ВЪПРОСИ към хомеопати - ТУК

• 151 595
  • 1 266
  •   1
Отговори
# 225
  • София - Варна - Бургас
Aleksander мерси- тогава да ми препоръчаш някой от Русе,там сигурно има

Не, за съжаление няма или поне аз не знам да има.

# 226
Dani освен хомеопат ти препоръчвам да влезеш и в кърмаческия и да си зададеш въпросите в отделна тема.. имаш проблеми с кърменето и момичетата ще ти помогнат и с други средства различни от хомеопатия..
Peace

# 227
Здравейте! Въпросът ми е, може ли да се лекувам с хомеопатия, при условие, че съм приемала имуностимулант "Бронховаксом"?

# 228
Да, едно и също е.
Благодаря  Hug

# 229
  • София - Варна - Бургас
Здравейте! Въпросът ми е, може ли да се лекувам с хомеопатия, при условие, че съм приемала имуностимулант "Бронховаксом"?

Може и побързайте, че този бронховаксом ви е пообъркал имунната с-ма.  Peace

# 230
  • София - Варна - Бургас
........... изтрито от Александър  Peace

Последна редакция: сб, 01 ное 2008, 21:09 от Aleksander

# 231
Александър, благодаря Ви за бързия отговор!  bouquet

# 232
  • София
Здравейте Александър!

Лекувам от скоро и двете си деца с класическа хомеопатия. Големият ми син е на 2г и 4м и от снощи е с висока температура - 39,3 или смъква до 38. Като основно лекарство досега съм му дала една гранулка Med.1M и всеки ден давам по 1к Амел. През ноща му дадох една лъжица Панадол и свали t на 37,5 /незнаех какво да му дам беше 3ч през ноща/. Сега вече за това състояние осново лекарство му стана Belladonna 30CH, но цял ден държи t 39.3-38. Лекарката каза,че Панадола е подтиснал болестта и затова сега е в това състояние. Притеснявам се през ноща да не се влоши още повече.Вече незнам дали съм избрала правилното лечение.

# 233
  • София - Варна - Бургас
Здравейте Александър!

.............
......... Лекарката каза,че Панадола е подтиснал болестта и затова сега е в това състояние. Притеснявам се през ноща да не се влоши още повече.Вече незнам дали съм избрала правилното лечение.

Да, в Бг май не само Вие, но и лекарката Ви е позабравила на какво са я учили в университета... не е лошо да си попреговори материала от учебниците си, и да разбере че висока Т. и болест май не са едно и също нещо.  Shocked
  И че високата Т. е само един добър защитен механизъм, продуциран от жизнената сила (организма) на човека, като ответна реакция на болеста причинена от патогенния причинител.
  Потискайки високата Т. с температуропонижаващи, ние всъщност даваме свободен път, зелен светофар на вирусите и бактериите да си се размножават и да ни увреждат на воля .  Peace

Последна редакция: нд, 02 ное 2008, 20:53 от Aleksander

# 234
  • София
Александър, благодаря Ви за бързия отговор!

# 235
  • Варна
здравейте бихте ли ми препоръчали класически хомеопат в разград

а във Варна-кого препоръчвате? Само да не е Костадинов Naughty
Не знам какво разбираш под класически хомеопат, но аз посещавам д-р Петър Лазаров. Дори смятам да го направя свой личен лекар.

# 236
  • Бургас
Здравейте дъщеря ми е на 2ги4м от септември тази година реших да посетим хомеопат и при евентуални заболявания да се лекуваме чрез хомеопатия.Причината за това ми решение беше тръгването и на ясла (преди това не е боледувала с изключения на леки настинки,които преборвахме с бабешки рецепти),както и предполагах още след първата седмица в яслата текнаха сополи започна кашлица и разстройство (нашият доктор хомеопат отсъстваше по това време от града).Аз давах осцилококциум и витамин С докато в неделя вдигна висока Т заведох в дежурния кабинет и ми изписаха оспексин.Започнах да го давам,защото се страхувах дяа не направи плевмония.След като си изпи антибиотика + сироп жентолин и мукосолван кашлицата продължи спрях всички лекарства и я заведох при лекаря.Той я прегледа и изписа Arseniicum album CH30 пирвия ден на всеки час по 3гранули и още два дни на 3 часа по 3гр.Следваше контролен преглед спря Arsenicum album CH30 и каза да продължа лечението със Sulfur CH30 три дни сутрин и вечер по 3гр.Днес вече маката е на ясла,но сополите и кашлицата не спират нормално ли е това и какво да правя?
Благодаря предварително за отговорите и се извинявам за дългия пост

# 237
Мога ли да лекувам уртикария с хомеопатия. Става въпрос за сърбящ обрив, който се появява при смена на топло-студено и обратно, както и при по-голямо физическо усилие. Обрива изчезва за окло 30-40 минути.

# 238
Здравейте Александър преди време ми препоръчахте хомеопат за Бургас в събота бяхме на интервю при Нели Стефанова пиша ви само за да ви благодаря сърдечно че ме насочихте към тази жена След приемането на лекарството дъщеря ми просто спря да кашля Знам че е още много рано за да съм сигурна в дълготрайното действие а и ни предстои още работа но важното е че детето ми спи спокойно и започва да общува нормално с непознати хора за разлика от преди когато едва ли не изпадаше в ужас Това което много ме учуди е че толкова бързо имаше ефект това въобще не го очаквах Още веднъж искам искренно да ви благодаря бъдете жив и здрав  bouquet

# 239
С търсачката не намирам кой знае какво като резултат за "гинеколог-хомеопат",
та се чудя дали първо да ида до джипито от там на гинеколог и после с изследванията на хомеопат ...
или не се прави така...
никога не съм ходила на хомеопат  Embarassed а съм много ентусиазирана  Peace моля за съвети и евентуално координати за София /Лозенец/.

Общи условия

Активация на акаунт