Крем за около очи

• 110 969
  • 752
  •   1
Отговори
# 690
Здравейте!
Искам да ви попитам за ето това кремче ,някой дали го е ползвал ?В аптеката ми го препоръчаха,а имаше много друга козметика от доста по - висок клас.Но понеже не ми дадоха тестер,реших първо да попитам вас.

На 30 години съм,нямам все още бръчки,до сега ползвах обикновенни кремчета за очи,но ми се иска сега да си взема,нещо за превенция на бръчките,хидратиращо...и не знам още какво  Grinning,хубав крем на цена до 30-40 лв. повече не мога да си позволя.Ако може да ми препоръчате  Blush, а и за чувствителни очи ,че доста неща ми лютят на очите.

# 691
И аз съм му хвърлила око и като цяло на козметиката Ивостин.Гледам 4е са доста евтини,а много ги хвалят в темата специално за тази козметика:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=308559.0
Не съм много сигурна,4е за тази цена ще има кой знае какъв резултат,4е досега от евтината козметика винаги се разо4аровам(то и няма как ина4е Rolling Eyes),но така или ина4е следващия ми околоо4ен ще е именно този!Пък после ще споделя! Flutter

# 692
  • София
От Филорга  съм много доволна
Очният е невероятен
За мен е много важно какво съдържа крема Simple Smile и на коя лаборатория е разработка
Никога не бих ползвала полска козметика, ако съм над 30г.

# 693
От Филорга  съм много доволна
Очният е невероятен
За мен е много важно какво съдържа крема Simple Smile и на коя лаборатория е разработка
Никога не бих ползвала полска козметика, ако съм над 30г.

а от къде намираш филорга?аз не мога да ги открия.моля те помагай.

# 694
  • София
В аптеките го има.
За първи път сега  поръчах от този сайт: http://www.pharmashopdiscount.com/11-filorga
Ако те интересува след около 2-3 седмици пак ще пускам поръчка.
Доставката е 15.90 Е - поделяме си я /

# 695
В аптеките го има.
За първи път сега  поръчах от този сайт: http://www.pharmashopdiscount.com/11-filorga
Ако те интересува след около 2-3 седмици пак ще пускам поръчка.
Доставката е 15.90 Е - поделяме си я /
супер.ще разгледам и ще пиша на лични ако си харесам нещо.

# 696
  • София
OK. Simple Smile

# 697
Денис,тия кремове май са за по-зряла кожа.Аз съм на 31 и не виждам нещо за първи бръ4ки примерно.... newsm78Ина4е специално околоо4ния ми зву4и много добре! Peace

# 698
На мен ми прехвалиха този крем http://www.vitalityclub.bg/?lang=bg&p=items&id=606&type=9. Понякога се събуждам с подпухнали очи /торбички/. Някой дали го е ползвал?

# 699
  • София
Денис,тия кремове май са за по-зряла кожа.Аз съм на 31 и не виждам нещо за първи бръ4ки примерно.... newsm78Ина4е специално околоо4ния ми зву4и много добре! Peace

Всеки си има някакво виждане по въпроса и теория.
Ето моята:
Повиявили се бръчки - не изчезват .
Може да се тушират временно с някои съставки /напр. с Хиалуронова к-на : таблетки или крем - хиалуроновата к-на свързва и задържа водата в клетките и от там - кожата е хидратирана и фините бръчки се изглаждат...най-просто казано/ - ако   спрем подаватено на НА / хиал. к-на/ - връща се предишното състояние.
Но докато е имало НА - сме забавили процеса  бръчката да става по-дълбока.
Аз предпочитам Филорга защото всички /около 100/ полезни компонента /витамини, минерали, НА, колаген , еластин, амино к-ни и т.н./ са  с разбити молекули и вкарани в наносфери, а така те могат да проникнат и в дермиса.
Това е като примера с водата - ако кожата на лицето е дехидратирана, колкото и да се мокриш с вода - нищо не се получава Simple Smile

Ти за сега с твоите 31 г. трябва да избягваш само кремовете с лифтинг ефект - всичко друго ти е позволено - ако е слаб крем / за 20+/ просто няма да ти помогне, но няма да ти навреди Simple Smile

ПП. Вече повече от 2 г. пия табл. с НА и от тогава кожата ми незнае какво е дехидратация Simple Smile - никога не бих я спряла вече.
Според мен е важно също освен крем - да се пият и постоянно някакви добавки за кожа / витамини, антиоксиданти, ЕМК и т.н/
Пример - 1 месец прием на Лецитин и кожата засиява.

# 700
Извинявам се, че се намесвам в темата.Би ли споделила какви таблетки с НА пиеш?(може и на лични)
Благодаря ти!

# 701
  • София
Извинявам се, че се намесвам в темата.Би ли споделила какви таблетки с НА пиеш?(може и на лични)
Благодаря ти!
Много е важно когато е за кожата - НА да е с т.н разбита молекула или по метода Injuv
Аз пия ето тази

Тя е на Софт Гел - разработили метода.
Ако решиш да поръчваш от този сайт - има код за намаление, и ако поръчаш над 60$ до 80$ - безплатна доставка и още 10% намаление /сега, преди беше 5 % - не се знае до кога е това 10%-но намаление/

Аз съм много доволна за сега от сайта - супер изгодно е всичко - и витамини и минерали, ЕМК ...всичко -  Simple Smile

# 702
Мерси за отговора!Сега си правя една терапия и си взех ампули с НА, които се слагат сутрин и вечер.Засега сякаш ефекта е слаб и затова се чудя дали да не взема да пия и таблетки.А терапията се казва BDR.

# 703
  • София
Мерси за отговора!Сега си правя една терапия и си взех ампули с НА, които се слагат сутрин и вечер.Засега сякаш ефекта е слаб и затова се чудя дали да не взема да пия и таблетки.А терапията се казва BDR.
Доколкото съм запозната BDR-а манипулацията е вид мезотерапия /т.е НА се инжектира/
Може би за това няма бърз ефект при теб - само мажеш със серума /ако правилно съм разбрала/ Simple Smile

# 704
Правя самата терапия от четири процедури(аз съм на 2)- слага се гликолова к-на и после се прави нещо като перфориране на кожата с едни приставки с много тънки игли (почти не се усеща ) и се нанася самата НА(увеличава се %с всяка процедура).После се нанасят сутрин и вечер тези ампули с НА.Определено има избистряне на тена.А иначе аз съм на 37г. със смесена кожа и досега не съм полагала изключителни грижи за кожата си, нямам дълбоки бръчки, но се надявам след 4 процедура да проличи ефекта, който ми обещаха.
пп:забравих да спомена,че се използва специален апарат с LED светлина,за да се засили действието на съставките.

Последна редакция: пт, 16 апр 2010, 11:27 от lubam

Общи условия

Активация на акаунт