюжет с куклите, чак ме е жал да я сложа в леглото. Днес и се карах много и се чувствам гузна и виновна. Sad Май имам нужда от почивка...
Имам си вече нови килими, но за съжаление ще трябва да почакам със секцията. Днес хазяите ни бяха на гости и много е възможно на пролет да освободим жилището, ще го продават. Имахме желание да го вземем ние, но цената е твърде висока.  Confused За пореден път се сбогувах с мечтата си за собствено жилище. Това е около мен. На пук обаче се усмихвам.  Grinning Да сме здрави, пък другото...
И забравих да се похваля, случи ми се и хубаво нещо. На 27-ми започвам работа в завода, на нова, по-чиста и по-хубава длъжност. Като стане реалност, ще се изфукам. Grinning
Инсайд, знам че имат оплаквания и от другите деца, но нали Мими е различна и аз все се чувствам някак виновна... Embarassed И се свивам, свивам в себе си. Сигурно ще го преодолея някой ден. Благодаря ти, че ми даваш такава голяма морална подкрепа. Hug
Ели, идеята ти е прекрасна, но мъжо е страшно зает. Няма да намери време да си направим сами секцийка. Как върви студентският живот? Grinning
Роделинка, къде, къде? Laughing
Цвети, благодаря и на теб за съвета, всичко ми е ценно като идея. Но аз искам точно такава, да събира малко неща, че иначе как трупам като не видяла, когато има много място... ooooh! Пък и тъкмо ще трупам из другите стаи, в хола викам да е по-изчистено.
Целувки от мен! Heart Eyes

# 163
  • София
      Привет и от мен   bouquet!

Вчера голямо обикаляне му спретнахме. Първо през "Метро" за разни дреболии. После до "Практикер" за плоскости за бюро и етажерки, които мъжът ми щеше да сътвори. Обаче, изрязват само под 90 градуса и накрая се сдобихме с готово, което си го сглобяваш в къщи. Вечерта релаксирахме на рожден ден. Днес денят в сглобки измина с помоща на малкимайстор  Laughing.

Марианка, да си ползвате със здраве придобивките  Peace. Радвам се за теб и поздравления за новата длъжност  Hug.
Скоро да осигуриш ресорен учител на Мими, защото ще се занимава само с нея и има подход  Praynig.

Ели, на мен също ми хареса кухнята  Peace.

Цвети, благодаря за инфото  Hug. Мненията за бронховаксома са противоречиви  Peace.

Успешна седмица на всички ви  Heart Eyes

# 164
Добро утро, момичета! Grinning
Изрових ей тази забавна картинка и я слагам вместо кафенце:

Пък и Гепард ни е позарязал напоследък, така че няма да се сърди. Laughing
Дори, хубав ден сте имали вчера. Обикалянето по магазините е мечта за всяка жена. Mr. Green Действа като мощен антидепресант. Хората отдавна са го казали: "Жена с пари е като луд с картечница." hahaha Дори, а за ресурсния учител ме спира само това, че идва един път в седмицата, което е крайно недостатъчно. Confused Но май нямам друг избор.
Веселушка е в скута ми и трудно пиша, а Мими е още в леглото. Време е да я събуждам, че да се стягаме за ДГ. А днес ще подам документите на Веси за ясли. Искам, не искам, няма начин.
Приятен ден и много усмивки днес! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт